Piticlontzi de iulie-august 2004 (241)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Monica, nu ma tin minte exact, dar cum ieri am "cercetat" ofertele de la selgros, parca vazusem acolo ceva costumatii de mosh, da nu retin daca erau si pentru copii ! Bafta multa ! Si petrecere frumoasa la firma !!
Am scos si cele citeva poze din aparat - le gasiti aici.

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Monica io am vazut in kaufland,noi ne-am luat doar caciulitze de craciunitze!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Nicole, noi i-am luat patine mandrei din Metro ... De fapt tati le-a ales, eu eram ocupata sa studiez raionul de jucarii . Dar m-am uitat aseara pe cutie si pe gheata, sa vad ce scrie la numar ... Ei bine, pe cutie scrie ca sunt masura S, iar pe gheata (reglabila) scrie 10 ... Oricum, ca sa-ti faci o idee, am masurat gheata pe exterior... are 20 - 21 cm si, de obicei, Alessiei ii cumpar incaltaminte nr. 25 - 26 ...

M-am delectat dimineata cu poze de baieti frumosi langa braduti... multi la fiecare ...

Monica, bafta la serbare si petrecere frumoasa la party

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

monica daca nu ai ce face cu banii: www.carnavalfiesta.com
cred ca toate supermarketurile au dar masurile sunt in general pana pe la 3 ani.
Mey sunt foarte mandra. Elfisorul s-a descurcat super la serbare, a cantat, dansat spus poezie totul cu gura pana la urechi. In seara asta iar serbare cu Cenusareasa de data asta.
Io'st o fire traditionalista asa ca am facut poze la greu cu aparatul cu film foto. Cand developez ma laud la lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Multumesc, am fost cam in toate Metro, Selgros, Carrefour, Cora, am fost si pe la tarabe,o sa ma duc si in Kaufland. Asa in ofertele scrise au toti, dar in magazine e lipsa...cerere mare la costumele astea de moshi .

Si inca ceva...ceva sugestii de cadouri pentru doamnele educatoare...

Monica si Bogdan (01.09.2004)

http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello
am intrat si eu sa ma laud cu piticul meu albastru, acum am venit de la serbare. frumos, copiii care hais care cea, super panarama. ar eo singura hiba Patrick...spune poeziile incet si prescurtat sa termine mai repede . dar ca de obicei s-a inghesuit primul sa spuna poezie mosului, si apoi a fost siderat ca stia Mosul sa ii aduca un compresor
Oliv pupici cum a fost la examen? refacere rapida! pozele cu bradul sunt superbe, daca mai face anul asta DC concurs de brazi musai trebuie sa il puneti in concurs! super stylish culorile
Aici fulguie dar doar putin de tot, sper sa vina si la noi un pic de zapada ca noi nu ne plangem de asta, tare suferim de lipsa ei
o zi frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziuaaa si de la Oradea ! E soare si un frig de mooor.
Raportam ca magazinele sunt goale, ink nu avem cadourile pt serbare So, am avut dreptate si restu` de doo mamici din comitet (stem un trio de 3 tzacanite) m-au lasat sa vin la munci si au plecat in cautari
Kim - pupici la voi, vazut un brad fff frumos si un copil si mai frumos si cuminte !
Marinaaa - pls pune pozici cum apuci !
Rox - poziliii !
DoamnaBibi - la noi sunt costume la PIC !
Alice - merci pt sugestiile cu papa bun !
Rain - pupici pe burrtik !
Leeloo - unde esti ???
IoanaG - trimite aici zapada aia !

Sunt prin zona ...
Si mai raportez ca tusim fff rar si ne suflam nasul fff bine ! Si suntem in greva foamei sa nu cumva sa ne ingrasam !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, moderatoarili, `poi va laudati ashe, fara probe? sa vie pozilii:D varza aia are si ceva carne pin ea?
vazut cupii frumosi si brazi impodobiti, la noi ninge si ploo, ambele deodata;))
lioo, felicitari, ma simpt ultima gospodina`n viata;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmen, ba nu, ca locul e ocupat de mine. De cand avem doua femei eu nu mai gatesc decat rar si la cerere, care la noi nu prea exista...:))

Andries, zi-mi daca a ajuns la tine.

Doamna Bibi, daca imi trimiti un numar de telefon pe PM te sun sa-ti spun daca am gasit costum de mos. Singura problema e ca trebuie sa faci o excursie in Magurele sa-l iei.

Olivia, vazut si bradutul si voinicul, amandoi tare frumosi...:)))

Alice, vazut poze cu minunatul brad. Imi place mai mult aia a lui Gizmo cu coiful...:)))

Felicitari elfului si piticului albastru ...:) Vrem poze!

Daria, sanatate maxima1

Eu m-am ingropat in hartii, rapoarte, devize si planuri de realizare...
O zi frumaosa la toata lumea, ma duc sa culc galusti.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Poi felicitari pentru domnul Elf si pentru micul recitator !! Acu asteptam pozeleee !!
Vad ca Andrieasha nu a semnat azi ... alooo, doamnaaa, ati emigrat carelecumva ?
Daria, ma superbucur ca Giulik este ok !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput