Inseminare (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Doamne cata dreptate aveti. Si in jurul nostru parca toata lumea s-a pus pe facut copii. Unii au deja, altii sunt inca , si noi suntem mereu sub aceeasi intrebare: "VOI? NIMIC? NIMIC?" si amandoi plecam capetele plini de tristete si raspundem "INCA NU!".
E mult mai dureros acum dupa ce am pierdut sarcina, mai ales ca am facut si greseala de a impastia vestea ca sunt la toata lumea si acum inca mai vin intrebarile "CE FACI GRAVIDUTZO?", "CE FACI MAMICO?" sau "CRESTE BURTICA?" si imi vine sa ma bag sub pamant de durere cand trebuie sa raspund "NU MAI CRESTE", "AM PIERDUT COPILU", "NU MAI SUNT "
Sper sa putem si noi sa raspundem altfel intr-o bna zi si va admir pe voi cele care puteti.

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna dimineatza tuturor

ce bine ar fi sa nu avem dreptate crisis dar se pare ca asta e
dar gata cu tristetea tr sa incepem sa urzim din nou planuri
cine sunt curajoasele acum la inceput de an
cine incearca luna asta?
stie cineva pe cat se da startul la giulesti cand fac programarile
eu am zis ca nu mai ma duc
dar parca ma roade un vierme pe interior care ma indeamna , mai incearca, mai incearca
dar mai am mute de rezolvat, analize de facut, vreau sa descopar ce nu merge, de ce nu reusim
poate ca nu voi afla dar macar investighez
bafta multa celor ce vor incerca luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Tatiana , nu dispera, mergi mai departe ..si eu sunt cam in aceeasi situatie, i-mi fac curaj sa mai fac o ultima IA inaine de a ma programa pentru FIV... oricum in luna ianuarie nu fac IA, nu vreau sa am o nereusita din prima luna a anului, voi incerca in feb., cand o voi intreba pe dr.de tot ce am nevoie(analize)pentru FIV, iar atumci i-mi fac si programare la dl. profesor M .Pana atunci incerc un tratament naturist de reglare hormonala - rau nu are ce sa-mi faca .
I-ti urez mult succes tie si tuturor fetelor care vor incerca in ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

LA MULTI ANI IOANELOR !!!
Dumnezeu sa va daruiasca un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hop... hop ... am aparut si eu sa va urez LA MULTI ANI pentru 2008, sa fiti sanatoase , si sa numaram bb-ii la toate fetele de pe forum
LA MULTI ANI , si celor ce isi sarbatoresc azi onomastica ...
am citit ce ati postat referitor la soti ... si al meu are oligoastenoteratzoospermie, insa pana nu fac laparoscopia nu stiu nici eu cum stau .... si , exact ca si voi , toata lumea se uita la mine, ca fiind cu probleme ; pana cand am avut o discutie cu sotulica , si mi-a zis asa :"vrei sa-i lamuresc eu pe toti de ce nu avem inca copii?".. si am inteles ca daca el lupta sa nu se demoralizeze , nu are sens sa o fac eu ... asa ca de fiecare data cand sunt intrebata de bb , care parca vorba voastra , vin pe banda rulanta la altii , spun ca noi lucram intens .. sper sa se si prinda .... de fiecare data am dat-o pe gluma , cat mai repede , ca altfel ma bufneste plansul .... asa ca daca ma vad asa , oarescum degajata , parca se sperie, si nu ma mai tachineaza
si io am patit-o cu socrii , insa ffff putintel fata de voi .. doar am auzit-o pe socrela , care de altfel nu stie nimic de pb noastre , ca a zis ca poate se rezolva si la noi pb si reusim sa avem bb ... numai ca am sarit ca arsa si am zis care ..cum ..ce probleme ...ei nu e nici o problema , nu s-au aliniat inca planetele .. atat ... si uite asa am scapat si de ea .. deocamdata ( adevarat ca e cam departe , la km buni distanta )

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

la multi ani tuturor Ioanelor noastre
cat despre probleme si intrebari parca nu mai scapam
asa ca hai sa inarmam cu rabdare si sa mai dam niste lupte si anul asta
ce o fi o fi
m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor ,

am o programare la dr Denisa Protopopescu pe 21 ianuarie la Medsana , daca e cineva interesat eu o cedez cu draga inima .

pupici si bafta in noul an!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor! Am intrat aici sa va intreb pe voi daka il cunoasteti cumva pe domnul doctor Pelinescu de la spitalul Filantropia.
Dak il cunoaste cineva, si imi poate da detalii despre dansul: cum se comporta cu pacientii, dak a ramas cineva insarcinata etc.
Va multumesc din suflet!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetelor ! am o intrebare va tog . Cine a facut de curand inseminare la Dr Tutunaru ? trebuie sa incep si eu seria....si am nevoie de cateva detalii . Imi puteti da si pm . Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci_miru spune:

Buna seara fetelor!
A fost o perioada cand intram mai des pe acest site, dupa aceia m-am multumit sa va urmaresc din umbra.Istoria este una bine cunoscuta de voi:tineri entuziasti, plini de nazuinte, impliniri de tot felul.D-zeu da pe o parte si ia pe alta parte.Am avut un fiv la Medsana cu dr.Ancar, nereusit bineinteles, urmari nu prea stralucite in ceea ce priveste starea pshica, asa ca atunci cand am citit ultimele pagini postate aici m-a lovit din nou amocul. Dar tb sa ne ridicam si sa spunem ca intr-o zi vom putea si noi. Nu tb sa va dau eu sfaturi, voi vad ca sunteti mult mai experimentate decat mine.Acum ma pregatesc din nou de data asta pentru inseminare. Vreau sa merg la spit Giulesti. Daca cineva imi poate da informati despre dr.Moisa sau dr.Dracea v-as fi recunoscatoare.vreau sa fac programare si inca nu stiu la cine sa ma duc.Ma puteti ajuta?
Va multumesc mult!
Miru

Mergi la inceput