Nou stil de viatza (161)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Vai Carmen de ce mi-ai amintit de ziua de maine ca eu nu cred ca scap fara un porc ca la ce purcica m-am facut ce mai vreau.

Carina nu sunt eu batrana dar nici de 19 numai sunt.

Adus copil de la gradi si a vrut sa incerce sa vada daca poate sari in pom.Ce ma fac eu ca cred ca saracu pom nu rezista pana la craciun.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor!

Delidana ba n-am fugit in lume si nici nu v-am uitat sau parasit! Am fost foarte prinsa cu treaba si nu am intrat pe DC deloc! E jale!

Viu maine la raport si saptamana viitoare viu cu poze noi ca in weekend am Christmas Party

Ciao,
Roxa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Azi am aflat ca vineri mai am un examen si exista o mare posibilitate sa mai am inca doua, miercuri si joi. Bucurie mare pe capul meu. Dar am avut si o veste buna: am luat punctajul maxim la "Istoria Literaturii Engleze" (examenul a fost din 4 piese ale lui Shakespeare ) si sint foarte multumita de mine.
Daca intru mai rar sa nu ma dati disparuta dar saptamina asta voi fi tare ocupata.

Doina, bafta si tie vineri si mie pe linga tine.

Va pup pe toate.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Hop si eu.
Carmen, eu si la a 2a sarcina am ramas insarcinata dupa 1 an si 4 luni de la prima operatie si nu au fost probleme. Ce simpatic e Iustin. Am vazut ca esti in top 100, la pozitia 20. Bravo tie!!
mamicadulce, super casuta de turta dulce. Demult ma bate si pe mine gandul si cred ca anul asta de Craciun execut una.
gusta, esti o mamica draguta foc, acum te-am vazut si eu mai bine. Iar bradul e tare reusit.
Khristin, am vazut si pozele tale. Ce minunatie de fetita ai, sa iti traiasca. Si tu esti o frumusica.
carina, multumesc de complimente.
Cuscrooo, pe unde esti?
Delia, BAFTA MULTA, maine la ultimul examen!!!
Nastad, BAFTA si tie vineri la examenul pt permis. De data asta SIGUR va fi bine, ai sa vezi!

Edit: Delia, acum am citit ultimul mesaj al tau. Felicitari pt punctajul bun!! Lasa ca trec ele pana la urma, ce a fost mult a trecut, nu? BAFTA!

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Si acum on-topic: maine sigur nu scap nici eu de porc. Inca mananc aiurea, nu beau suficiente lichide si ma lupt din nou cu mersul la toaleta. Deh, mi-am schimbat brusc tabieturile de dimineata. Asa ca ma simt umflata rau.
Sotul pleaca miercuri si joi in delegatie. Saptamana viitoare pleaca de marti pana vineri. Va fi un pic mai greu dar trebuie sa ma descurc.

Meniul de azi:
MD: ceai, cafea, 1 eugenie
P: ceai, 1 punga de paine prajita simpla
C: pulpe de pui la cuptor cu muraturi, 1 banana
Si acum mi-e foamee...ma duc sa pap un mar.

Carmen, azi ai reusit cu merele?

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, frumoaselor!

Delidana, felicitari si multa bafta in continuare.
Gusta, ce brad frumos...
mamicadulce, tu nu stii ca mai vin si femei insarcinate pe-aici?Am salivat excesiv la vederea casutei tale.
mephala, simpatic Iustin...
carina, pupici!
doroty, ce mai faci?
Nastad, bafta!

Pup toate fetele!
o saptamina minunata!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

sa va iau in ordine inversa:

Ina, te declar "gravidutza telegrafica". Cand o sa ai timp sa povestesti despre voi? Ce-ti face baiatul?

Cornelia, azi pana la doua am mancat 2 mere. Apoi niste legume cu pui, si acum seara am baut doua pahare de bere.
Nici eu nu cred ca scap de porc maine, la raport.

Delia, felicitari! Nu trebuie sa te mire rezultatul, doar ai muncit pentru el, nu?
Bafta multa si la celelalte examene!

Roxa, si asteptam cu interes pozele.

Gusta, ii place Marei la gradinitza? S-a obisnuit?

si acum sa strig "nemotivatele":

Tzuniii, asta e a doua strigare. Pe unde-mi umbli?

Sigrid, si la tine e a doua strigare. Ai ramas cu restante la poze.

Tumpiiiiiii, chemam pompierii???

Doroty, imi lipsesc mesajele tale. Sport mai faci?

Zuzilici, cand va mutati in noua casa?

Violeta, cum a fost in excursie?

Noi am fost in Carrefour, am petrecut cateva ceasuri bune. Ne-am sucit gaturile uitandu-ne dupa cadouri de mos. Laptopul nu l-am gasit, asa ca va trebui sa mergem si maine, la Selgros, sa vedem ce gasim...
Nu ne-am putut abtine si am cumparat cateva masinutze, carticele si multe iaurturi (vreo 20).

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele...ma bucur nespus ca v-a placut casutza de turta dulce,precizez ca toate componentele sunt mancabile,in afara de Bambi,iepuras si braduti(decoratiile de pe tortul de ziua lui marc)

Eu am reusit mai inainte performanta sa-mi rad destele pe razatoare,dar nu oricum,ci cate o felie de pe varfurile la doua degete de la mana dreapta,dar felii,nu pielita,cred ca dureaza o luna sa se vindece,ma doare de mor si am crezut ca dau coltzul la cat sange mi-a curs Acu' tastez cu deshtu' mic
A naibii de sunca,nu poate sa se adune pe degete? Cred ca as fi avut maine un kil mai putin.

Ne vedem maine la raport,dupa care ma ascund repede intr-un colt sa nu vad cum ma rade lumea

Mergi la inceput

Anca, imi pare rau pentru degetele tale jupuite.

Noapte buna somn usor
Sapte purici pe-un picior
Sapte si pe celalalt
Sa te traga jos din pat.

.....he, he, ce versuri!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

acum am vazut, Tzuni, te si-ti multumesc pentru gandul frumos lasat in guestbook.

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput