Inseminare (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

andriushca,
nu vrei sa ne si injuram , ca poate si asta ne trece prin cap , si in cateva zile , poate cine stie , ne plictisim si trecem la level 2... ca tot ne trec prin cap
hai ca imi iau jucariile , ca nu vreau sa ma cert.. simt eu , ca se pun ceva poale in cap ....vin altadata

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

Fetelor ce aveti de va certati ... terminati k nu e vremea acum de cearta si reprosuri .. asta e acum a trecut un an nefericit pentru majoritatea dintre noi .. dar vine unu care poate va fii mai bun si ne va aduce la toate tot ce ne dorim ... eu una am fost incurajata de cine vroiam .. de sotul meu care mi-a spus sa nu mai disper si sa stau linistita k va venii si al nostru cand o vrea Dumnezeu .. Eu una vreau sa mai fac o inseminare la un dr. de la Elias .. acum sa vad k mai e pana luna viitoare .. Acum de sarbatori vreau sa stau linistita ...
Monty ... Andriushca .. stati linistite fetelor va rog nu va mai consumati degeaba k inca mai sunt sperante ... Mai exista si Fiv care dupa parerea mea nu cred este ceva iesit din comun .. asta e acum daca nu se poate si nu se poate eu una voi ajunge si la asa ceva .. Deja FIV la noi in tara a ajuns ceva normal ... Asa k terminati cu plansul cu supararile cu dezamagirile ... traiti-va din plin aceste zile frumoase care vor urma ... Nasterea Domnului Nostru Iisus Hristos .. Fetelor va poop si va rog inca odata nu mai fiti triste vine si timpul nostru ..

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Andriushca: Sa stii ca eu personal nu vreau sa aud ceva anume de la tine.....iti atrageam atentia ca ai generalizat! Nu cred ca-i rolul tau aici sa trezesti lumea la realitate si sa le spui fetelor sa se obisnuiasca cu ideea ca nu vor fi niciodata mame!!
Esti libera sa vorbesti despre ceea ce simti cu adevarat, dar vorbeste la persoana I, singular!
Aici ma opresc cu discutia asta!! Haideti sa fim mai buni, mai ingaduitori va rog!! Doamne Ajuta ca fiecare dintre noi sa reuseasca sa devina mama!!!
Va pup pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Salutare!

Intreb si eu printre , ca viitoare inseminata dupa laparo (pe care o voi face in 2008) cu Tutu : stiti cumva Tutunaru face chiar el inseminarile sau ma trimite la altcineva?

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Felix, citeste 'cazul' lui bebekom http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111796&whichpage=18. am plecat pana nu o incasez .

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

luci.eilm mersic de pont. Ma bucur ca lucreaza amandoi. Citisem pe undeva pe forum ca isi vor deschide o clinica impreuna unde vor face FIV dar unde si cand o vor inaugura nu am vazut. Poate stie cineva mai multe informatii. Rog sa dezvaluie si maiputininformatelor.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna ziua fetelor,
Gata, s-a terminat cu sarcina mea obtinuta asa cum va spuneam prin inseminare, este sarcina fara embrion "cu ou clar" pana la urma am avut dreptate si iacata ca maine ma duc sa fac chiuretajul, cu anestezie generala evident caci imi este frica de durere.
Ceea ce este cert, este ca m-am bucurat in zadar si...ce cadou frumos de craciun, nu-i asa?
Poate rasare soarele si pe strada mea, dar mi s-a spus ca nu mai devreme de 3 luni ca nu este refacut uterul si s-ar putea sa am alte probleme atunci, asa ca...astept.
Voua, tuturor, va doresc numai impliniri si cat mai curand bebelusi sanatosi si frumosi sa aveti.
Sarbatori fericite!
Tuchi123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

maria, cam asta am spus in mesajul care te-a pus asa pe jar: "da, poate niciodata nu voi fi mama, asta este. si poate multe dintre noi vor avea aceasta soarta." deci am spus "poate" si nu am dat niciun fel de nume.
si de aici pana la "sa trezesti lumea la realitate si sa le spui fetelor sa se obisnuiasca cu ideea ca nu vor fi niciodata mame!!" e cale lunga. (apropo, esti cumva "avocatul" fetelor?)
mi-ai cam rastalmacit cuvintele.

oricum nu mai conteaza, atata timp cat "nu vrei sa auzi ceva anume de la mine", nu? foarte frumos, este chiar in spiritul acestui forum si al indemnului tau sa fim mai buni!

probabil ca daca-ti spuneam ca sunt convinsa ca ramai luna viitoare gravida, nu mai sareai asa si dezvoltam o discutie draguta, nu?
intelegi? despre asta e vorba.

si pana la urma ce conteaza ce am spus, ce simt si ce cred eu? doar nu sunt Mama Omida sa prezic viitorul, fiecare are soarta lui si va face copii indiferent de ce cred sau zic eu!

chiar mi se pare deplasata importanta pe care ai dat-o acelei postari si tu si georgia. (la postarea georgiei: NO COMMENT)

inca ceva interesant ce am observat ca se practica la subiectul asta: daca vii cu o problema, poti sa dai cu bomba ca nu-ti raspunde nimeni, in afara catorva persoane care sunt cu adevarat aici si pentru altcineva, nu numai pentru ele.

ma opresc aici, ca ti-am adresat cam multe cuvinte pe care oricum nu vrei sa le auzi de la mine si cam multa atentie, nu crezi?

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

tuchi iti urez succes maine sa fie bine si asteptam vesti de la tine dupa chiuretaj .. sa de-a Dumnezeu k petse putin timp sa ne dai vestea cea mare k va fii cu ochi

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput