Muresence... la apel :) (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by olim

fetelor, acum am reusit sa pun pozele
[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/?saved=1]
va pupam

Vai, Olim, ce gogosica ai tu acolo!!
Ce bine seamana cu pozicile 3 D!!
Fantastic!!!

E uimitor cat au evoluat ecografele, nu mi-a venit sa cred cum isi sugea degetelul samburelu' meu (samburica... ), cred ca ar fi grozav sa merg la eco 4 D - da' inca nu ma prea trage ata sa dau asa multi bani.....

Am 12 sapt - aproape 13 - si tb sa ma decid dc fac TT - 99% nu-l fac.

Emycor, esti o mare norocoasa ca a iesit ok pt stiu de multe rez fals pozitive in RO - cred ca baza de date nu-i adaptata la populatia noastra de aceea eu n-am incredere.
Deci, tot mami de iunie si de data asta

Weekend placut
PS sper sa nu ajungem la urgenta - Paul are o raceala f urata si eu nu vreau sa sar pe el cu antibiotic, mai ales ca ni s-a prescris din start cefalexin - si n-avem nici un fel de motiv sa banuim vreun fir de streptococ - nici vorba de analize sa indice asa ceva.
Sper sa reusim un exudat - sa ne tineti pumnii!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetele...
Dau si eu un semn de viata dar nu sunt la curent cu ce ati scris .
A fost mosul la noi cu o gramada de cadouri...care mai de care...bucurie si veselie mare.
Eu acum am venit de la o zi de nastere, maine merg la chef cu serviciul...dar inainte la scoala si duminica la fel.
Va doresc un weekend minunat la toate.

P.S. Oana, felicitari pt sarcina, iti doresc sa ai una ushoara.
Olim, am vazut pozele...sa va traiasca gogoasa mica
Kover, Diana, restul,

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by olim

fetelor, acum am reusit sa pun pozele
[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/?saved=1]
va pupam

Olim, felicitari pentru minunea de baietel. E un dulce.

Criss si Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kover

criss:ma gindeam eu asa:am avut-o gravidutza pe olim,acum pe oana,la anul urmezi tu? ca sa nu pierdem continuitatea .ca tot iti e dor de perioada aceea.

Mda, uneori ma gandesc si eu cum ar fi sa mai am un bebe...
Sigur, mi-ar place insa nu prea cred ca e posibil...

Criss si Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kover

emycor:,scuze!scuze!am uitat ca si tu ai un simburel(sau simburica).ma bucur ca analizele sint bune.cine e medicul tau?

Parca spunea odata ca merge la dr. Gliga Marius.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

oana, cum e paul cu raceala si febra?
ai reusit sa-i faci exudatul?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oana, cred ca e mai bine sa mai astepti pana e mai mare bebeul
noi maine sarbatorim 10 ani impreuna, si nu prea stiu ce sa fac mancare.Imi dati o idee ce sa fac de mancare?
va doresc o seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Diana, multumim de intrebare, pare mai bine da' inca mai avem de luptat - in seara asta am inceput cu ospamox, nu mai face febra da' tusea e grozav de chinuitoare si pare a fi totusi ceva bacterian.
Vestea nasoala e ca n-am reusit sa facem exudat - s-a trezit pe la 6 si a urlat in disperare dupa lapte, asa ca i-am dat si adios exudat.
Principalul e ca a dormit pana la 8 - asa bolnavior ma bucur tare sa-l vad cand reuseste sa se odihneasca.
Sa vedem ce-o sa fie maine.

Olim, felicitari nu stiu zau dc conteaza ce gatesti trebuie doar sa includa dragoste si gata, o sa fie super
La Paul n-am folosit crema la funduletz - doar ulei de bebelusi de la nivea (l-am folosit si pe burtica in sarcina )
El s-a iritat la funduletz extrem de rar - de obicei erau portocalele de vina sau, cel mai urat, strugurii dupa care e innebunit - si atunci am pus bepanthen.
Ce am citit recent (da' nu-mi amintesc unde ) e ca se aplica cremele in strat f subtire si se maseaza bine, altfel pot sa faca mai mult rau decat sa nu pui deloc.
Nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul, parca abia erai la inceput cu sarcina si uite.... deja sta pe burtica cu capul sus

Va doresc duminca frumoasa

Oana 12+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

oana, pt tuse ii dai stodal? functioneaza la voi? lui ianis nu i-a mers stodalul. ambroxol sau eurespal a functionat la noi. cu cat expoectoreaza mai repede cu atat se curata mai repede caile respiratorii si trece tusea. ianis a tusit rau de tot exact 4 zile, sapt asta (in cadrul unei frumoase viroze la mine si la el). i-am dat eurespal, acum il mai aud de 1-2 ori/zi.

si apropos de viroza, eu am dat in sinuzita (sunt spre vindecare dupa 5 zile de antibiotic) iar marc a luat (evident) de la noi si a facut febra 2 zile apoi alergie virala cu ceva muci. adica s-a umplut de bube. luni-marti febra, miercuri-joi muci, de joi seara pana joi noaptea s-a umplut complet de bubite si se scarpina ingrozitor, vineri am ajuns de urgenta la dermatolog, ii dau zyrtec de vineri si azi e deja muuuuuult mai bine, au inceput sa se retraga. si-l dau si cu locoid, crema cu hidrocortizon. dar n-avem ce face, a fost pur si simplu explozie. credeam ca e rubeola sau ceva de genul asta, dar mi-a explicat dermatoloaga ca asa a reactionat el la virusul nostru, cu febra si bube. oricum, am mai bifat inca o afectiune pe care nu o incercasem inca de cand sunt mamica.

olim , nu stiu de mancare... m-am specializat in pui (pulpe) cu legume (de toate) la cuptor, imi ia 10 min sa le pun acolo... si putem manca toti 4 din acelasi fel.
crema la fund dupa fiecare schimb - pana pe la 3 luni, de regula nivea wudschutz creme, e cu oxid de zinc, apoi numai daca e rosu sau dupa kk. fara pudra. cand faceau eritem fesier mai nasol - reviken (sau cutaden) nu stiu daca gasesti acolo, e ceva cu ihtiol, oxid de zinc, hamammelis, tetraborat de sodiu, etc (citesc de pe cutie)
bepanthen nu a functionat la noi.

duminica placuta tuturor!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
asa e oana, parca acum eram la inceput de sarcina, cu stresul liceentei, apoi cu nedormitul in timpul verii, si acum ne dam cu crema pe fundic.Am primit din spital mustella, nu stiu daca stiti de ea, dar ma gandeam sa cer s aimi trimita de acasa.Are intr-adevar zinc,eu il dau cand cu crema, apoi la urmatoarea tura cu pudra, si tot asa.Mai am ceva crema nemteasca cu zinc si ulei de floarea soareleui, a cumparat-o marius din germania.
tot nu m-a hotarat ce fac mancare, stiu doar ca vreau sa fac un cremes rapid.Sa speram ca ajung sa il fac
va dorim o duminica frumoasa tuturor

Mergi la inceput