Muresence... la apel :) (5)
Raspunsuri - Pagina 3
lizzy spune:
olim,
indiferent ce apuci sa gatesti, o aniversare minunata va dorim, mai ales ca e incununata de formula "largita" in care sarbatoriti! felicitari!!!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
kover spune:
olim:multe aniversari si de acum incolo.cum zicea si Diana,azi nu are importanta ce ai gatit,minunea voastra umple totul.mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)
lizzy spune:
stiti unde sau stiti pe cineva care se pricepe sa faca torturi in forma de... ceva? gen masinutza, ursuletz, iepurash, ceva de genul asta?
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
kover spune:
diana:magic-ul mai exista?,in piata onesti aveau laboratorul.fac de toate.mai fac si cei de la casa dulce,in 7 noi(linga iton);la ei am vazut;masina,tren,parca si ursulet,.au album si te poti uita.eu la Robert anul trecut i-am comandat tren.daca vrei iti trimit poza(trimite-mi adresa de email).mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)
canuta-om-sucit spune:
salutare!
M-am bagat numai pt sfaturi pentru olim. Ca sa eviti aparitia cojitelor pe cap, clateste foarte bine dupa ce speli copilul. Crema de fund eu am folosit numai ulei de masline fiert. Adica am luat sticla si am bagat-o in cratita cu apa si am lasat-o pe foc pana a fiert uleiul din sticla. Eu am evitat bephanten si altele de genul ca sunt cu corticoizi.
Ca sa eviti colicii pune-l la ragait si sa nu il lasi pana nu scoate un ragait din ala sanatos de om mare. Da rezultate clar. O sa ai o viata buna daca te tii de un program cu ore fixe. Adica baie la ora 8:30 fix apoi lapte si somn. In 3 zile sunteti cu program, dar de asta trebuie sa te tii. Cu alaptatul la fel, deci cu toate program chiar daca e asa micutz.
Olim, sa nu te superi, ti le spun pe astea pentru ca eu nu le-am stiut, le-am descoperit si daca le stiam imi era mult mai bine.
In rest multa sanatate tuturor. VA pup.
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, ieri am stat toata ziua in casa ca a batut tare vantul, si nu am avut curaj sa iesim afara.De sarbatorit am sarbatorit cu san jacobo si cartofi prajiti, ca nu m-am simtit prea bine, si am preferat sa stam toti 3 in pat sa ne uitam la tv.Dar asta numai conteaza, nici praji nu am facut ca a luat Marius una gata facuta si ne-am scos
Aura nu ma supar pentru nici un sfat, mai ales ca vin de la mame cu experienta, si sigur din greseli invata omul.De ragait intotdeauna il punem, chiar daca papa doar un pic, iar cu crema la fundic am sa incerc cu ulei de masline, cu toate ca nu este tare rosu.Azi dimineata a avut niste dureri de burtica.E asa prostut ca ii este frica sa faca caca, si aseara l-am provocat, a facut un pic, si dimineata la 6 l-au apucat niste dureri, de plangea saracu.Apoi la vreo 10 minute a facut un pachet enorm, eu cred ca ii e frica, si tine in el, ca alta explicatie nu am.I-am dat aseara si niste ceai de musetel.Am sa ii dau in fiecare zi, poate trece peste frica asta.Cu baita e mai greu la8.30 deoarece is la curs de la 7-10, dar il termin saptaman viitoare si vreau sa ii fac program, mai ales ca de joi marius pleaca la munca.
M-am intins cu vorba, ma las ca ma duc sa pregatesc pui la punga, e puiul de ieri
va doresc o saptamana buna tuturor
aseara am facut bradul, am sa va trimit poze
siAlex Marius
canuta-om-sucit spune:
Olim, nu spuneam de 8:30 musai ci sa ai un program ca asta conteaza cel mai mult. Acum programul il fixati voi in functie de voi.
wooo ati impodobit bradul...ce frumos... noi il facem fix pe 24. Asta e traditia sotului, pe mine ma enerveaza ca pe 24 ai o gramada de facut si nu ai timp sa impodobesti bradul in tihna. dar.... asta e...
lizzy spune:
quote:
Originally posted by kover
diana:magic-ul mai exista?,in piata onesti aveau laboratorul.fac de toate.mai fac si cei de la casa dulce,in 7 noi(linga iton);la ei am vazut;masina,tren,parca si ursulet,.au album si te poti uita.eu la Robert anul trecut i-am comandat tren.daca vrei iti trimit poza(trimite-mi adresa de email).
mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)
astept pozele! dianarus@gmail.com
te-am sunat adineaori dar no reply :-)
sper sa ajung azi pe la casa dulce, nu stiu daca apuc, depinde de programul lui marc (si mucii lui cei proaspeti). magic nu stiu daca mai e...