Piticlontzi de iulie-august 2004 (241)
Raspunsuri - Pagina 4
vrabiuta spune:
buna ziua si de la noi. am trecut pe-aici sa va spunem ca suntem cu totii bine, cu exceptia faptului ca lia pui are varicela. pe de o parte ma bucur ca o face acum, cand sunt formele mai usoare, pe de alta parte cand vad ca deja i-au aparut 50 de bube in doua zile... tati a plecat din tara, vine abia luni seara, iar noi suntem consemnate in casa doua saptamani. noroc ca ne umplem timpul exersandu-ne aptitudinile artistice dupa cum se poate vedea http://family.webshots.com/photo/2541265060034520309GrKcMG
am citit pe diagonala, felicitari nicole si gabi - sarcini usoare si bebelusi sanatosi! felicia, multa sanatate! dana, felicitari pentru gestul frumos facut de sarbatori! tuturor piticilor multa sanatate, iar mamicilor spor la cumparat cadouri inspirate de craciun!
impresii de calatorie
szivarvany spune:
Pupici multi Liei si sa treaca bubele rapid si fara urmari, f frumoasa e si cu bubici
Vrabiuto, sa treci mai des, da ?
Andries - io am avut ok la exercitii fizice dupa 4 luni, k n-am avut nicio problema.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
mitzura spune:
Lia, fac exact asa cum ai spus. Ideea e ca in loc de ulei pun apa, sau mai nou, pun putin ulei si putina apa, astfel incat ceapa nu e prajita in ulei, ci mai mult fiarta. Mancarea iese gustoasa si asa.
La noi e putin mai altfel, ca Mara n-a mancat mancare pasata aproape deloc. N-a vrut si pace. ea e cea mai fericita, daca ii dau mancare bucati mari cat sa-i incapa in gurita si papa ea singura cu manuta ei. daca trebuie sa-i dau ceva cu lingurita, mananca foarte prost. La noi felul de mancare cela mai frecvent este un fel de carnita (pui, curcan, vitel) cu legume fierte la abur. Nu-i pun pe ele nimic, de fapt am inceput sa-i pun cate putina smantana si le mananca foarte bine. Daca ii dau aceleasi legume pasate, nici nu se uita la ele.
Sanatate puilor bolnaviori! Marcela, ce bine ca ai mai intrat! Pupam Lia mica.
philip spune:
aici poze de duminica de la lumini si impodobitul bradului:
http://www.apha.shutterfly.com/action/pictures?a=67b0de21b35bfafcc491&pg=3
poate pana ma culc le incarc si pe cele de la petrecere, daca am reusit, le veti vedea voi in album.
pupici si o saptamana faina
philip&andreea
roxanaz spune:
buna dimineata!
eu sunt complet nedormita, Patrick are o faringita tampita si face febra constant 38-39 de ieri de pe la pranz. asa ca ...mare distractie.
la multi ani Simonescule, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!!
Felicia tin pumnii strans sa fie totul ok si sa reuseasca tratamentul!
Cristal super craciunitele....super pozele!
Oliv ce ati mai facut in week end? cum e vremea la voi?
Lia succes la gasit gradinita.
Daria e ok Giulia?
incerc sa revin mai tarziu. o zi frumoasa tuturor!
carmenp spune:
felicia, sanatate tie si lui liviu, tin si eu pumnii!
andreea, tare frumos parcul ala...
am vazut poze cu lia (sa va treaca repede bubele!), craciunitele, am vazut`o si pe gorodica pupam pe toti, in grup
kro spune:
Neata !
LA MULTI ANI SIMONA ! Sanatate si sarcina usoara !
Felicia, multa, multa sanatate ... Tinem pumnii sa fie totul bine
Marcela, bine ca ai mai trecut pe la noi ... Sanatate Liei, sa treaca repede si fara urmari varicela ... Am vazut poze - cum bine spunea cineva de aici - chiar si cu bubute, tot frumoasa e
Roxa si Daria - sanatate puilor, sa se fac bine repede
Andreea, Philip e un dulce ... Imi place la nebunie poza in care el pune varful la brad, ma duce cu gandul la o familie fericita, implinita ... Se vede ca v-ati simtit bine, se simte ca e SARBATOARE ... Bravo voua !
Vazut Craciunitele de Cristal ... sunt super dulci , iar de Gorodica ce sa mai zic ? E the best
Andries, saru'mana pentru reteta de salata ... am prestat-o aseara si nu mai reuseam sa ne oprim din mancat - eu si husband-ul, ca fetele nu au servit ... Alessia prefera ouale de "prepielita" sau "ferfelita" (cum le spune ea) simple, fierte, dar cea mare nici nu vrea sa auda de ele ... Si eu tot din Cora sau Carrefour le iau si doar o singura data s-a intamplat sa gasesc unele expirate, dar din fericire, ne-am dat seama la timp si nu am consumat nici unul ... Pupici baietilor
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Rox - muuulta sanatate lui Patrick si tie o zi usoara la munci !
Giulik e ok ... nu mai tuseste k un magarush, ci cu secretii, insa vomita de cate ori are ocazia, de mancat doar bea laptele. Atat.
O zi frumoasa si o saptamana usoara tuturor !
Pako - tinem pumnii stransi-stransi !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza...meii la noi este un aer cald afara..mie nu-mi place,prefer ger ca omoara microbii!
Roxi insanatosire grabnica lui Pat!
AndreeaP superb parcul vostru,mi-au placut tare mult ultimele doua poze,Pupi parca este o papusa,asa-i de frumos...mei m-ai facut sa rad cu testarea mandrei,nu m-am gandit niciodata la asa ceva,eu prefer un copil normal:)...singura anormalitate este ca-i merge gura toata ziua:)))
Vrabiutza pupam Lia pui sa-i treaca repede bubitzele si te asteptam mai des pe la noi!
O zi frumoasa si o saptamana buna
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
kro spune:
Cateva poze de ieri din parc - de aici inainte:
http://good-times.webshots.com/photo/2386745690044250153tSKTAr
Si 2 filmulete scurte:
http://good-times.webshots.com/video/3021024610044250153fBBqMT
Carmen AMR 9 ... si vine vacanta