Mamici de mai-iunie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
YLARI spune:
fecian, simonacip, va multumesc... ei bine, asta si incerc sa fac, dar nu pleaca ei cu una cu doua, blestematzii!!!! Mai am ceva de asteptat. Va iubesc pe toate si imi sunteti tare dragi ca sunteti langa mine! Ralu_t ai fost simpatica tare cu pisoiul!!!! Apropo, criminalul mi-a mancat sambata cat eram la doctor din graul pe care il plantasem de sf. Andrei... L-am fugarit prin toata casa, dupa care a vomitat. Iuby al meu cica de nervi, ca l-am stresat! Of, of!
Eu fac o lista cu ce trebuie neaparat sa rezolv maine la servici, ca nu mai reusesc sa ma descurc singura cu creierasul meu.
Haideti ca nu plec, sunt aici, cu okiul pe voi!
Gabitzam, da, si eu o spionam pe MissParker pe la alte topicuri in tineretile mele pe DC.
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
Adidana13 spune:
Dupa un roman ca al lui fecian, epistola mea e o stea cazatoare
.
Ylari, eu am mai avut o discutie cu tine referitoare la starea de stress pe care i-o induci norei mele. Te rog frumos sa te gandesti ca ea e cea mai importanta fiinta din viata ta si peste ceva ani si din viata domnului aflat in proprietatea mea, pentru inca 4 luni.Capul sus si ai grija de tine!!!!
Fetelor, eu am patit ceva raut, sa-i spun asa...in weekend mi s-au umflat picioarele rau, ar fi trebuit pe la ora 10 seara sa stau nitel mai mult, adica pana dimineata, cu ele la orizontala. Da' am fosrtat ore tarzii, iar sambata nu am fost in stare sa ma deplasez decat in papuci de casa. Iar azi de dimineata m-am trezi cu o durere sacaitoare la degetele de la talpa stanga, ca acum merg schiopatand. Maine ma duc sontac-sontac sa-mi iau rezultatul la TT, ca domnisoarele de la policlinica nu sunt in stare sa trimita un fax sau un mail...sa vezi ce chin o sa fie pe mine. Iar mai apoi, miercuri dimineata, merg la nenea doctorul, sa-l interpreteze.Nu stiu daca e cazul sa am emotii...
Gabitzam, eu folosesc de vreo luna tampoane zilnice...dintr-acelea mai mici, cam 2-3 pe zi...si sunt practice, pentru ca la o tuse, la un stranut, am ceva protectie...deocamdata las pampers-ul pentru bebelusi ![]()
Va pup si mai avem un pic!!!
Adidana 19+ 
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
cory74 spune:
LA MULTI ANI LUMINEL SI UN BB SI O SARCINA SUPER FRUMOASA VA DORIM NOI!!!!!!
alysh, si mie imi sunt sfarcurile uscate, dar le dau cu melkfett si isi revin, bine pana a doua zi cand fac dus.mameloanele nu s-au marit dar s-au maronit bine de tot, deci sunt inchise.dr mi-a spus ca daca o tin tot asa sanii mei o sa incep sa alaptez inainte sa nasc.dar pe cine?acum fac haz de necaz.
ylari si eu te sustin asa ca repede alunga tot ce ai de alungat si capul sus!!!!!
va pup pe toate si fug sa-mi mananc cartofii copti cu unt si branzica, al meu BB a poftit rau de tot in seara asta!
YLARI spune:
Ahaaaaa, ca tot veni vorba de sfarcuri: fetelor, ale mele sunt supersensibile nene!!!! Pai ce sa suga bebe, ca eu nu suport nici sa trec mana peste ele.... Plus ca am observat de cateva zile... nici nu stiu cum sa va explic, sa ma fac inteleasa: deci pe suprafata sfarcului sunt asa, ca niste pori (voi tot asa aveti? ca sfarcurile altei femei nu am mai vazut pana acum) si acesti pori parca au asa niste chestii albicioase care ii acopera (daca dau usoooooor, cu grija cu unghia pe o chestie dintr-asta albicioasa, se ia si ramane "porul" respectiv gol, curat... Ce o fi ca eu nu stiu, ma depaseste treaba asta....
YLARI 
gabitzam spune:
Ylari, porii aceia sunt capetele canalelor pe unde o sa vina lapticul. Iar tzitzi ale tale se pregatesc sa produca deja colostru ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
salut!
Multumesc mult
CamiM, Simonacip, Ylari, alexuta75, fecian, andeap, lilly 79, cadina, cleo78, leeloo, alysh, simonix, kristinik, cory, onyx, diana, gabitza si tuturor fetelor care mi-au fost alaturi zilele acestea!
Am fost azi sa vorbim cu dr mea ginecolog si ne-a spus ca nu trebuie sa fac avort, ca s-a consultat si cu colegii si toti au fost de aceeasi parere. Nu m-am linistit complet, insa recunosc ca mi s-a luat un pietroi de pe suflet....Plus ca am reusit sa o linistesc si pe mama, care s-a tot jelit toata de cand a aflat.
O sa merg si eu pe 15 decambrie la triplu test si pe 8 ianuarie merg la eco 4D....atunci o sa se vada clar cum s-a dezvoltat bebe. Mi-am facut si hemoleucograma si mi-au iesit bine analizele. Oricum toata nebunia asta m-a facut sa ma schimb un pic....sa am mai multa grija de mine si de bebe implicit...O sa iau zilnic Elevit si o sa am grija sa pap macar cereale cu lapte si o masa la pranz ca sa se dezvolte bine copilul.
cadina multumesc mult ca mi-ai povestit despre cumnata ta....mi-a ridicat foarte mult moralul...si dr mea mi-a spus ca a mai fost un caz care a avut varicela in timpul sarcinii si a nascut copilul sanatos. O ruda de-a mea iar mi-a spus ca si cumnata ei a avut in sarcina tot prin luna 3-4 si copilul e sanatos.
Din pacate pe Internet am vazut si persoane care au ales sa faca intreruperi de sarcina din cauza faptului ca au facut aceasta varicela. Nu vreau sa judec pe nimeni; in astfel de cazuri ai de a face cu o decizie odioasa.
Ylari crede-ma ca eu as face orice sa anulez stresul pe care i l-am alimentat copilului in ultimele zile...Orice ganduri negre ai in minte, alunga-le! Fetita ta merita sa-i transmiti numai ce e frumos in viata asta...nu-i umbri copilaria, o sa aiba ea parte si asa de multe in viata! Asa ca trage o gura de aer, inchide ochii si mergi mai departe!
Pentru sani eu am folosit Garmastan....e o crema super si poti sa o folosesti incepand din luna a 8-a....Nici nu trebuie sa va faceti griji...o sa vedeti ca o sa aveti adevarate pompe de lapte...Nici nu o sa va vina sa credeti!
Luminel sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Miss parker bine ai venit printre noi!
Sarcina usoara!
Va pup si va multumesc din suflet!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
YLARI spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ylari, porii aceia sunt capetele canalelor pe unde o sa vina lapticul. Iar tzitzi ale tale se pregatesc sa produca deja colostru
Sarutmana de raspuns, se vede ca esti mami cu state vechi!!!! Yo daca sunt tuta, pana la anii astia habar n-am de niciunele. Ieri nu prea s-a miscat bubulina si facusem pe mine de frica... La eco nu puteam sa mai merg, ca abia ce fusesem sambata, ma dadea doctoritza pe usa afara. Dar incet incet s-a pus in miscare si azi a fost destul de activa...
Dragutzele mele, tuturor va multumesc pentru sustinere! Asta incerc sa fac, dar mai dureaza... ce sa fac? Nu se poate dintr-o data...
Pupici dulci la fete!!!
YLARI

fecian spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ylari, porii aceia sunt capetele canalelor pe unde o sa vina lapticul. Iar tzitzi ale tale se pregatesc sa produca deja colostru
Gabitzam nu e cam devreme pentru asa ceva???
Si la mine sanii sunt supersensibili , insa culoarea nu s-a schimbat iar sfarcurile par in flacari : sunt mai rosii decat de obicei si nici macar nu indraznesc sa ii ating...asa de sensibili sunt.
Felicia
15+ viitoare mami de peanut
ralu_t spune:
luminel la multi ani!!!!
miahiserpup fata curoajoasa, o sa vezi ca cineva acolo sus iti va rasplati curajul. cateodata lucrurile bune vin cu ceva mai multe hopuri. ma bucur ca medicii s-au pus de acord sa pastrezi sarcina, chiar daca nu e liniste 100% tot e mai bine asa
ylari lasa motanul
si stresul acum inainte de sarbatori, mai e putin si luam vacanta..gandeste-te la brad, la nunta, la chestii frumoase. si pe mine ma terorizeaza sfarcurile, si stiu ca va fi mai rau de atat cand va incepe bb sa suga(sper sa si aiba ce) insa punand in balanta beneficiile pe care le va avea de la lapticul de mama, cred ca merita efortul.
fecian nene....aia da scrisoare![]()
missparker bine ai venit!!
a venit toamna...cu un bebe albastru
!!!
16+
drumul lui bebe
fecian spune:
quote:
Originally posted by ralu_t
fecian nene....aia da scrisoare
a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
16+
drumul lui bebe
Pai ralu_t ma ofticam ca nu reuseam sa scriu la toate...asa ca mi-am luat inima in dinti si am facut conspect la tot capitolul
Felicia
15+ viitoare mami de peanut