Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Mey, Ianusca cum sa nu se oftice angajatele care le ai in subordine cand te vad o mana de om , care, culmea le mai da si ordine. Zic si eu acum, ca am vazut anul nasterii - nu ma asteptam sa fii mai mare cu 6 ani ca mine. Si cum sa nu-ti zica Ian ca esti frumoasa si te iubeste, daca asta-i adevarul? Chiar arati superbine pt varsta ta. Mai baga niste vitamine din cand in cand sa te mentii si va fi bine.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Adriana oricum, e Bucuresti, nu? Si la noi a fost ud de la ploaie. Lara cum se obisnuieste cu atatea schimbari si drumuri lungi? Trateazate si tu cu multa lamaie si va trece si raceala.

Casandra i-a jucariile pt Ecaterina, se joaca cu ele si cand termina vine si-mi zice ca sunt pt Ecaterina si se duce si i le pune in patuz. Eu trebuie sa fiu atenta sa nu cunva sa le puna peste ea.

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Laura ce bine imi pare ca a ajuns pachetul. Super. Ai tai strumfi ce mai fac?

Noi suntem cu ceva raceala, dar le-am bagat pe tratment homeopat. Sunt curioasa acum de efect. Trebuie oricum sa mai astept.

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna ziua dragelor!

Tocmai am injectat a treia cafea pe ziua de azi...

PRINTZESO, vroiam aseara sa iesim impreuna in oras, bubamara-i dorita sa aiba copii in preajma iar cei de-o varsta cu ea de la bloc o cam bat...durerea mea mare...ea le da jucariile ei, ei o prind de par....cand vrea mititica sa bea apa (din cana ei ) vine cate unul si i-o ia...ieri a luat o pianina peste cap...of...Dc nu-si educa mamele copiii in sensul asta? mamele bbilor de care va zic ii imbratiseaza dupa incident...

LAURA, poate ai vreun raspuns si pt mine vis-a-vis de jucarii de donat. Mersi!

Azi mergem la o petrecere, la un baiat de-un an...bai...de-abia astept! pe bune, nu mai imi trebuie chefuri pt adulti vreau petreceri pt copii. NOTA BENE: care ne invita pe la chefuri? nu mancam mult, fara firimituri, de consumat alcool nici gand, ne descaltam la usa, vb elevat, facem poze frumoase, aducem cadouri extraordinare!

Sa aveti un vichend minunat!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

quote:
NOTA BENE: care ne invita pe la chefuri? nu mancam mult, fara firimituri, de consumat alcool nici gand, ne descaltam la usa, vb elevat, facem poze frumoase, aducem cadouri extraordinare!

Cu prima ocazie care se iveste.

Intradevar nasol daca ii imbratiseaza dupa o figura de lovit. Si eu tot imi aduc aminte ca atat imi raceam gura cu explicatii in mom in care mai articula pe cineva...off offf. Oricum Casandra tot mai scapa cate una daca i se pune pata pe vreun copil.

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by marani

Buna ziua dragelor!

LAURA, poate ai vreun raspuns si pt mine vis-a-vis de jucarii de donat. Mersi!

Sa aveti un vichend minunat!

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

Marani, soacra mea merge saptamana urmatoare la Cut la o familie cu mai multi copii sa duca nite haine, dulciuri si cateva jucarii ce am ales de printre ale copiilor mei si ce mi-au mai dat fetele. O sa mai ajunga de Craciun un pachet la o fetita de 3 luni.
Eu stiu multe familii cu copii care nu au jucarii, dar la parintii mei in sat. In Piatra nu stiu pe nimeni personal. Noi ce am strans am adunat la mine si le-am trimis eu mai departe.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by ana1980

Mey, Ianusca ... Chiar arati superbine pt varsta ta.

www.elipetromed.ro

Hai mai Ana, adica ce vrei sa zici? Ca daca treci de 30 de ani, gata esti batrana? Pai Dana e tanara si normal ca e frumoasa si in forma . Adica eu peste 2-3 ani gata, ma pot da la rebuturi?
Glumesc, am profitat de mesajul tau sa ii fac complimente Danei nu te supara pe mine

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Laura m-am prins...da' tu stai bine.

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetelor!!!
mei mei,da ce faceti voi fetelor?????ati fost pe la concert??pe acilea,noi deja suntem figiti de pe acasa seara si ne adunam aproape de inchidere,a concert.
dana,cea micuta,esti o draguta,cum zice ian si sa te tii bine tot asa,adica mai cu viatmine si ceva papa,ca de??
dana,cea nou mutata,ce faceti voi?????cum e casa cea noua????ce fac copii??
va pup pe toate si ne mai auzim....sa nu uit,m-am intalnit cu criss si e bine,era la cump. de dulciuri si andrada la petrecere de copii.
carmen si stefi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata fetelor!

Eu ma simt un pic mai bine - ieri desi mi-era rau, am fost la Ikea, sa luam ce mai era de luat prin apart.; speram sa se rezolve cu bine cu proprietarii - sa nu o luam de la capat cu mutatul.
Ana, Lara se simte bine aici; cred ca la varsta ei e imp. sa fie langa persoanele dragi (mama, tata, bunici); are loc de alegat in voie - sufrageria are 47m2, iar camera ei vreo 20m2; holul e lung ca pana ajungi dintr-un capat in celalalt, ti-ai facut deja plimbarea de dim
Ea s-a acomodat repede - pe ea n-o intereseaza unde isi face mami cumpaaturile atata timp cat e lapticul pe masa; mai rau a fost cu vremea ca n-am prea putut iesi prin Herastrau, la joaca.

Ianusca, sa fii fericita alaturi de cei dragi si sa ai parte de cat mai putine necazuri!

pupici
Adriana

Mergi la inceput