Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

'Neatza! poftitzi la !

ANA, eu zic sa te mai gandesti daca vrei sa ne chemi pe la party-uri....eu adevarat e ca n-am mancat nik...dar fiica-mea...doamne...stiam ca mananca de rupe, dar cu o ora inainte sa mergem mancase ff bine acasa. Bai nene....bine ca bufetul suedez era situat pe o masa f inalta unde nu ajungea ochiul dumneaiei...dar daca vedea pe careva ca manca...ca tiganul la farfuria lui...in fine...a mancat f bine si acolo...si cand s-a ajuns la tort...3 oameni o hraneau..a trebuit sa mergem in alta camera ca sa tihneasca la toata lumea tortul. Acum intrebare: ne mai vrei?

LAURA, eu azi vb cu vecina mea, daca vrea o sa le spele, face un pachet si vb cu PRINTESA sa ti le dea ea. Mai vb despre asta.

ADRIANA, ma bucur ca fata nu e afectata negativ de schimbare, sper sa va intelegeti bine cu proprietarii. Mama...47 mp? o singura camera? tot apartamentul nostru n-are atat! sa va fie bine!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Adriana, sa stii ca ma gandeam zilele trecute sa te sun, am si pus mana pe telefon (eram la munca), dar am arunca un ochi la ceas si era cam ora de somn a Larei asa ca am renuntat. Apoi nu am mai apucat, ca e mare "tambalau" la noi in peioada asta si la munca si acasa. Sper sa se aseze lucrurile si sa va linistiti, sa iti fie si tie bine (fizic adica, sa nu-ti mai fie rau, ca langa o familie ca a ta, oriunde ati fi, sigur iti e bine). Pupici multi Larei de care mi-e dor deja (mai zic shtrumphii "vizita, a La'a" cand trecem pe langa Euroconfort) si ma bucur ca ea nu are probleme de acomodare.

Marani, tinem legatura. Stii si tu ca pentru un copil o jucarie e oricand binevenita, chiar daca nu e oferita cu o ocazie speciala. Bravo fetei tale ca e mancacioasa! Stie ea fata cum merg treburile. Daca tot a dat mami bani pe cadou, macar sa faca paguba!.

Voi ati vazut filmul "4 luni 3 saptamani si 2 zile"? Eu l-am vazut aseara. Mai, vreau sa zic ca parca mi-a tras un glont in creier. Am ramas f. impresionata. E un film realizat super, fara nici un efect special, fara nici un "briz-briz" pe calculator, batai, impuscaturi sau sange cum sunt pline filmele din ziua de azi, nici o poveste romantoasa de dragoste. Dar pe mine m-a bulversat. Iar scena de inceput, filmata intr-un camin studentesc, arata exact ca si caminul in care am stat 4 ani de facultate. Ce mai, e un film care iti ramane in creier. Sper sa ia si Oscarul, ca merita din plin.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Ce tot vorbiti voi de mancare si cadou? Andrada a fost ieri la o petrecere si cand am luat-o (ca de acum nu ne mai ia si pe noi) am intrebat-o ce a mancat si mi-a zis ca nimic. Am intrebat-o ce a avut de mancare si mi-a zis ca nu stie ca nu s-a dus nici macar sa vada . Asa ca pe noi puteti sa ne chemati la petrecere linistite .

In alta ordine de idei Andrada e bolnavioara, e racita de joi. Ii mai trecuse un pic dar dupa petrecerea de ieri am luat-o de la capat. Deci pe langa joi si vineri nu va merge nici maine la camin. Sa speram ca pana la serbare ii trece. Am mai dat bani si pe costumatia de ingeras . Ar fi pacat sa nu o poata purta.

Criss cu Alessia Ioana si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Marani cum sa nu va chemam....vad si eu pe cineva ca mananca. de obicei tot spui 'serviti va rog' dar la sfrasit te tezesti ca tot ramane destul. Asa ca e loc destul, ca multe tinem la silueta

Laura intradevar merita oscarul filmul. Este altceva. Si 'off topi' ce ma stii asa suparacioasa?

Adriana imi pare bine ca ati gasit un asa apartament. Si mai ales ca Lara n-are probleme cu acomodatul.Sper sa-ti treaca si tie raceala.

Criss sper sa nu se puna asa problema. Tinem pumnii sa treaca repede si sa nu fie probleme.

Carmen chiar ma gandeam la voi daca mai rezistati sau nu.

Ellinia voi ati plecat din oras? Ca sa scapati de galagia din centru.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

www.dropshots.com/laurasn#date/2007-11-29/20:19:38" target="_blank"> Bianca o ajuta pe mami la placinte

www.dropshots.com/laurasn#date/2007-12-07/20:42:18" target="_blank"> Asa comentam Cartea junglei

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Da' stiu c-ati scris ceva, nu gluma...
Haideti la o cafea, ca nu mai pot de somn....
A fost tare obositor week-end-ul asta...n-am timp sa va povestesc acum, dar poate mai tarziu. Si joi, la petrecerea de la Dodo, a fost super! O sa pun si niste poze, cand pot.
Dana, scuze ca aseara n-am avut prea mult timp...
O zi buna si pupici la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna dimineata

Ma alatur si eu la cafea...sunt nedormita

Laura Rares e bun de comentator tv, iar in Bianca ai sprijin la facut placinte Sunt foarte haiosi.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!!

Lora nu-i bai,normal ca nu aveai cum sa stai cu mine la taclale

Ana de ce esti nedormita?Ce-ti fac fetele,parca ziceai ceva de o raceala,cum e cu tratamentul hemeopat?

Carmen multumim de intrebare,noi suntem aprox bine,am avut si noi necazuri cu racala asta,am mai facut cate ceva prin casa,usor ,usor ne apropiem si de sfarsit,dat tot mai am un sac pe balconCe-ti face fata?

Criss sanatate Andradei!!

Laura pe zi ce trece cresc tot mai mult,eu nu-i mai vazusem demult pe strumfi,sunt tare dragalasi,vad ca si tu ai o rabdareeee

Ianusca imi pare rau ca ti-am aratat batul(bineinteles ca in gluma),dar eu sincer nu stiam de ziua ta si nici de a lui Ian,de asta am presupus ca ai tinut secret,poate unele fetele stiau,sper ca nu te-am suparat.

Marani ce comica esti cu petrecerea !!!Am o nedumerire,cine e PRINTESA?

Cristina ce-ati facut prin WE?Mihaela ce mai face?Mai lucreaza acolo?Trimite-i salutari,am sunat-o pe mobil intr-o zi dar nu mi-a raspuns

Andreea tu ce mai faci?N-ai mai dat pe la noi?!Ce-ti face catelul?Canarii aia ii mai ai?Parca canari erau ,nu?Scuze daca am gresit

Va las,o zi buna!!

Ana Maria,Paul si mami Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Si o saptamana buna!
Dana, Mihaela e bine, lucreaza in continuare cu noi, circula mult prin oras si se intampla sa nu auda telefonul. Iti transmite si ea salutari !
Laura, scumpi strumfii tai, ca de obicei! Ce-ai mai facut cu gradinita? Mi se pare ca eu sunt singura care nu l-a inscris pe Stefan la gradinita...
Ana, n-am fugit inca, mai respiram un pic pana la Craciun. Stefan deja s-a obisnuit, tot ma intreaba cand mai canta nenea !
Adriana,acomodare placuta, si cu proprietarii si cu vecinii! E foarte mare apartamentul, sa ne pui poze sa-l vedem. Cand ma gandesc ca sufrageria are 47 parca ai spus nu?...Enorma!
Lora bine ati venit inapoi! Spor la treaba!
Carmen, voi ce mai faceti?
Marani, tot o sa fie prilej de intalnire luna asta!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
acu reusesc si eu sa beau cafeaua,dar mai am si pt voi,asa ca va astept!!!!!e urat tare afara!!!!eu si stefi stam in casa in dim. asta,citim povesti,facem un pic de curat si mai vedem noi....
voi ce faceti?????dana,eu sunt printesa,asa imi zice marani si prietenii comuni pe care ii avem,de ff mult timp,spor in continuare la aranjatul prin casa si speram sa tragem si noi un ochi sa vedem cum a iesit!
laura,sa pupicesti bebeii din partea lu stefi...
marani ce faci??????bubumara ce face???
in rest???? fetele se apropie sarbatorileeeeeeeee,chefuim si noi un pic????cand se poate ,normal.
carmen si stefi,pupici

Mergi la inceput