Mamici de mai-iunie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
TaniaForsea spune:
Buna.Vreau sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.Sunt si eu insarcinata si o sa nasc probabil in 9-07-2008.Am 35 ani(04.09.1972) si un baiat de 1 an si 4 luni(24-08-2006).Saptamana viitoare merg la ecograful de 16 saptamani si sunt tare curioasa daca se va vedea daca e baiat sau fetita. PUPICI la toata gasca.
simonacip spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Ahaaaaa, ca tot veni vorba de sfarcuri: fetelor, ale mele sunt supersensibile nene!!!! Pai ce sa suga bebe, ca eu nu suport nici sa trec mana peste ele.... Plus ca am observat de cateva zile... nici nu stiu cum sa va explic, sa ma fac inteleasa: deci pe suprafata sfarcului sunt asa, ca niste pori (voi tot asa aveti? ca sfarcurile altei femei nu am mai vazut pana acum) si acesti pori parca au asa niste chestii albicioase care ii acopera (daca dau usoooooor, cu grija cu unghia pe o chestie dintr-asta albicioasa, se ia si ramane "porul" respectiv gol, curat... Ce o fi ca eu nu stiu, ma depaseste treaba asta....
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
Neata dragutele.
Ylari, este ceara, se desfunda canalele, e bine s-o dai la o parte, eu la fel fac
Si sfircurile mele sunt inchise la culoare si marite. Ne pregatim fetele...Eu sunt adepta inraita a alaptatului si sper din suflet sa n-am nevoie de completare si sa alaptez macar un an. La David desi l-am alaptat un an si 2 luni, i-am mai dat si completare, dar ce bine ar fi fost sa nu mai am grija biberoanelor, a sterilizarii, a laptelui praf...He-he..
Si cum zicea cineva de aici: laptele praf costa de te rupe..Daca veti opta pentru Humana cum am facut eu, tin minte ca era 4-500.000 o cutie...care se termina in citeva zile, deci faceti o socoteala...
Bine ca David nu l-a mai vrut si dupa 2 luni am trebut la Nan pe care l-am pastrat pana la final. Humana este destul d egras, probabil de asta nu s-a impacat foarte bine cu el.
David (10 nov 2004) si
Simona
20+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Fecian, daca intri pe Daviduchele meu,la semnatura, sunt in albumul Gravidutza bb2, mai pun azi poze, ca am mai facut.
Mihaser...ai luat o decizie foarte inteleapta..>Si acuma tu crezi ca vreuna dintre noi e 100% sigura ca bb e sanatos? Nimeni, nici o eco nu ne poate garanta asta. Asa ca: incredere in DUmnezeu ca n-o sa-ti para rau
Sunt sigura ca va fi bine.
Luminel, la multi ani!
tania, bine ai venit, sa te bucuri de amandoi puiuti.
Va pupicesc pe toate, mai intru cind am calculatorul (cu internet) liber
David (10 nov 2004) si
Simona
20+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
andreap spune:
'neata!
In primul rand,bine ati venit Miss Parker si Tania!Sarcina usoara si BBlusi sanatosi
.
Simona,eu am avut nastere indusa la 40 saptamani fara 2 zile..asa am vrut eu,dt era de garda....asa ca la 2 mi-a facut injectia cu Ca,la 14.15 oxitocina(nu stiu cum se scrie exact
) si la 15.00 se nastea Mariuca.Am avut,multumesc lui D-zeu,o nastere extrem de usoara,cu dureri detul de mari, dar de scurta durata.Nu au apucat nici macar anestezia sa mi-o mai faca
...am mai si dat bani pe ea
..asa ca sper sa am noroc si de data asta
.
Aseara am mancat fetelor o tona de muraturi..dimineata aveam ochii umflati ca un boxer dupa
meci
..asa ca o sa incerc sa renunt..nu la sare,ca nu am putut nici la precedenta sarcina desi aveam picioarele de 3 ori cat normale,dar macar la lucrurile ce contin sare in exces,ca muraturile...desi tare sunt bune,mai ales seara cand ma apuca greata.
Mihaser
..
Ylary,ai grija de tine si de BB
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Fecian, Ylari este deja in saptamana 19, nu cred ca e prea devreme. Eu am 13 saptamani si daca storc de mamelon apar cateva puncte albe imediat. Bine, eu sunt si la bb2 si am si alaptat l;a greu, 1 an si doua luni.
Imi amintesc ca la grupul de mai-iunie 2005, cand eram gravide, erau fete care se udau deja de lapte chiar inainte sa nasca. Mie mi-a venit lactatia la cateva zile, ca am avut cezariana.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Tania, esti binevenita. Am vazut ca ai DPN=ul de iulie, te poti inscrie si la grupul de iulie-august. Te trec pe listuta imediat.
Simonacip, esti o graviduta su-per-ba! Te invidiez, fara rautate ![]()
Lilly79 spune:
Neatza fetelor.
Nu am reusit sa citesc ce-ati scris de-aseara pana acum, pt ca ma grabesc la o sedinta.
Vroiam doar sa va zic ca mi-a iesit un herpes la gura
Am mai avut asa ceva de multe ori (ultimul l-am avut acum un an). Sper sa nu fie nici o problema. Daca stiti cumva de ceva remediu naturist ca sa-mi treaca mai repede va rog sa-mi spuneti.Revin...
Lilly
16+ Bebe
Adidana13 spune:
Lilly79, eu tratam herpesul cu aciclovir, pana intr-o zi cand m-a invatat o asistenta medicala sa imi pun un pic de ness pe bubita. Si intr-o zi s-a uscat si gata, am scapat. Uzi un pic locul si apoi presari un gram de ness, cat sa acopere. Sa-mi spui daca a functionat si la tine.
Adidana 19+ 
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
gabitzam spune:
Lily, eu mai obisnuiam sa pun putin bicarbonat de bucatarie pe herpes, ca sa-l usuce.
Fetele cu copii mici, daca va intereseaza, am pus pe net un filmulet cu Winnie si prietenii, e ceva de Craciun, cu Mos Craciun, foarte dragut filmul, imi place mie foarte mult, ce sa zic de Andrei ca e in extaz. Asta este site-ul oficial al filmului si vedeti si un preview acolo.
Daca vreti sa-l descarcati am pus aici www.netdrive.ws/33564.html" target="_blank">partea 1, www.netdrive.ws/33568.html" target="_blank">partea 2, www.netdrive.ws/33571.html" target="_blank">partea 3, www.netdrive.ws/33572.html" target="_blank">partea 4. Este o arhiva rar in 4 parti.
Alysh spune:
"Neata.........noi murim de somn.....am un bebe fooooooarte somnoros. Abia astept sa stau acasa si sa dorm cat am chef.
Fetelor....voi cam pe unde il simtiti pe bebe cand misca? Eu am impresia ca il simt f jos, prin zona ovarelor adica> Si mi-e teama sa nu se fi lasat sarcina prea jos
. Nu-i normal sa-l simtitm in zona ombilicului sau cam pe-acolo? Sunt ingrijorata.
Miss Parker, Tania, bine ati venit, sarcini usoare!
Luminel, LA multi ani !
Cory, mersi pt pont, o sa-mi iau si eu Melkfet, sper sa gasesc azi la farmacie. Pana acum am incercat o gramada de creme si uleiuri, fara nici un rezultat.
Alina
18+ posibil 
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png