Mamici de mai-iunie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
Adidana13 spune:
MissParker, eu am trait primele 3 luni adevarate cosmaruri noaptea. Nu puteam controla chestia asta si aproape ajunsesem sa urasc faptul ca trebuia sa dorm. Apoi au trecut starile astea, au progresat spre foarte bine, dormind ca un prunc. Pana acum o saptamana, cand au inceput trezirile pentru golirea vezicii, iar ultima, care e in jurul orei 4 e problematica. Pentru ca nu adorm pana aproape de ora 5 - 5,30...iar la 6,30 suna ceasul...iti dai seama cat urasc chestia asta????
Mai am un pic si n-o sa mai aud ceasul de dimineata...sa treaca sarbatorile (nu prea repede, ca tare-mi plac!) si apoi mai vorbim ![]()
Adidana 19+ 
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
Lilly79 spune:
Aoleu cat scrieti.Deabia am reusit sa citesc.
Merci fetelor pt sfaturi, dar la lucru nu-mi pun pe buza pasta de dinti (desi am una in geanta). Asta e...o sa astept sa-mi treaca, si doar acasa o sa ma tratez cu pasta de dinti.
Cred ca pe-aici am citit ceva cu cheful de munca. Eu nu mai am chef deloc de lucru si parca ma prostesc pe zi ce trece(numai tampenii fac) ![]()
Fecian cand ai avut timp sa scrii ditamai mesajul? Si mai ales cum ai avut rabdare sa conspectezi? Ma duc maine din nou la eco, poate aflu ce carucior voi avea.
Lilly
16+ Bebe
gabitzam spune:
MissParker, inca nu stiu daca voi face amnio. Deocamdata am facut dublutest, inca nu am nici un rezultat. In functie de rezultat vad mai departe ce fac. Maine mai merg la o ecografie. Translucenta nucala a fost ok la 11 sapt.
Despre haptonomie am citit ceva in cartea "Bebelusul este o persoana", sper sa nu fac o confuzie, dar nu stiu prea multe. Cred ca si pe DC este un articol despre asta, comunicarea cu bb prin atingere, inainte de nastere.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cory74 spune:
salutare fetelor!
eu acum am ajuns acasa si mi-e somn, iar am fost la supravegheat la tezele nationale si sincer ma cam deprima cand ii vad pe saracii copilasi cat pot fi de stresati.eu sper ca pana ajung ai nostri la varsta de 14ani sa se scoata ca sincer nu vreau sa-mi streseze nimeni copilul atat de devreme.poate ca sunt putin deplasata dar sincer cand ii vezi cum tremura pana deschizi plicul si le dai foaia ii trec zeci de transpiratii.
bun venit fetelor noi si o sarcina cat mai usoara si BB santosi si mancaciosi!!!
va pup pe toate!!!!
Alysh spune:
Gabitzam, referitor la miscarile bebeului, ai mare dreptate in privinta inserarii placentei. LA mine placenta e inserata undeva la mijloc, nu e nici sus, nici foarte jos deocamdata. Mi s-a spus ca e o placenta "medie". Probabil de-asta il simt pe bebe mai jos. Of, of, cu placenta cam jos si colul scurt, oi ajunge eu in luna a 9-a? Sper sa da!
Alina
18+ posibil 
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cleo78 spune:
Alysh, nu cred ca are vreo legatura insertia cu miscarile bb-ilor.
Ci cu constitutia fiecareia, si cf anatomiei femeiesti, uterul de dinainte de sarcina e situat in bazin, protejat de oasele pelviene, aproape de vezica, si are dimensiunile unei mandarine: 6cmx4cmx2cm (cam asha tin minte.)
SI incepe sa creasca in sus, normal
, ....prin luna a2-3a depasheshte linia bazinului, in luna 3a parca e cat un gref, etc. Prin luna 4-5, cat suntem, il acuz ca e un pomelo
. Astfel, ca primele miscari le simtim sub buric, apoi va bocani si in buric, si in dreapta/stanga buricului, si mai sus!!culminand cu shuturile din luna 6-7 in ficat si stomac.
Nu e prea funny...dar si noi ii turnam in cap ZILNIC apa, ciorba etc. Pe ultima suta de metri nu mai are loc de crescut sha mult, sta din ce in ce mai inghesuit;dar are si o musculatura....biiiine pusa la punct.
Asha ca...miscatile lui bb sunt ceva normal.
19+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
YLARI spune:
quote:
Originally posted by inais
Mihaser un incompetent...pacat de faima lui taica-su!
Chiar vorbeam ca in cazul in care ai un tata faimos si urmezi aceeasi profesie ca acesta sunt doua posibile variante: ori esti mult peste el, sclipitor, ori esti un mediocru! Se pare ca in cazul de fata avem varianta doi!
Te pup! Succes mult si sanatate si mai multa!
pana ne vom strange in brate...adica pe
![]()
Poate va dezamagesc, dar taica-su e la fel de varza... Mie cand am ajuns la spital cu chist endometriozic spart, mi-a zis ca am extrauterina... I-am zis "nu cred"... Toti studentii au sarit cu gura pe mine "taci, il contrazici pe dom' profesor????" "Bineinteles, am raspuns, cred ca stiu mai bine decat dom' profesor ca nu am mai facut sex de un an (divortasem si eram depresata....)" Dupa aceea a zis ca am tumoare nu stiu de care (probabil ma scanase si facuse pe loc si histopatologicul) si mi-a facut o punctie acolo, jos, stiti voi unde de am crezut ca imi scoate creierul pe acolo...........Poate ca o mai fi dus la bun sfarsit si cazuri fericite, dar la faima lui, ma asteptam sa nu se hazardeze chiar asa in afirmatii....
Asaaaaaaa, buna fetelor!!! Ma simt ceva mai bine azi, cu toate ca desi cat de cat alungasem demonul obsedant, am tras o cearta cu maicamea azi dimineata dintr-aia crunta... Eu merg si raman la ai mei in Pantelimon cand merg la doctor, ca sa nu imi iasa limba dupaia pana in Crangasi. Ei bine, o vreme cred ca am sa fac economie si voi prefera sa ma chinui decat sa sufar in casa in care am crescut. E casnica de foarte multa vreme si a avut tot timpul grija de noi. Eu apreciez asta, dar ei i se pare mereu ca ii vorbesc in doi peri (eu cred ca nu-i asa: azi dimineata se uita la mine si i-am zis "vezi sa nu ma deochi" si s-a suparat, a plecat din camera, a inceput sa planga... eu chiar am vrut sa glumesc cu ea... ma rog)
Cam asta. Joi trebuie sa merg sa imi fac analizele de trim 2. Sa imi tineti pumnii, va rog..............
Pupici, hai ca ma bag sa citesc ce ati scris, ca ma oprisem la mesajul asta.
Mai scriu!!!!!
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
andreap spune:
Adidana,parca e descrierea mea..pe la 5-5.30 ma duc la baie,apoi nu mai vine somnu'...si la 6.50 trezirea.Am incercat si oi sa numar
..off..nasol e ca nici seara,din cauza de maimutzica Maria,nu pot sa adorm prea devreme..asa ca 'sufar'..
MissParker,offf..castravetii aia(pusi de mama,naturali dar ff sarati..) ma 'tin' in viata.Eu am greturi seara..asa ca nu prea pot manca..cat despre burta,am burta cat a unei colege ce naste pe la inceputul lui Aprilie
..asa a fost si la prima sarcina,asa e si acum si probabil daca as mai face,tot asa voi avea un burtoi de zile mari...
Ylari,inainte sa o nasc pe Maria a venit mama sa stea cu mine..ma enerva si prezenta ei
.Ea saraca incerca numai sa-mi faca pe plac,da' parca ma stresa sa o stiu asa 'closca'..acum de cand sunt mama inteleg mai bine anumite lucruri....poate e prea sensibila mama ta..tu la fel tinand cont de starea de
.incearca sa impaci si capra si varza....
mai,eu sambata am petrecerea de Craciun la firma..mor d enervi ca nu stiu ce sa imbrac.haine de petrecere de
nu am...offf..parca nici nu-mi vine sa merg![]()
Pupici
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
YLARI spune:
Sarut mana de sfat, andreap, am sa incerc sa le impac, dar intai sa ma dumiresc cine e capra, cine e varza????
Hi, hi, hi!!!!!!
Vandalizez un borcan cu dulceata de trandafiri........
YLARI 
YLARI spune:
Aaaaaaa, uitasem, merci MissParker ptr bafta pe care mi-ai urat-o in lupta cu demonii!!!!!!!!!!!!!
YLARI 

...adica pe