Inseminare (22)
Raspunsuri - Pagina 12
andriushca spune:
hello,
la mine e deja Z 3, dar ce mai conteaza? ce conteaza e ca nici anul asta nu va veni Mos Craciun cu darul mult visat si poate nici anul viitor. poate niciodata. da, poate niciodata nu voi fi mama, asta este. si poate multe dintre noi vor avea aceasta soarta. ar fi bine s aluam in considerare si varianta asta "neagra" dar realista, pentru ca tot noi ne prelungim suferinta atata timp cat nu recunoastem realitatea si continuam sa ne imbatam cu apa chioara.
si, da, georgia, restul e un veritabil bla-bla.
tuchi, tu ba erai gravida, ba nu mai erai, iar erai si acum iar nu mai esti. cand te hotarasti?
Sarbatori cat se poate de fericite in conditiile date, va doresc!
andreea
ZOZOLINA
nu mai numar nimic!
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
romanitza spune:
Buna fetelor, imi pare rau ca treceti prin starile astea, nici eu nu am mai scris pentru ca trec prin aceleasi depresii si suparari ca si voi... E greu, e din ce in ce mai greu, ma doare orice cuvant adresat, mai ales in perioada asta,dar incerc sa imi gasesc alte preocupari, sa nu ma mai gandesc deocamdata.
Saptamana asta am programare la medic si in functie de rezultatul ecografiei sa ma orientez spre laparoscopie la anul. O sa fac si asta si apoi voi mai vedea, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Ce sa va zic, sunteti toate niste luptatoare si curajoase si ma bucur ca am intrat pe acest site si ca v-am cunoscut virtual, mi-ati dat putere sa merg mai departe, sper sa ne incurajam una pe cealalta in continuare.
Va doresc inca de pe acum un Craciun fericit, sa aveti parte de un An Nou mai bun, in care sa ni se indeplineasca toate dorintele, mai ales dorinta mare de a deveni mame, sa fim sanatoase si sa ne iubim sotii cat mai mult!
Sarbatori fericite!
crisis81 spune:
andriushca ce-i cu tine iubita? Vine Craciunul draga mea, si va veni si bebe, chiar daca se lasa mult asteptat. Ai sa vezi: intr-un fel sau altul vaveni. Trebuie sa ai incredere!
Uite ce am facut eu:
Am avut un weekend foarte placut, asa cum de mult nu am mai avut. Am renuntat pentru o clipa la obsesia
si am incercat sa ne aducem aminte ca suntem tineri, ne iubim
si mai sunt si alte lucruri in jurul nostru de care ne putem bucura.
Vineri am facut festanie, pe urma am fost la cumparaturi si seara am impodobit www.flickr.com/photos/11706357@N04/2117050319/in/set-72157603477810072" target="_blank">
bradul. Va place cum a iesit?
Sambata am fost la cinema, ca doi indragostiti si seara am fost in club sa 
. Bine.....sa dansez eu ca sotul....vedeti in www.flickr.com/photos/11706357@N04/2117829242/in/set-72157603481914675" target="_blank">
poze ce "fericit" e ca l-am dus la dans
. Am sarit peste toate regulile si am
, am
, am facut ...de toate
! Si ce bine a fost! Uitasem cum e sa te distrezi, sa te simti bine!
Aaaaa si aseara a
nins
si pe la noi, si cum nu aveam sanie am folosit
si ne-am dat pe gheata intr-o parcare mare pana la 2 noaptea. Nebuni, nu?![]()
Va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru. Luati-va vacanta! Vacanta la figurat in care sa nu va mai ganditi la
, vacanta numai pentru voi, sot si prieteni. 

Sarbatori fericite!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
montytaiana spune:
multumec inca o data pentru sustinere
vreau sa spun ca va inteleg si pe cele mai optimiste (parca ma vad la incepututi cand eram plina de speranta) si pe cele mai pesimiste, mie una imi vine sa urluu de durere si mai grav e ca nu avem un motiv , o explicatie pt tot ce ni se intampla,
crisis am oftat cand am citit ce ai scris, de cand nu am mai gandit sau actionat asa, tot timpul am avut un singur gabd un bb, nu iau pastile chiar daca mi-e rau, nu ridic , nu fac cutare lucru ca poate poate se prinde, etc, toate gandurile noastre si actiunile aveau un tel,
poate o sa luam o vacanta acum de sarbatori, poate o sa reusim sa ne pacalim sa ne distragem atentia cu pregatirile si agitatia, dar apoi sunt sigura ca dorinta o sa incolteasca si o sa ne roada din nou, si o sa vedem ce inutile sunt toate eforturile noastre si planurile, pentru cine ne zbatem , pt ce?
sunt mult prea trista zilele astea
montytaiana spune:
astazi o prietena m-a suyparat f tare
a tipat las mine si m-a tras la raspundere pt ceva ce nu eram vinovata si ea stia asta, dar de, poate s-a gandit ca si eu o sa fac la fel mai departe cu persoana vinovata,
ce m-a socat e ca era asa rece cand vb cu mine, am simtit ca toata prietenia noastra de pana acum a fost falsa
as termina-o cu ea pentru totdeauna, n-am niciun motiv ca sa-i cant in coarne, si totusi sa ma indepartez de ea ar insemna sa ma mai instrainez un pic, sa fim mai singuri pe viitor, sa ne inchidem in casa fata in fata cu problemele noastre
as vrea macar sa ii spun si eu maine pe acelas ton rece vreo 2 macar, dar nu e genul meu, eu mai bine tac si ma retrag decat sa fac scandal,
sincer as vrea sa-i reprosez si sa ramanem prietene, nimeni nu-i perfect, trebuie sa ii acceptam pe cei din jurul nostru asa cum sunt,
scuze ca am fost off topic, dar cum nimeni nu stie de problema noastra, nici ea nu stie si dupa ce ca eram la pamant azi a mai venit si ea sa ma darame, poate in alta zi nici nu o luam in serios ci in bascalie si treceam mai usor peste
dar eu nu vreau sa mi se aduca reprosuri pe care nu le merit
scuze, chiar m-am intins. dar sunt asa vulnerabila azi
va pup
georgia_c spune:
crisis81.. super we , si sotul "foarte" fericit .. exact cum zicei ... si io ma pregatesc de impodobitul bradului , de-abia astept ...
so .. am avut si eu perioadele mele de mare "angajament".. m-am asezat intr-un colt , si m-am jelit , si am plans , am suferit , si m-am certat cu toata lumea
.. de ce ?.. nici macar mie nu mi-e clar .. cine este vinovat ca eu nu raman insarcinata??????
.... asa si ?.. ce am rezolvat ?.. un mare nimic .. da , ok , nu poti fi mereu optimist , ca atunci mi se pare ca esti un pic diliu , dar eu una am trecut "pe-acolo" , pe la starile de depresie , si nu mai vreau ( in afara ca eram mereu imbufnata , si paream in continuu la sindrom pre menstrual, eram invidioasa pe mamici , si mi se schimonosise sufletul )ca nu au avut nici pe departe efectul scontat .. asa ca mai bine ma mobilizez si macar incerc atat cat pot sa fiu increzatoare ca se va indeplinii .. ca daca nici eu nu cred asta ... america ... nici n-o sa se implineasca
da .. voi incerca mereu sa fac lobby pentru optimism , ce sa vin sa va zic.. da , n-o sa fim niciodata mame , n-o sa avem copii , hai sa ne punem pe bocet , sa ne jelim ....o viata de acum in colo
sa vedeti voi cate rosii imi iau in capatane ... imi asum insa orice risc ... ![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
luci.eilm spune:
Cu toata amagirea ca si aceste Sarbatori sunt zile ca oricare altele, e clar ca nu-i asa. Ele vin cu incarcaturi emotionale (unele nedorite). Eu sunt convinsa ca odata trecute Sarbatorile, se lungeste ziua si alta va fi starea de spirit si elanul nostru.
Asa ca sa avem putina rabdare sa treaca.
Intre timp, vreau doar sa va atrag atentia asupra ce indeamna Marrina, 'aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate' si Crisis, 'sa le multumim celor care ne sunt alaturi si ne inteleg'.
Asta imi spun si mie, fiindca raspunsul prost la stimularea FIV si posibilitatea intreruperii procedurii mi-au creat o stare de criza si panica.![]()
Georgia, de la mine n-ai incasat castane.![]()
Andriuschca, Monty, Miruna
.
Ugaena, Romanitza
.
restul fetelor.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
maria08 spune:
Andriushca: Ma surprinde atitudinea ta....nu cred ca poti sa spui "nu vom deveni nicioada mame..."......cred cu tarie ca multe dintre noi vom reusi!!!! Nu se imbata nimeni cu apa chioara, doar credem in sansa noastra si in faptul ca exista un Dumnezeu!!! E si asa o perioada grea .....nu cred ca era cazul sa ne "trezesti tu la realitate"!!!!!! Cat despre tuchi chiar se confrunta cu o problema destul de sensibila!!! Nu poti sa-i spui "cand te hotarasti?" daca esti sau nu gravida!!!!!!
Nu vreau sa ne certam, vreau doar sa-ti spun ca trebuia sa te mai gandesti inainte sa scrii ceea ce ai scris! Si ca sa vezi ca nu-s suparata pe tine :

Numai bine tuturor!!!
andriushca spune:
maria, cred ca ar fi bine sa nu te mai surprinda nimic.
si da, pot sa spun orice doresc si gandesc, atata timp cat nu jignesc pe nimeni.
eu nu vin aici sa mint, sa fac frumos si sa spun vorbe pe care ai vrea tu sa le auzi. eu m-am inscris pe forumul asta ca sa pot vorbi despre ce simt cu adevarat, cand ceilalti din jur nu ma inteleg.
eu nu am nevoie de siropuri si peltele in fiecare zi.
daca nu-ti convine ce citesti, ignora. iar daca vrei sa bagi capul in nisip, n-ai decat.
asa ca nu ma lua te rog peste picior, ca am venit sa "va trezesc la realitate", ca -ti spun si eu nu veni tu sa-mi faci mie morala.
andreea
ZOZOLINA
nu mai numar nimic!
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
georgia_c spune:
hop ..ca de o rosie am scapat .. de la luci.eilm
..sar'na conasule ca nu ma umplusi , si anume , de respect ...
dar io sunt tare din fire .. astept .. sunt pregatita pentru suturi 
si eu tot andriushca-i, vroiam sa-i atrag atentia ca a raspuns rautacios ..insa nu cred ca e cazul sa ne certam ,in mod sigur , sarbatorile astea ne dau peste cap ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein