Inseminare (22)
Raspunsuri - Pagina 14
crisis81 spune:
montytaiana si eu sunt la fel de constienta ca imediat dupa sarbatori voi scoate din dulap obsesia [bebe] si voi face din nou absolut totul numai pentru asta.
Deocamdata recunosc ca sunt mai linistita si din acelasi motiv ca al lu tuchi123. Azi am fost la control la 2 saptamani dupa chiuretaj. E totul ok, dar trei luni "nu am voie sa raman insarcinata". M-a bufnit si rasul cand mi-a zis doctora. O sa ma apuc sa cumpar prezervative ca sa fiu sigura ca dupa 3 IA si un FIV nu raman cumva insarcinata in mod natural 

.
Cat despre micul conflict creat... consider ca fiecare are dreptul de a scrie exact ce gandeste, suntem aici ca sa ne intelegem si sa ne sprijinim indiferent daca azi suntem mai bine si maine ni se mai scufunda din corabii.
Capul sus si mergem inainte! Si asta o spune o femeie care doar ce a pierdut o sarcina cu gemeni (marele vis al vietii ei), si care a suferit un chiuretaj fara anestezie. Deci ce nu te omoara, te intareste!

Sarbatori fericite!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
noname spune:
Ticatic eu intru prea rar p acest forum pentru ca nu am trecut inca la inseminari, dar am vazut ca pe data de 14 ai intrebat de menogom.
Eu am luat din Bucuresti deoarece in Giurgiu nu se gaseste de la farmacia 2NA de la Unirea.
Am, luat ce-i drept in luna Octombrie, dar sa stii ca mereu am gasit acolo.
Fiola costa 780.000, dar mi-au facut card de fidelitate si fiind mai multe fiole(10) le-am platit la 720.000.
Sper din toata inima sa iti gasesti.
Nu trebuie sa mergi neaaparat la farmacia aia , mergi la oricare alta farmacie 2NA si intrebi dak au p stoc si ti le va aduce.
Cand nu gaseam nicaieri, mai gaseam la FARMACIA TEI care este foarte aprovizionata, si era un pic mai ieftin acolo, dar nu stiu sigur cat.
Imi pare rau ca nu ti-am raspuns mai devreme si imi pare rau ca m-am intins atat.
Pupicei si Bb!!!!!
georgia_c spune:
na ca io am scapat ...

.. am intrat la capitolul NO COMMENT ... ![]()
![]()

felix76, vezi ca exista un topic "pacientele optimiste si gravi ...",in care s-a mai discutat subiectul , caci sunt multe paciente de-ale dr t , si a dr matei , interesate de subiect .....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Buna fetele,
georgia_c am citit topicul, aproape in intregime
, dar nu am vazut vreo adresa a noii clinici a dr T. Ma gandeam ca stie cineva adresa exacta (nu strada numar sector etc.) si vreo data de inaugurare mai clara. Iar despre procedura de inseminare a celor 2 nu am vazut prea multe date concrete: unde se realizeaza, cat te lasa dupa inseminare sa stai cu piciorele mai sus, cat costa etc. Daca cunoasteti, ajutati o incepatoare intr-ale insemnatului cu dr T.
tuchi123, ti-am citit povestea la subiectul pe care l-ai deschis. Imi pare rau. Poate anul care vine va fi unul norocos pentru noi toate.
Fetele, va intreb asa de curiozitate - nu am de gand sa ma stimulez de capul meu, cum se face menogon-ul? Ca si closty sau are alta schema de tratament?
V-am pupat

ticatic spune:
noname,iti multumesc f mult pt informatii.Eu stiam de pe aici, de pe forum, ca ar costa in jur de 30-40 RON fiola.Sa inteleg ca ai dat 720 RON pe 10 fiole? la pretul asta am inteles ca se gaseste Menopur.
Ieri ziua 15 am fost la echo si nu am nici un folicul
, asta in urma trat cu clostilbegyt ziua 2-11 si estrofem din ziua 7.M-a mirat f tare , mai ales ca de 2-3 zile am si glera. O sa repet echo peste o sapt.
Va pup pe toate si sa auzim de vesti bune!
maria08 spune:
Buna!
Intru si eu sa pup toate fetele!!! Azi plec in concediu!!!!!!!!
Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE!!!!!!!
luci.eilm spune:
Maria, concediu placut si sarbatori fericite.

Felix, pe prima pagina de la FIV scrie ca se va descide in ianuarie. Cel mai bine ar fi sa-i scrii un PM lui KoraPop si s-o intrebi pe ea direct. E foarte informata.![]()
Crisis, sunt de acord sa spunem ce simtim dar fara sa agresam pe nimeni. Vezi ca daca nu trebuie sa ramai insarcinata trebuie sa te feresti de baie dupa contact sexual protejat.
Lara, parca asa era, nu?
Andriushca, ?
Aseara am avut o stare crunta. Am trantit o farfurie plina cu mancare de masa. S-a facut tandari, s-a ciobit masa dar noi si catelul suntem teferi. Am depasit si momentul iminentei despartiri din miezul noptii. Grea incercare FIV-ul.
Retineti asta.
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
kittyke spune:
Sarbatori Fericite si La Multi Ani!!!!
Ne auzim anul viitor cu mai multe sperante si optimism!!!!!

pe toata fetele!!!!
georgia_c spune:
am trecut sa va urez , CRACIUN FERICIT , sanatate , fericire , si ceea ce imi doresc si pentru mine .. un bebelus
La Multi Ani , pentru anul 2008.. si toate cele bune sa se tina scai de voi

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
romanitza spune:
Un An Nou mai bun, Craciun fericit si sa incercam sa fim optimiste, sa nu ne pierdem speranta, chiar daca este foarte, foarte greu...
Eu inchei anul asta cu speranta ca poate la anul voi reusi sa ajung sa spun ca AM REUSIT, o sa incerc sa fiu mai buna, sa nu uit sa imi traiesc si viata( aici are dreptate Crisis81), trebuie sa uitam ceea ce a fost si sa incepem un An Nou cu incredere ca poate, cine stie, se va intampla miracolul....