Mamici de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, eu zic ca mai dureaza pina sa-l simti cam in zona ombilicului. Pe Andrei l-am simtit cum zici tu, destul de jos. Daca te pipai usor pe abdomen o sa-ti simti uterul, ca e taricel, o sa-l simti cam pina unde se "urca", o sa-i simti fundul uneva pe linia bikinilor. Si depinde si unde e inserata placenta, cred.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineata tuturor!

Ieri si in wkd nu am scris...asa ca am ramas in urma!

In primul si primul rand Luminel!

Apoi si bine ati venit MissParker si Tania si sarcina usoara si bb sanatos!

Eu cu doua chestiuni va ramasesem datoare:
- eco de la Medsana...a fost incomparabila eco facuta de dr nr2...deci Ancar a fost un "accident"...acum stiu sa-l evit!
- Baby Expo...am cules info, insa nu la fel de multe ca la Kidex; a fost aglomerat si cam atat! Cateva standuri care n-au fost la Kidex, au fost insa aici si mi-a prins bine ca am mers (gen Inglesina...eu cu carucioarele, stiti voi...)Nu am hotarat nimic legat de acest subiect...decat ca am schimbat abordare: vom cumpara un 2in1 (carucios si landou) si separat un scaun de masina din grupa 0-4, in care-l vom tine pe bb dupa ce renuntam la landou si pana va fi maricel. In rest mi-am cumparat hainutze de la Baby Expo. Multicele! Erau mici reduceri si am profitat, asa ca acum ma opresc cu garderoba!

Va pup pe toate si va citesc in continuare!
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

ralu_t multumesc mult pentru mesaj! esti o draguta!

simonacip ai dreptate! si eu m-am gandit sa merg la biserica sa ma binecuvanteze preotul si sa ma rog la D-zeu sa fie totul ok. Dar sunt sigura ca toate o sa avem bebelusi frumosi si sanatosi!

gabitza ce idee buna ai cu Winnie asta...Cristi e innebunit dupa ei ca asa i-am decorat camera..Si de la market isi cumpara napolitane cu Winnie!

Alysh eu il simt pe bebe prin toata burtica, insa nu cred ca e un motiv de ingrijorare daca tu il simti asa jos.

Tania bine ai venit printre noi! Sarcina usoara!

Lilly eu la herpes stiu de leacul ala cu pasta de dinti...Stiu ca se da Zovirax parca, insa in sarcina nu stiu daca e recomandat.

Fetele daca a inceput sa creasca burtica puteti sa luati crema antivergeturi...Eu am folosit de la Sanosan la sarcina trecuta. Acum am doar pentru sani de la Mustela, insa o sa iau si pentru burtica pentru ca a inceput sa creasca.
Am inceput sa iau zilnic elevit si sa pap bine. Nu mai vreau sa risc nimic!

Va pup! O zi buna!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Inais sa stii ca despre Ancar (desi il stiu decat de la TV) nici eu nu am o parere prea buna. In cautarile mele pe net am vazut ca a sfatuit o pacienta cu varicela sa avorteze si ea i-a si urmat sfatul.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Mihaser un incompetent...pacat de faima lui taica-su!
Chiar vorbeam ca in cazul in care ai un tata faimos si urmezi aceeasi profesie ca acesta sunt doua posibile variante: ori esti mult peste el, sclipitor, ori esti un mediocru! Se pare ca in cazul de fata avem varianta doi!

Te pup! Succes mult si sanatate si mai multa!

pana ne vom strange in brate ...adica pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna la toate burticile,

Cum va simtiti azi? Eu super, am mancat deja 3 bomboane de ciocolata (ei, mai mititele, dar oricum!) si deja simt niste suturi de toata frumusetea, cred ca l-am facut nervos pe bb. Gata, nu mai mananc ciocolata!
O sa ma credeti nebuna, dar eu uneori cand imi fac baie (ca dusul nu prea ma atrage, mai bine baie) parca iese ceva din sfarcuri, alb asa, dar eu cred ca mi se pare, este prea devreme, desi mai am o nastere la activ, cine stie?! Am citit ca la a doua sarcina este posibil sa-ti curga lichid inainte sa nasti, dar chiar din a cincea luna, parca mi se pare prea de tot, nu credeti?!
20+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele, multumesc mult de primire!

Doamne-ajuta, eu pana acum nu am avut greturi sau stari de rau (decat de vreo 2 ori un mic reflex de voma la spalat pe dinti, dar nimic care sa ma sperie).

gabitzam, deci tot Scorpioanca? Ce bine ca nu sunt singura de 40 de ani... Stii cum e, traim noi sanatos, nu bem, nu fumam, dar stres tot avem si griji tot ne facem, ca doar vrem sa fie totul bine pentru bebe si pentru noi. Saru'mana ca m-ai trecut pe listuta.

La mine e intr-adevar primul bebe. Nu mai credeam ca voi ajunge vreodata sa mi-l doresc si sa mi se si indeplineasca dorinta sa-l fac. Doamne-ajuta!

onyxg1998, am citit ca tu faci baie. Eu am tensiune scazuta si mi s-a recomandat sa fac numai dus in tot timpul sarcinii. Sa ai grija totusi sa nu faci bai fierbinti!!

Vad ca celelalte fete sunt mai avansate, eu momentan nu observ schimbari majore, dar ciulesc urechile pe aici ca sa stiu ce ma asteapta si pe mine.

Va pup pe toate, va citesc cu drag si va/ne doresc sa avem sarcini cat mai usoare!

Felicia 11+

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

MissParker, si eu am tensiunea scazuta, dar sincer, m-am obisnuit cu baile si nu-mi plac dusurile, doar vara, dar iarna nu, indiferent daca sunt sau nu insarcinata, si nu prea fierbinti, calde. Am citit ca pana in luna a opta se pot face bai, dar in luna a noua se recomanda numai dusurile, pentru ca se zice ca apa calda inmoaie dopul format in colul uterin si poate provoca nasterea.
Eu si cand eram gravida cu Vlad tot bai faceam, si n-am avut nimic, dar intr-adevar spre sfarsit, era deja un pic incomod, ma ridicam greu din cada, eram greoaie rau.

20+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gabitam, multumim de filmulete, cind ajung acasa le descarcAbia astept!!!!...Merci de compliment , eu ma simt mai balena asa, fata de prima sarcina . AM redus piinea si dulciuri incerc sa nu, dar mai calc strimb...
Lily nu e nici o problema dc ai herpes, si eu am avut la prima sarcina, l-am lasat sa treaca asa, naturel

Fetele, puiul meu sughite nevoie mare...Mai ales dupa ce maninc, simt asa miscarile regulate ale lui si stiu clar ca sughite Si dupa locul unde simt, imi dau seama in mare cam cum e pozitionat. Pe peretele anterior al uterului, si atunci banuiesc ca sta intors spre spate sau pe burtica si-l banui cu fata spre lume...
Imi amintesc cind eram la prima sarcina si sughita David, la un moment dat cind eram la ai mei, taica-miu a venit cu o lingurita de lamiie ....AM ris cu mama de el...dar el era foarte serios...

David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ylari, si iti doresc o lupta victorioasa cu demonii interiori. Nu incerca sa fugi de ei, mai bine ia-i la cunostinta, priveste-i direct in ochi si incearca sa simti ce vor sa-ti spuna. Asa ii vei dezamorsa mai repede si mai efectiv. Multa bafta!! Am ras cu lacrimi cand ai scris ca esti tuta, exact asa ma simt si eu si urasc starea asta (eu = pana acum un control freak de prima clasa ). Lasa ca ne invata bebele ce e de facut si in rest fetele de pe forum

gabitzam, tu faci amniocenteza? Mie ginecologul (ala pe care vreau sa-l schimb) mi-a recomandat sa sar peste triplul test si celelalte si sa fac direct amniocenteza.

mihaser, multa sanatate iti doresc si ramai optimista!! Fa testele si ai sa vezi ca totul e ok!

luminel, si de la mine LA MULTI ANI si multa fericire!

fecian, M-ai complexat iremediabil cu postarea ta in care te-ai adresat tuturor!! E tare frumos sa te regasesti in postarea cuiva Tu ai auzit de haptonomie in Olanda? Ce parere ai? Ai vrea sa faci?

TaniaForsea, bine ai venit si tu! Sarcina usoara si bb sanatos!

simonacip, si eu sunt adepta inraita a alaptatului, cel putin acum teoretic. SPER din suflet sa pot face fata, sa se stabileasca o legatura iubitoare si armonioasa intre mine si bebe. Imi amintesc ca mama mea mi-a povestit ca ea n-a putut sa ma alapteze prea mult, ca "nu a mai avut lapte", dar eu nu cred asta, eu cred ca ea avea o problema psihica si ma respingea, fiindca mult mai tarziu am aflat ca nu suporta nici ca sotul ei s-o mangaie pe sani, cand faceau dragoste ea avea sutienul pe ea... Trist, dar astea sunt urmarile abuzului sexual din familia ei... Sper sa nu te superi, dar si noi ne-am hotarat demult ca daca bebele va fi baiat il va chema David. Ti-am vazut pozele, esti o gravidutza sexy si te invidiez de crap ca ai o burtica atat de mica. Pai la mine -acum ca nu-mi mai sug burta ca inainte- arata inca din a 10-a saptamana de parca as fi in luna a 6-a Dar macar ma bucur ca in sfarsit nu mai trebuie sa-mi sug burta, ca inainte din cauza asta aveam dureri cronice de coloana si vezica era permanent nervoasa. Acum mi-am dat seama, tuta ce sunt.

andreap, si eu am pofta ca si tine de castraveti acri, dar si eu am citit ca nu e bine sa exageram, caci muraturile contin nitrati si astia sunt potential nocivi daca sunt consumati in cantitati prea mari.

Alysh, si eu sunt permanent somnoroasa, as putea sa dorm si 12 ore. Vi se intampla si voua sa va treziti noaptea si apoi sa nu mai puteti adormi o ora sau doua? Poate ma gandesc prea mult (ei, poate ).

Felicia 11+

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput