Nou stil de viatza (161)
Raspunsuri - Pagina 6
gusta spune:
Uitati si cateva poze.
Carmen am si una asa din picioare
si daca nici de asta nu esti multumita rog olandezu sa faca una si mai frumoasa.
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2100490512/
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Neata...cam tarziu! la kafelutza nr 2. Vazut toate pozele postate,super-super!
Gusta...frumos oraselul tau,dar eu am facut o casutza minunata din turta dulce, cu bombonele de tot felul decorata,bradutzi si multa zapada...e asa frumoasa de-mi vine s-o mananc
O sa pun poze sa va minunati si voi,eu sunt tare mandra de creativitatea mea,mai ales ca e prima data.![]()
pozele: http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/?saved=1
Azi nici unul din noi nu a auzit ceasul si e 10 si abia acum am trimis copilul la gradi,noroc ca aveam clatite de aseara sa-i dau sa manance,ca n-am nici o bucatica de paine pt sandvis.
Acum trebuie sa ma imbrac si sa plec si eu la gradi ca la 11.30 am sedinta cu Marc si logopeda,apoi bat magazinele pana la 2 cand am curs,cu sacosa de carti dupa mine. Lunea e nasol
Nu m-am cantarit de frica hamburgherului de aseara,dar,calculand dupa cum ma simt cred ca bat suta de kile![]()
V-am pupat!
Mik spune:
Buna dimineata.
Mamica dulce si noi facem advent. Avem un calendar fain din pinza rosie cu buzunare si am pus in fiecare buzunar cite 3 bomboane pentru fiecare zi pina la Craciun.
l'immaculée conception e o sarbatoare tipic catolica care la Lyon (si numai aici in regiune) la care se pun luminarele la feresre (asta e treaba fiecaruia). Orasul se lumineaza (asta e treaba primariei), toata lumea iese la plimbare.
Un link :
http://www.je-pars.com/Lyon/lyon-illumination-2005.htm
Meniul de azi :
- cafea neagra si 2 felii (mici) de chec
- carne de curcan in sos de ardei si ceapa, mamaliguta. un iaurt simplu. un mar
- salata mache cu peste afumat, porumb si cruditati. putina brinza
Va doresc la toate o saptamina excelenta.
nastad spune:
ZUZILICI sa stapanitzi sanatosi casutza!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
mephala30 spune:
Gusta, sunt multumita,
, te-am vazut bine acum.
Imi place si bradutul.
Mamicadulce, ai harul de a-mi starni rasul. O sa te oblig (gasesc eu o cale) sa postezi zilnic, :)))
Imi place creativitatea ta, :), ft. dragutza casuta de turta dulce. Si fatza ta de dimineatza,
.
Mik, trebuie sa fie tare frumos orasul luminat.
Ce meniu ai! 
Nastad,
, cand ai examenul? Tinem pumnii!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
mephala30 spune:
Iustin e pe langa mine, am deschis pagina cu topul burticilor, la care Iustin exclama vesel: "vezi ce grase-s alea?" ![]()
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Nastad,, cand ai examenul? Tinem pumnii!
nu va place, ignorati!
Vineri
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
carina spune:
Buna ziua si de la mine,
Intru pe fuga, ca am de lucru de nu ma vad.
Anca: e mortala casuta (eu as manca-o in locul tau)
Khristin: sunteti 2 frumoase amandoua, iar parul Yasminei e o incantare.
Gusta: esti exact ca o pustoiaca de 19 ani
. Stomacul nu trece nici daca bei lapte?
Cornelia: eu am vrut sa iti laud tunsoarea atunci cand ai pus pozele, dar la senilitatea mea am uitat. Iti sta foarte bine si ai niste ochi fermecatori.
Delia: eu tot n-am inteles 
Aseara v-am citit un pic si am crezut ca sunt obosita de vad numai retete de prajituri. Asa ca am facut si eu profiteroale (nu-mi cereti reteta ca e praji din cutie) si au iesit tare bune. Am mancat din ele, dar ieri am alergat 3,5 km si am si facut curat prin casa si am dat gauri cu bormasina ca are bietul sot rani in palme si nu mai poate.
Meniul de azi:
Dimi: activia cu musli si peirsici
Pranz: piept la gratar cu legume (vinete, zuchini si ardei) la gratar + o mandarina
Gustare: para+fitness bar
Seara: lasagna cred (portie mica-mica) sau ceva cottage cheese cu paine prajita si ardei
Sper ca mai revin azi,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
asta e tacerea de luni? ![]()
pai maine ce va fi? ca e zi de raport...