Inseminare (22)
Raspunsuri - Pagina 16
tuchi123 spune:
Buna seara,
LARA20, draga mea, nu sunt nici pe departe optimista, sunt cum nu se poate mai deceptionata, dar ce sa fac, nu am ce, decat sa astept si sa sper ca bunul Dumnezeu sa ma ajute anul care vine si sa nu-mi mai ia bebelusul la 10 saptamani, asta este singurul lucru pe care mi-l doresc cu ardoare, iar voua, tutror, sa va aduca acest Craciun numai impliniri si fie ca anul ce bate la usa sa fie plin de bebelusi si de mamici fericite!
Craciun Fericit
si un an nou frumos tuturor mamicilor aspirante!
Tuchi123...fericita pentru prea putin timp...
lara20 spune:
HO,HO,HO.ATI VAZUT UN REN MARO?
SAU UN SPIRIDUS IN BLEO?
S-AVETI MOS GUSTOS,BOGAT
UN AN NOU DE INVIDIAT,SANATATE,LA MULTI ANI!
PE LA COLTURI UNI SPUN ,CA EXISTA MOS CRACIUN
I-AI SCRIS SI O SA VINA
SA-TI ADUCA IN PUMNI LUMINA,LANGA BRAD SI LANGA FOC
SA-TI ADUCA MULT NOROC!
VA UREZ TUTUROR,CELOR CARE NE-AM FOST ALATURI PRIN SFATURI SI INCURAJARI,MULTA SANATATE SI UN CRACIUN PLIN DE BUCURII ALATURI DE CE DRAGI!
crisis81 spune:
quote:
Originally posted by lara20
crisis ma gandeam si eu ca uite ce tare esti tu si eu........
eu zic sa nu te mai uit la rezultate ca ti-se rupe sufletul
si sa dea D-ZEU sa vina bebeii inapoi!
ce explicatie ti-au dat doctorii(pt nenorocire)daca nu e o intrebare prea dura ..........ca poate nu vrei sa-ti aduci aminte
te pup si sa ai sanatate multa!
Scuze ca raspund asa tarziu dar sincer nu am mai intrat pe aici. Explicatie prea buna nu am primit decat ca "se mai intampla", asta e!
Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

Sarbatori fericite!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
ugaena spune:
Intru si eu sa va salut si sa va urez un Craciun curat si luminos, in care dragostea, prietenia si bucuria sa se reverse in sufletele si casele voastre.
si
"speciali" pentru fetele care mi-au raspuns si incurajat in momentele mele de framantari.
inna30 spune:
SARBATORI FERICITE! UN AN NOU CU BUCURII, VA DORESC SA FITI IUBITE, SA FITI SANATOASE SI SA DE-A D-ZEU SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINELE, SA DEVENITI MAMICI CURAND, UN AN CU MULTE REUSITE SI MULTE, MULTE BUCURII.LA MULTI ANI!!!!!
montytaiana spune:
buna dimineatza
nu am mai intrat de multicel
dar chiar n-am fost indispozitii extraordinare
si decat sa provoc iar dispute cu parerile mele am preferat sa stau deoparte si sa imi ling ranile
lara20 spune:
monty nu te mai necaji ,fiecare are dreptul sa-si spuna parerea,nu cred ca s-a suparat nimeni pe tine
sa ai un an nou asa cum iti doresti
andre tu pe unde mai esti???????ce se intampla fetelor?unde sunteti?ce ati facut de craciun si ce va adus mosul?
luci.eilm spune:
Fetelor, eu nu am mai intrat din motive de debusolare. Procedura FIV s-a soldat cu o inseminare caci nu am mai facut punctia din motive tehnice (nu s-a putut ajunge la ovare din cauza amplasarii defectuoase
).
Andriuschca,
ce pot sa-ti spun ref. temerile tale- hiperstimulare si anestezie:
1. hiperstimularea se evita printro atenta monitorizare (eu am facut la doua zile) ecografica si prin dozarea estradiolului; cred ca pericolul e mai degraba invers, raspunsul slab- foliculi putini (vezi cazul personal
),
2. anestezia se face pe cale venoasa si este de foarte scurta durata (15 minute) si nu pune probleme inainte sau dupa (restrictii, stari de rau).
Miruna, ?
Pup toate fetele fara exceptie
(Ugaena
). 
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

30+