Piticlontzi de iulie-august 2004 (241)
Raspunsuri - Pagina 10
alice2004 spune:
Marina,
!! Zau ca nu a fo cu intentie !! Da m-au zgindarit fetele aistea cu intrebari incuietoare si cu rostiri din genul "Ce ai mai gatit, ca de la tine poci sa ma inspir", asa ca am zis si io lista ! Da-i buna si ciorba de varza, pe bune acu !! Merge dreasa cu ou si cu smintina, moam, o minunatie !! (Io tot incerc sa deslusesc un mister din copilaria mea, bunica-mea facea o ciorba in care la final punea bucatele de castravete murat, si nu reusesc si pace sa imi amintesc din ce era facuta, cred ca o sa intreb la culinar, poate ma descurca vreuna din fete).
Succese la serbare ! Si
domnului Elf, asteptam poze frumoase de la eveniment !!
Hahaha, Andrieshule, poi nope, nu m-am gindit !!
Da la ce-i trebe omului apartament zugravit, cind el se da cu ferrariul prin gropile orasului si da cu tifla de la volan la soferii care stau cuminti la coada imensa de la semaforul care nu functioneaza ?? Ee, si tu acuma, pfff, ce idei iti vin ?!
Ca doar in apartament omu doarme, nu sta sa se zgiiasca la pereti, nu ?? ![]()
Sanatate Mirciulixului, sa treaca mucii !!
Io recunosc ca am cam invatat de la Cristalina o lectioara - cea cu scosul copilului racit din casa. Si eu il scoteam pe Andrei inainte afara, doar daca avea temperatura il tineam in casa, acu insa, citind mesajele ei, am lasat-o mai moale, mai ales ca afara e rece si inchis, si am observat ca mucii i-au trecut mai repede daca am aminat citeva zile plimbarea. Pupiciones multos !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Dorsilia spune:
helou!
Alice, pai daca nu gatesc sau nu-ncerc sa gatesc cat mai diversificat ce sa dau copiilor, ca nu fac pt noi in principal si pt ei...eu oricum de vreo 2 saptamani abia daca pun gura pe ceva, dar nu se vede la cantar f tare, ma tem ca dupa nasterea asta a doua mi s-a dereglat metabolismul, ca eu eram d-aia ce manca indiferent cat, ce si cand fara sa am nici un fel de avans la kikle, acum e pe dos, nu mananc mai nimic si totusi abia daca scap de cateva sute de grame pe saptamana, e nasol. Si vezi ca NU E FRUMOS SA TRECI IN anul nou cu datorii, imi esti datoare un PM :P, tu l-ai promis :) Si poti fi sigura ca nu ma poti supara nici daca imi faci o lista full de defecte
hai ca iar se paruie astia micii, fug sa le dau un TO
mitzura spune:
Buna si de pe aici!
Azi am fost harnica tare, am spalat geamuri, perdele, vreo doua masini de haine, am mai facut ce am apucat. In fiecare an imi propun sa iau pe cineva la ajutor, si in fiecare an fac singura...
Chestia e ca sunt in crize mari de timp, s-au adunat toate acum, curatenie, lucru muuuult la servici, serbare, un curs la gradinita (tinut de educatoare si unde m-au rugat sa merg), studenti ce vin la colindat, plus treburile de zi cu zi). Nu stiu cum le descurc....
In rest, toate bune, copii sanatosi si nervosi ![]()
Tudor cu gradi, apoi vine acasa cam rupt si nu mai prea facem mare lucru. Mara e intr-o perpetua plimbare....
Mai da voi gatiti frate! Bravo voua. Eu cand gatesc fac maxim o ciorba si un felul doi, ca nu ma tin capacele sa fac mai mult. Plus ca am un sot care se enerveaza cand ma vede in bucatarie. Asa ca ma tot grabesc.
Si parca nici idei nu mai am. Nu stiu ce sa-i mai fac Marei, ca asta ar manca numai legume fierte (bucatele), daca se poate fara carne. Parca mi-au fugit toate ideile din cap.
Lia, si eu zic ca Danut se plictiseste. Si Tudor a fost foarte dificil anul trecut, cand a stat acasa, de cand merge la gradi parca s-a mai dat pe brazda.
Daria, pupam cantareata!
Andries, da ce s-a intamplat de ati luat asa o hotarare drastica? sanatate lui Mirciulix (ce-mi place cum suna!)
Cristal, pupam fetele cucuiete!
Andrea, foarte frumoase minunile tale! sa-ti traiasca!
ma duc sa-mi iau copilul de la gradi si sa vad ce treburi mai fac azi...
alice2004 spune:
Lio ciocirlio, n-am uitat, pe cuvint de pionier, da jur ca nu am avut timp nici macar sa respir !! Sa stii ca zilele trecute ma gindeam sa scriu "promisiunea", sper sa apuc s-o fac pin de xmas !!
Mitz,
!! Heheh, poi sotu lu matale sa se ia de mina cu al meu, care ma intreaba cu o fata nevinovata citeodata "Da ce stai frate atit in bucatarie ? ce tot faci pe acolo ??", drept pentru care m-am suparat si mi-am mutat orele de culinarit diminetile, inainte sa plec la birou ! Recunosc ca e nashpa rau sa ma trezesc la 5 am, dar decit sa aud iarasi intrebari dalea de multe bile colorate din partea hazbandului, "musc" din timpul meu de dormit (nu-i frumos nici sanatos, dar nu am alta varianta).
Si nu te mai supara pe Marutza, uite, Andrei nu pune gura pe legumixuri din acelea !! La mare ce il mai pacaleam cu garnituri de mazare si boabe de porumb, altfel, ce este verde el nu maninca !! Aseara a dat iama in rondelele noastre de caracatita !! Si mai spune Florin ca maninca aiureli (poi cine i le-a pus in fata, intreaga farfurie ??
).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Io semnez de plecare
, asa ca va doresc o dupaamiaza linistita, cu sanatate maxima !! 
Si multe salutari schimbului III !
Alice si Andrei
rain spune:
pupici la cele mai tari gagici!
salvati balene
?
fetelor, mananc de parca s-ar anunta foamete pentru anii urmatori
, am deja 59 kile, si cu moatza imi era foame, dar acusi imi e extrem de foame si imi e pofta de alcool
, nu am pofta de nimic ...decat de alcool
, ciudati hormoni produc de data asta! as vrea sa am greturi si sa vomit, poate nu s-ar mai aduna asa repede kilogramele
!
astazi ne-am luat masina din service, in sfarsit, am si uitat cum e cu masina, asa bine m-am adaptat la mijloacele de transport in comun ...dar moatza abia asteapta, i-am zis ca avem masina si a inceput sa topaie de bucurie!
v-am citit pe toate, Lia si Alice ...cred ca n-am gatit in viata mea atatea cate povestiti voi, sper ca intr-o buna zi sa fiu si eu asa perfecta, sa gatesc tot ce poftesc motzii mei, dar eu sint lenesa, poate pe la 50 de ani sa fiu mai gospodina!
am vazut si pozele, avem cei mai grozavi copii, eu asa ii vad ...iar cea mai cea este Alessia, m-a dat gata din vara cu rolele, acum am vazut-o si cu patine, vreau si eu ca Andreea sa patineze, dar nu cred ca ii gasesc un nr mic la patine, la incaltarile normale poarta 23, care e cel mai mic nr la patine sau cum sint, stie cineva sa ma lamureasca si pe mine?
va pupacim, il astept pe Alex, vrem sa mergem in Metro, n-am mai fost intr-un hipermarket din octombrie
, nu ai masina = faci economii ![]()
6+ & Andreea (26 iulie 2004)
kim222 spune:
Nu ma dati disparuta..aici sint..am avut examen azi..deci emotii..si in top la toate sint racita..de-am dormit azi noapte pe fotoliu, deoarece numai in pozitia asta puteam respira..
asa ca ma scuzati ..revin in forta miine!
edit va las niste poze...ca sa scapam de gura copilului am facut bradul .pe ascuns..asa ca dimineata s-a dus intii in living si apoi a venit sa ma de-a jos din pat...venise Santa cu bradul 
http://good-times.webshots.com/photo/2128815940100032467PZjDpI?vhost=good-times
alice2004 spune:
Neatza la gagici !!
Mey, nu merse forumu sau v-ati inzapezit pe undeva ?? De e asa de liniste pina la ora aceasta ??
Olivia, fain brad si dragalash protagonistul principal !!
Cum fu examenul ?? Asteptam vesti bune, note mari si beuta aferenta !!
Ca tot vine si uichendu si cum prognoza meteo aici e tare nefavorabila, sa ne mai incalzim si noi venele cu ceva !! Sanatate multa iti dorim, sa treaca raceala si sa iti reiei locul in pat !! 
Rainule, hehehe, nu cred io ca ii faci deja concurenta lui Free Willy, asa ca maninca mama tot ce poftesti ! Mai nasol e cu alcoolul ala !! Tre sa recunosc ca partea asta cu poftele eu nu am avut-o, adica nu a fost ceva special gen marmelada cu muraturi !
Dar daca te simti bine, totul este ok ! Pupici Moatzei si felicitari pentru recuperarea masinii !!
Patine eu am vazut in flierul de la selgros chiar ieri seara, erau numere mici, ceva cu 30, dar nu mai tin minte exact care era intreaga plaja de numere ! Uita-te si tu pe siteul lor, poate scrie mai exact acolo, sau ajung acasa, ma uit sitz spun miine ! Ca si noi eram interesati de patine, am fost la bradul de la unirea si acolo au facut si un patinoar. Andrei a vazut si i-a placut tare mult si ne toaca la cap cu patinele, ca vrea si el pe gheata !! Eu iubesc tare patinajul, cind eram mica patinam de zor, acu la batrinete m-am lenevit ! Cit despre mincare, hihii, te asteptam la vara sa ne povestesti cum este cu gatitul pentru doi parinti si doi pitici !!
Va pup cu drag pe toti acolo !
Bai da uei, aveam si eu o intrebare la tine - pot veni cu andrei la un control la tine (de ochi) sau tu nu te ocupi si de asa ceva ? Ca ma gindeam ca Andrei o sa fie mult mai relaxat in preajma ta si o sa stea cuminte ...
Io-s pe aici ... astept zapada pe care au promis-o la meteo ! Si astia de la firma mi-au dat "cadou" un calendar pe 2008 cu baieti sexosi, asa ca l-am atirnat pe perete in fata mea si acum ma simt cu muuult mai bine (am si io meni, nu in blec, ca si-au pierdut hainele pe parcurs !!).
O zi minunata va doresc !
Alice si Andrei
g_ioana spune:
Neatza,neatza meii la noi ploua-ninge de 3 zile neincetat mai am un pic si ma impusc

Olivia insanatosire grabnica si bafta la examen,te asteptam cu sampanie
super bradutul,pupicei lui Uka
Alice si Lia voi sunteti in top la gatit,bravo voua
io trebuie sa recunosc ca nu-mi prea place sa bucataresc multe feluri doar strictul necesar...poate cand oi fi bunica o sa-mi descopar cine stie ce talente...Lia am vazut subiectul despre cartea de bucate pentru copii,io am una cadou de la soacra mea ceva in genul"gatim pentru copii"de prin 75 cred,daca vrei ti-o fac tie cadou ca mie nu-mi trebuie![]()
Alice mama trimite niste meni dezbracati si pe la ieshi poate ne insenineaza ziua ca soarele lipseste cu desavarsire...
Moi am fost aseara la mall,l-au aranjat foarte frumos,mandra era in extaz,data viitoare facem si poze..
hai ca plec la seminar sa nu-i gasesc adormiti pe stundenti
,revin
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
Doamna Bibi spune:
Mamici, pliiiizzz HEEEELP!!!!!
Daca ati vazut, daca ati auzit, daca aveti, daca putei sa ne ajutati
... imi trebuie costum de mos pentru serbarea de la gradi si am alergat in tot orasul si n-am gasit neam costum de mos pt copii 

.
Avem joi serbare si daca ati sti cate poezii si cantece a invatat Bogdan pt serbare...in fiecare seara mai "scapa" cate una, dar e secret
. I-am gasit si sorcova intr-un final glorios ca ma panicasem, dar costum de mos....pauza.
Eu, ca o mama denaturata ce sunt, maine plec la Sibiu si ma intorc duminica, avem petrecerea de srafit de an la firma, o sa fie o maxi destrabalare 

Monica si Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004