Nou stil de viatza (161)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin, .
Mai am de repetat pentru examenul de marti si de terminat un referat pina joi. In concluzie mai am ceva de munca...dar vine ea si vacanta...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicutza, ce sa zic, doar ca e chestie de gusturi...oricum, tortul si clatitele le voi incerca. si te astept la Iesi.

Puskin, ce atenta esti! Mi-am propus sa mananc numai mere, asa, sa ma simt bine, neincarcata, . Am reusit pana pe la 4 dupa amiaza, apoi am mancat pulpa la capac cu piure.
Maine incerc din nou. Nu ma las.

Delia, n-am reusit sa vad azi nici un film.
Tinem pumnii pentru marti.

Cornelia, tu ai nascut natural?
Eu nu duc dorul bebelusilor, inca il consider pe Teodor bebelus. Scutece schimb, biberoane spal la greu, il musc de chiscutze si-l pup tot - miroase atat de frumos!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana, stiu senzatie cu ingrasatul in sesiune : e putin paradoxal caci pui shunculitza asa mai ascuns si arati trasa la fatza de-ti spune lumea : "vai, cit ai slabit saracutza de tine !"

Fetelor, checul a iesit delicios si lejer (un paradox).

Am uitat sa va spun : noi am facut ieri bradul, au pus mosi craciuni la ferestre si am sarbatorit "l'immaculté conception" in stit lyonez : adica cu luminarele la ferestre.

Puskin, bine macar ca te-ai odihnit putin, mai sunt inca 2 saptamini pina la vacanta de Craciun.

Pe miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, nu, am nascut cu cezariana de prima data ca nu s-a putut altfel(dupa 12 ore de travaliu dilatatie 5 si bebe nu mai respira bine, bradicardie). A doua oara m-au obligat tot la cezariana ca as fi incercat natural. Dar nu mi-e teama de o a3a cezariana. Eric parca nu mai e bebe desi si eu schimb pampers si bibe cu lapte inclusiv noaptea.. Alearga toata casa, se catara peste tot, joaca fotbal. De cand merge la cresa si-a pierdut si mai mult aerul de bebelus. Bafta maine cu merele. Nu te supara stomacul doar cu mere?
Delia, lasa ca se duce kg ala. Bine ca scapi si te mai relaxezi nitel. I-am transmis lui Edi si s-a umflat in pene.

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, cand le faci bradul la baieti? Eu as vrea sa-l facem duminica viitoare, sa se bucure cat mai mult de el.

Meniul de azi:
MD: ceai, cafea, 2 felii de paine prajita cu un pic de unt
P: pui la cuptor cu muraturi
C: placinta cu mere si ceai

O noapte cat mai linistita tuturor. Cred ca ma duc in pat si ma mai uit la tV.

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

nu pleca, nu pleca, sa-ti raspund:
-bradul il vom impodobi saptamana viitoare, sambata sau duminica. Deci, gand la gand cu bucurie.
-inteleg ca nu ti-e frica de-o a treia cezariana, dar nu e prea repede? Mie mi-a recomandat medicul pauza 3-4 ani si apoi alta sarcina, daca mai vreau.

Mik, cred c-a fost tare frumos!
Te rog, trimite-mi pe pm reteta de chec. Multumesc.

Tzuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, cum ti-ai petrecut weekend-ul?

edit: Cornelia, nu am probleme cu stomacul, ma simt bine dupa o zi de mere. E drept, ma balonez usor, dar a doua zi plutesc.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Mik,ati facut deja bradul?? Ce frumos...eu azi mi-am scos decoratiunile la lumina,m-am crucit cat de multe s-au adunat...3 saci si 6 sacose pline oki cu globuri,beteala si instalatii si ma apuc de maine sa le agat pe la ferestre,liminite si ghirlande si alte o mie de chestii dragute,dar bradul l-am facut tot timpul in Ajun. Parca mi se pare prea devreme...
Nu stiu cum e stilul lyonez,dar in Germania luna dinainte de Craciun se cheama Advent si in fiecare duminica din cele 4 se aprinde o lumanare deosebita. Sunt aici niste chestii tare dragute,tot felul de suporturi pt cele 4 lumanari....o minunatie,decorate de Craciun..Ce e fain ca toata perioada asta copiii primesc o atentie in fiecare dimineata,de regula ciocolata,dar poate fi si o jucarie mica. In general sunt niste cutii ochioase cu 24 de usitze,dar sunt si alte modele..

NU asculta de Carmen si baga reteta aici,la public si nu pe pm
Ma duc la nani,va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Iaca ne-am intors si noi de la petrecerea Yasminei....copiii s-au distrat la maxim , iar adultii mai mult alergand dupa pitici.....Yasmine era toata rosie la fata de cat se zbenguise in toate cele si cand am venit acasa, nu mai putea de bucurie cand si-a deschis cadourile . Si se pare ca ne mai pregatim de alte 2 petreceri pt. cei mici . Asadar, poze de la petrecere puteti vedea aici. Am reusit in sfarsit sa punem si noi decoratiile exterioare pe casa....poate reusesc sa le pozez intr-o zi, de brad nu ne-am ocupat inca, speram saptamana asta, desi se anunta cam ocupata cu vreo doua Christmas parties pe la servicii si un concert la care sintem invitati

Partea buna e ca am ajuns la 71 , iar cea proasta e ca de dimineata m-am sculat cu niste ameteli groaznice, ma tem sa nu fie vreo anemie severa, numai de asta n-aveam nevoie acum la sfarsit de an . Ceva sugestii?

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Buna dimineatza!

Khristin, ce portie de distractie ati savurat! Yasmine e o printesa cocheta, nici diadema nu-i lipsea. Despre mamica, ce sa mai zic, .

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ieri am disparut din nou la o piata de craciun si a fost super m-am mai incarcat cu energie chiar daca stomacul e la fel.Am facut ieri bradu si azi mai am ceva de aranjat.

Delia dupa cum vezi stomacul ma omoara stiu ca ficatul e marit dar parca ma mananca durerea.

Kristina vazut poze frumoasa printesa.

Cornelia cand aud ca mai vrei un bebe asa ma ia si pe mine cu dor dar cum am mai zis subiectul asta e inchis.

Carmen felicitari pentru mere pana la ora 4.

Puskin felicitari cu odihna.

Tzuni baga capu aici?

Tumpi hai iesi un pic din cutii.

Mamica dulce la noi nu exista asa obicei in schimb astea de la sfarsitul lui noiembrie isi impodobesc bradu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput