Inseminare (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

luci, ce despartire din miezul noptii?

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Fetelor, urarile astea ma cam emotioneaza, terminati cu ele. Sa vorbim de ale noastre.
Andriuscha, se pare ca pe mine m-a epuizat procedura FIV (monitorizari din 2 in 2 zile la ecografii si analiza de sange a estradiolului, cei 7000 RON dati pe tratament, raspunsul incet la stimulare si slabul rezultat, 4 foliculi, incertitudinea daca intrerup sau nu, daca am vreo sansa sau nu etc., recomandarea sa fac o decorticare ovariana, plus pregatirile de Sarbatori). Solutia gasita la miez de noapte a fost singuratea si, astfel, linistea.
Eu n-am inteles ce-ai vrut sa zici la faza cu bomba, daca cineva arunca o bomba..

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

LUCI iti tin pumnii si gandeste pozitiv,cine stie ce iese din foliculii aia!te pup si poate mosul o sa iti aduca cea ce iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

uf, luci, n-am stiut de toate problemele tale. am fost orbita de supararea mea ....
faza cu bomba.., m-am exprimat gresit, poate. ceea ce am vrut sa zic era ca sunt situatii limita cand ai nevoie de un sfat si putini sunt cei dispusi sa ti-l dea. in schimb atunci cand spui ceva ce derajeaza, sar multi sa dea cu rosii. (mai ales dintre cei putin activi la capitolul "sfaturi").
dar hai sa schimbam "registrul". stii ca dma a reusit? e graviduta!!!
lara, unde ai disparut?

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Andriuscha, da, am felicitat-o pe dma la capitolul ei. Eu am retinut-o din vara cand aflase de azoo si era panicata rau. Rele starile astea de panica.
Lara? Ce face Lara? Vad ca-i plac ‘baieteii’, sa-i uram si ei sa aiba 3.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

buna andre!am avut examene si nu am mai avut timp sa inrtu pe internet!astazi am cicti tot ce ati mai scris!am vazut ca v-ati cam suparat una pe alta,cred ca fiecare are dreptul sa spuna ce simte si nu trebiue sa ne suparam una pe alta!sa stii ca si eu sunt la fel de realista ca tine de-aia nici nu visez prea mult si o sa adopt un copil daca nu reusesc prin fiv,trebuie sa gandim ca se poate sa nu avem copii niciodata (doar sa adoptam) si sa incercam sa straim cu acest gand pt ca eu una nu vreau sa ma trezesc ca dau cu fundul de pamant si nu am fost pregatita sufleteste pt esec si sa o iau razna!asta e parerea mea!
luci imi plac fetiteledar daca imi da D-zeu 3 baietichiar nu ma supar!
romanita,tuchi,crisis81 da-mi si mie din optimismul tau,va pup pe toate si succes in anul care vine!
cu baia cum mai stam??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna seara am trecut decat sa va pup
sunt super ocupata
si cum e o luna mai putin activa sper sa nu imi simtiti lipsa
dma e un suflet deosebit, merita mult aceasta bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

quote:
Originally posted by lara20
romanita,tuchi,crisis81 da-mi si mie din optimismul tau,va pup pe toate si succes in anul care vine!

lara20 sa nu crezi ca eu sunt aia super optimista si linistita, dar incerc. Aseara ma uitam pe poze de la Szeged (de cand aflasem ca sunt insarcinata) si am inceput sa isteric ca "nu ma intereseaza eu imi vreau burtica inapoi!!!". Deci am si eu momentele mele de "glorie", dar fac ce pot sa le raresc . Nu cred ca e cineva aici plin de optimism mereu. Dar macar cand e una optimista sa impartaseasca si celorlalte starea ca sa nu se uite si sa se piarda!

Sarbatori fericite!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

crisis ma gandeam si eu ca uite ce tare esti tu si eu........
eu zic sa nu te mai uit la rezultate ca ti-se rupe sufletul
si sa dea D-ZEU sa vina bebeii inapoi!
ce explicatie ti-au dat doctorii(pt nenorocire)daca nu e o intrebare prea dura ..........ca poate nu vrei sa-ti aduci aminte
te pup si sa ai sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianca spune:

Pentru Nati
Buna ziua Nati.
Am o rugaminte daca se poate. Poti sa imi scrii tratamentul naturist pe care l/ai urmat ca sa ramai insarcinata, te rog?
Iti multumesc foarte mult si te/as ruga daca poti sa imi scrii pe adresa mea de mail:ancafeliciab@yahoo.com
CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII atat tie cat si tuturor fetelor care spera sa devna mamici in 2008, la fel ca si mine.
Anca Ceana

Mergi la inceput