Strumfi de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by ghinetzquote:
avem un dintisooor!!! incisivul stang, de jos. urmeaza si al doilea.
Felicitari, Alina. Am inceput sa plang ca proasta cand am citit. de bucurie, cred. dar si gandindu-ma ca avem copii mari de acum. trebuie sa facem album nou cu " Primul dintisor"
Oana
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
multumesc, oana . avem copii mari...ce ma fac eu fara un bebelus atunci cand va creste si ea?
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Gabrielabv spune:
SERVUS FETELE
nu am timp sa citesc din urma ca prea sunt multe pagini, dar va scriu si eu cate ceva ca tare am fost harnica azi
am facut vreo 5,6 feluri de mancare ca maine am musafiri si acu stau cu Medeea in brate ca nu vrea sa fie si ea 5 minute cumintica, sa o lase pe mami sa se relacseze aici pe forum
Eliza bine ai venit si pot sa spun ca ai toata admiratia, ai reusit sa citesti taote capitolele
Alexia bine ai venit si spor la scris
nma abia astept sa putem face si noi baie in cada mare si sa ne jucam cu ratuste si altele
fetele cu bbi cu probleme de kk rar, am aflat ca sucul de morcovi e indicat in astfel de cazuri.O verisoara de-a mea a fost internata cu puica ei ptr asta si in spital asta le-a dat. Eu am inceput sa-i dau Medeiei de 4 zile si vad ca a avut kk si ieri si azi. poate se regleaza problema
va pup
ddanagh spune:
quote:
Originally posted by Anya20
avem copii mari...ce ma fac eu fara un bebelus atunci cand va creste si ea?
Alina, la ce suflet ai tu si la cat esti de atasata fata de copii, sigur nu vei duce lipsa de bebelusi langa tine. Bine, ai altora, sau poate chiar si ai tai
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
Vin, sa va anunt cu trambite ca m-am suparat degeaba pe sot. Saracul, mos Nicolae doar a intarziat putin, insa a ajuns pana la urma cu ceva foarte frumos.
Eu o alint pe Daria, comoara mea, sufletelul meu, tetitza lu mama, corcodusa mica, mura lu mama (asta fiindca e brunetica si bucalata si rosie in obrajori asa ca un bebe ce vine de la sanius).
Eu am tinut foarte mult la felicitarile mele pana cand m-am mutat la PLoiesti. Cand am venit aici am aruncat foarte multe lucruri. Mi se parea ca aduna foarte mult praf. Am incercat sa eliberez cat mai mult.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by Anya20quote:
Originally posted by cristina26
anya20 nu stiam ca te deranjeaza ca te deranjeaza daca nu le spunem copiilor tai pe nume. Scuze, de acum asa vom face.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
aaa, cristina, sigur ca nu ma deranjeaza daca ma intreaba cineva, de pilda:"ce fac fetele sau papuselele sau...cumva dragut si simpatic", pentru ca acum sunt micute si chiar li se potriveste. dar, cu siguranta, ma scoate din minti cand primesc intrebarea:"ce fac piticele sau piticutele" (am auzit-o si pe asta). iar cand le striga pe ele direct, prefer li se adreseze pe nume. nu cred ca am mari pretentii, nu?
si ca sa exemplific si mai sugestiv...am auzit cunoscuti de-ai nostri care ma intrebau despre anya..."ce mai face anisoara?" ...brrr...pai daca i-am spus anya, inseamna ca asa vreau sa o strigam.
pacat ca nu e valen "la datorie" , ca ar avea si ea de povestit despre sarah si apelativele.
anisoara nu stiu de ce mi se pare asa de amuzant.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
CarlaV spune:
E oficial de acum... avem puseu. A mancat pana acum de 7 ori astazi, si-a dereglat complet orele de masa, orele de scaun, suge un san cat un pomelo si il face cat o smochina si tot mai vrea. Culmea ca din smochina nu mai curge lapte, ci tasneste, deci nu ramane puiul nemancat.
Am de dat doua Dacii 1310, masinile noastre de suflet, daca vrea cineva sa le adopte si sa aiba grija de ele, nu cerem bani pe ele.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
ghinetz spune:
www.181.fm/stream/asx/181-xoldies" target="_blank">Pentru voi, ceva frumos
Oana
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
fetelor de otilia mai stiti ceva? cate "cafele" am mai baut dimineatza in odisee cu ea si cu lia...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
Si cu mine nu?
Cylyche bun venit!
Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Simo78 spune:
Anya sa va cresca mare si sanatos
Simo78 spune:
1. pui mic, puisor, viata mea cu varianta haiety, iubitu mic, dragostea mea, minunea mea, Mateias, mateiutz, si de la Hisham Hashumi, shumi
2. nu pastrez felicitarile decat daca au un mesaj deosebit, dar mai am ambalajul de la prima ciocolata mancata cu el, eticheta de la prima camasa pe care mi-a cumparat-o, punga in care mi-a adus primul cadou....
3. vezi cele de mai sus
4. Matei nu se pune, ca el e minunea din viata mea...cel mai frumos cadou...primul Craciun impreuna cand a aparut la 7 seara cu un bradut si o instalatie de pus in el si o fusta pe care mi-o doream fff mult si care imi era stramta dar m-am chinuit sa intru in ea (pana la urma mi-a ajuns larga, acum nu am curaj sa o scot din dulap ) si pe toate astea a dat toti banii din casa...nu am sa uit niciodata nasul lui rosu, inghetat, mirosul de brad si cat ne-am distrat sa intru in fusta aia, ca era ultima pe care o mai avusesera