Mamici de mai-iunie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Buna seara fetelor. Ce mai faceti? Eu n-am mai intrat in weekendul asta... de puturoasa dar si ptr ca sunt cam deprimata... Am eu un demon in mintea mea de femeie nebuna, cu care nu mai suport sa convietuiesc si aseara dupa un mare cosmar m-am hotarat ca nu mai pot continua sa traiesc asa. Imi pare rau ca nu va pot da mai multe amanunte... dar vorbim in cateva zile si sper sa fiu mult mai linistita atunci... si fericita!
Oricum, eu si bebelina suntem bine, nu va faceti griji...
Va pup pe toate!!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
Stii ca suntem langa tine, indiferent de situatie, nu?!
Totul se rezolva, stai linistita, orice ar fi pentru ca nu-i bine pentru bb sa te agiti.
Oricand ai nevoie…

20+Pupik de la Onyx si Vlad
ina C spune:
MissParker, felicitari!Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.
Ti-am citit intotdeauna cu interes postarile, asa ca te invit sa treci si pe la mamici de iulie-august.Sunt si fete cu aceeasi virsta a sarcinii...mai ales ca DPN-ul e 30.Mi-ar face placere...
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
7+
ralu_t spune:
salutare
ylari, demonul ala se intampla sa fie pisica
? glumesc, oricum sper sa nu fie nimic grav
cadina sigur il gasesti, eu anul trecut am fost la el si pe 24 decembrie
fetelor, mi-a crescut burta in ultimele zile ceva de speriat!!!! nu ma mai recunosc, tati e mandru de fat frumos, dar parca nici asa, acum nu mai e nici un dubiu, e un burtoi. am mai pus un kg peste cele 4 ![]()
pielea e uscata in continuare si ma mananca ca raia desi am luat creme extrahidratanta pentru sarcina. nimic nu-i place.
altfel nu avem noutati, noi mergem la eco abia pe 4 ianuarie, pauza cam lunga pentru mine de vreo luna jumate cu totul, dar ma consolez ca poate in timpul asta simt si eu vreun piciorush de fotbalist.
va pup
a venit toamna...cu un bebe albastru
!!!
16+
drumul lui bebe
YLARI spune:
Multumesc fetelor, va iubesc pe toate!
Bine ai venit, MissParker, sarcina usoara si bebe sanatos!!!!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
MissParker spune:
quote:
Originally posted by ina C
MissParker, felicitari!Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.
Ti-am citit intotdeauna cu interes postarile, asa ca te invit sa treci si pe la mamici de iulie-august.Sunt si fete cu aceeasi virsta a sarcinii...mai ales ca DPN-ul e 30.Mi-ar face placere...
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C7+
ina C,
si multumesc mult de primire. M-am "inscris" la mai-iunie fiindca la mine DPN-ul a fost calculat de ginecologul meu (un imbecil, dar il schimb in curand) pe baza unui ciclu de 28 de zile, desi eu ii spusesem clar ca eu am avut ciclurile de max. 25 de zile (majoritatea au fost chiar de 23 de zile, iar in ultimele 2 luni inainte de sarcina la 21 de zile). Asa ca sper sa nasc mai devreme de 30 iunie (mai ales ca 30 iunie mai e si data de nastere a fostului meu sot!). Din cate imi cunosc eu corpul, am asa o presimtire ca voi naste intre 10 si 30 iunie. Voi ramane pe faza si vom vedea. Imi place la nebunie semnatura ta

Fetelor, mai ales cele din occident, voi vreti sa incercati haptonomia? Eu o sa ma inscriu la un curs in Frankfurt si abia astept. Haptonomia mi-a recomandat-o lorelaim (tot de pe forum).
Felicia
11+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
onyxg1998 spune:
Fetelor,
O intrebare: de cateva zile am o durere cam nasoala la osul pubian (cred ca asa se spune). Aveti si voi durerea asta? Ma doare mai ales cand ma ridic de pe scaun, sau cand ma intorc in pat de pe o parte pe alta.
20+
Pupik de la Onyx si Vlad
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Fetelor,
O intrebare: de cateva zile am o durere cam nasoala la osul pubian (cred ca asa se spune). Aveti si voi durerea asta? Ma doare mai ales cand ma ridic de pe scaun, sau cand ma intorc in pat de pe o parte pe alta.20+
Pupik de la Onyx si Vlad
si io si io. Cred ca de la stat in pozitii strambe, si de la lipsa miscarii. Ca sambata si duminica am fo tot pe fuga, si nu am mai avut nik. Sau or fi si ligamente pe acolo? O sa imi intreb medicul la urlatoarea vizeta.
19+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
gabitzam spune:
MissParker, si eu te "pandesc" pe la subiectele unde scrii de ceva vreme
Am observat semnatura ta si chiar ma gandeam ca esti cam in grupul nostru de varsta a sarcinii si cam cand o sa vii aici.
Si am mai avut o surpriza placuta, esti si in grupa mea de varsta, mai exact esti cu 2 zile mai mare decat mine
Eram cam singura din zona aceea. Esti la bebe nr.1 acum? Sarcina usoara si felicitari 
Te-am trecut pe listuta.
Lilly, nu corespundea numarul de gravidute cu cel de bebelusi pe lista pentru ca avem si o pereche de gemenusi pe lista ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Andreea, da,la Cantacuzino, in spatele Pietei Gemeni.(cind l-am nacut pe David stateam la Rosetti, la 10 minute de mers pe jos daca ar fi fost cazul). Asistentele de la copii, dar si celelalte, au fost sub orice critica, baia nu mai vorbesc, cu geamul spart si mizerabila. Mereu mi-am spus: lasa, stau doar 2-3 zile in spital, dar acum cind vad atitea cazuri in jurul meu de copii bolnavi din cauza neglijentei...nu as mai risca nimic.
Nu-mi revin, cum de ai nascut in 45 de minute? Nu erau puternice contractiile, nu plecasei deja de acasa? Povesteste-mi si mie cind ai timp.
Cadinuta...nu stiu, nu i-as spune nimic dr mele, de rusine, ea a fost intotdeuna ireprosabila cu mine...Pur si simplu as disparea ca magarul in ceata
Asteptam pozele, sa stii...nici ale mele nu-s reusite, am iesit chiar obosita si nu-mi prea plac, dar le-am pus pentru burtica...
Ylari, alunga mey demonii aia, nu-ti ocupa mintea cu ei. Noi suntem linga tine aici si te sustinem, fa-i praf
...auzi tu sa fie ea sanatoasa, bb sanatos si totusi deprimata...Pai nu vin eu acum peste tine
...
Miss Parker, bun venit!!!!
Pupici fetelor, som usor, vise placute, vorbim miine.
David (10 nov 2004) si
Simona
20+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
fecian spune:
Buna seara la toate burticile si la toti puiutii![]()
Am avut o zi plina insa cel putin am rezolvat o parte din problemele pe care mi le-am propus. Nu toate insa ceva ceva tot s-a miscat azi.
Fetelor am fost asa de harnicutza ca am facut si conspect
si v-am raspuns la toate
. Iata ce a iesit![]()
Simonacip unde sunt pozicile ca eu nu le vad
. Referitor la
a fost sange ca nu mai aveam in stomac nimic , dar absolute nimic, si probabil de la chestia asta..In fine, episodul s-a terminat atunci sis per in viata mea sa nu se mai repete. Parca a fost weekendul groazei.
Lilly79 eu daca as fi fost in locul tau eu m-as duce
. Ti-ai face un cadou superb de Craciun[:D} s ail vezi pe bebe mic sis a afli si ce e. Per ansamblu sfatul meu ar fi sa mergi.
Andreap
lasa ca o sa iti revii cu somnul la un moment dat. O sa ajungem toate sa plangem dupa un somn mai lung de 2-3 ore
. Iar cu cheful de munca…hihihi da-mi numele unei
de aici care sa fie cu un chef de munca monstru si iti dau o ciocolata![]()
Cadana la mine faza cu piciorul s-a mai intamplat si alte dati dar niciodata asa de rau incat sa nu pot pune piciorul jos. Chestia e ca nu ma pot sprijini doar pe piciorul respectiv (ma jeneaza oricum) dar cand sunt obosita atunci e aiurea. Oricum am sa vorbesc cu doctora cand merg la control, sa vad ce imi spune, desi nu sunt foarte optimista.
Alysh
. Eu am o istorie destul de lunga in ceea ce priveste loviturile la spate(unde nu?) . Am facut mult sport la viata mea gimnastica, atletism, baschet, arte martiale, in fine de toate. Si de la fiecare m-am ales cu intinderi de muschi , ligamente, entorse, plus lovituri cu duiumul (in special in zona lombara, ca deh aterizam cu fundul unde era mai bine …adica pe ciment). Si m-am lovit de vreo cateva ori destul de serios, dar mi-a trecut pana la urma. Acum nu stiu daca e de la aventurile mele in domeniul sportului sau pur si simplu e ca se largeste bazinul… Eu sper sa se largeasca bazinul![]()
Simonix
. Bine ai venit in Belgia sis per sa ai parte de o experienta placuta acolo. Eu nu stiu cum e sistemul medical acolo insa sper sa fie cu mult diferit de cel din Olanda. Bafta multa si la mutat. Chiar voi aveti apartament sau casa?
Kristinik ma bucur ca te simti mai bine sis a vii mai des pe aici![]()

Chinabulina deci noi doua facem echipa fantastica
. Eu cu dreptul tu cu stangul…![]()
Onyxg1998
exact asa imi zic si mie cei de la servici… ai fata si gata…ei mai vedem noi ce este
. Stai linistita nu asculta gura lumii
Ylari
lasa ca o sa fie bine
MissParker bine ai venit pe la noi. Sa ai o sedere cam de 9 luni asa in total si sa ai un bebic sanatos si mancacios. Si sa nu uitam: o sarcina cat mai usoara
(conteaza foarte mult, iti spune o conoscatoare a cuvantului rau de toata ziua…si noaptea
)
Ralu_t daca nu o sa imi faca eco la vizita asta(si cred ca nu sa imi faca) atunci suntem college…noi avem programare la eco abia pe 8 ianuarie sau ceva de genul asta. Deci sunt tine
Hai ca am scris ditamai macaroana. Acum fug si eu acasica ca mai am destule de facut si pe acolo.
V-am pupat si poate ne auzim maine
.
O seara frumoasa, frumoasa...
A si sa nu uit
Luminel
Felicia
15+ viitoare mami de peanut