Piticlontzi de iulie-august 2004 (241)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

noo?;)) de-ar trece cu bine:D vazut patinatoarele

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!

Noi simbata am avut petrecerea de Craciun pentru copii de la noi de la firma - a fost distractie mare, nu va zic ca era o mare de copii si am plecat de acolo nauca de cap... Poze: aici

In rest am fost la cumparaturi - am rezolvat si cea mai mare parte din adulti insa am avut o problema mare cu jucariile pentru Stefan intrucit nu am gasit nimic din ce vroiam eu...pina la urma i-am luat altceva, sper sa-i placa la fel de mult...

Ma duc sa citesc sa vad ce ati facut voi...

Gabriela 16+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut Pupi, un dragalas, un frumos
Vazut doo fete tare iscusite, moama Kro, ce fete faine ai
Vazut un baiat tare cuminte, Stefanut, ce frumos sta el cu Moshu` !

Si noi avem cateva poze aici

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!

Felicia, tinem pumnii sa fie bine!

Roxana, sanatate lui Patrick si sa va treaca repede!
Vrabiuta, sanatate lui Lia pui!
Daria, sa va treaca repede mucii!
Andries, ca bine zici, ar darama si casa noastra si casa voastra! Noi sa fim sanatosi!...:)))...Mie doftorul mi-a zis ca abdomene pot sa fac putine dupa 3 luni.
Ioana, pupam Mariuta! "E super!"...:)))
AndreeaPhilip, tare frumoase poze.
Caro, pupam patinatoarele...:)
Mitzule, ce bine ca mancati mancarica nepasata...bravo voua!

Ma duc sa ma apuc de treaba ca aici e nebunie!
O saptamana minunata sa avem.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Gata, am citit...
Sanatate multa ii urez Feliciei - iti tin pumnii sa se rezolve cu bine!, Liei-pui sa-i treaca bubitele repede, Giulikai si lui Patrick!

Am vazut si pozulici cu Giulika la plimbare, cu Craciunitele Cristalinei - asa Craciunitze mai zic si eu! Poze cu Pupi din pacate nu pot vedea ca nu am acces de la servici - dar sunt sigura ca sunt frumoase! Iar de Gorodica artista ce sa mai zic?? Ii pe toti!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Frateee dar azi dimineata am dormiiiittttt!!! Ca bine e sa dormi dimineata!! Uraaa!! Mai pe scurt l-am hranit pe balaur la ora 8, l-am ragait, l-am aspirat, i-am schimbat pampersul si dupa 2 minute iar s-a kkt, dar l-am lasat asa ca mi-a fost frica sa-l mai zgaltai inca o data sa nu dea laptele afara si cu maxima nesimtire l-am pus la el in pat si m-am culcat pana la 10:30 si vad ca si el doarme si acum, car o fi chitzait acolo in pat nu stiu ca n-am auzit nimica!!!

Caro ma bucur ca v-a placut salata si noua ne place foarte mult! Iar fetele tale sunt o nebunie, asa as vrea sa il duc si pe Victor la ski anul asta, dar nu o sa pot, poate doar sa-l trimit cu ta-su.

Roxana si Lia va doresc multa sanatate la copii, varicela ca varicela, e cu durata fixa, dar pe mine ma ia groaza cand ma gandesc la laringite, ca alea trec cand vor muschii lor si mai si tusesti a la long dupa ele, eu tocmai am terminat acum doua saptamani cu una si nu mai vreau sa aud de raceli si laringite!!

Eu nu as avea curaj neam sa-i dau lui Victor acuarele sau plastilina in casa, no way si asa mi-a distrus un perete cu teava de la aspirator, care treava era arma nu stiu care si in perete erau monstrii care trebuiau anihilati si sa-l mai vedeti cum se urca el "pe scara" formata din manerele de la sertarele din bucatarie (noroc ca-s amica cu fata lui nenea care mi-a facut mobila si mai imi face una alta daca il rog, deci poa' sa-mi faca la o adica si niste sertare noi) si cum se taraste el pe jos prin toata casa ca e "soldat".

Gabi frumoasa petrecere la birou, cred ca Stefan a fost in culmea fericirii!!

L-am vazut si pe Philip cum impodobeste el bradul, e un simpatic si mi-a dat impresia unui copil cuminte, de' vrabia malai viseaza

3 sau 4 luni spuneati? Pai pana atunci ma multumesc cu ce am in dotare, de burta nu crez' ca scap prea usor ca ma plictisesc in casa si in consecinta mananc. Am fost ieri dupa masa in Metro si am cumparat una alta, e un haos acolo, au transformat magazinul in ceva groaznic de dezorganizat, dar tot mi-am luat o tava de friptura, o cratita de inox, am luat niste cadouri consumabile si printre altele un panetone de 500g de grame pe care Victor l-a ras jumate si mai are jumate pentru diseara, ma uit la panetone ala ...dar trebuie sa-l las copilului ca i-am promis, ati mai auzit pe cineva sa manance orez cu lapte si cu panetone?? nu stiu unde-a bagat atat in el...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

buna dimineata, buna dimineatza

Mergi la inceput

Andries, sa stii ca i-a placut la petrecere! De data asta nu s-a speriat de Mos, chiar era curios, se ducea la el si vroia sa-i ia microfonul...Evident cind i-a venit rindul si l-a intrebat Mosul de una de alta, a tacut milc....

La mine la birou e asa de cald si eu deja sufar de bufeuri, incit nu stiu ce sa mai fac - imi vine sa-mi arunc cizmele cit colo si s-o iau la pas in ciorapi...

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

eu iarna am o pereche de pantofi in dulap, vin dimineata si ma schimb in pantofi

Andries

Mergi la inceput

pai si eu am de obicei, dar azi i-am lasat acasa (ca i-am luat vineri inapoi...). Problema e ca azi am venit cu o fusta-pantalon si am in picioare doar sosete si cizmele (deci piciorul gol in rest ) si tot imi e cald de nu mai pot...

Seful nostru nu a avut de lucru si ne-a adus azi un borcan cu prajiturele facute de sotia lui - nu va zic cit sunt de bune...

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput