Strumfi de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
nma spune:
Cylyche bine ai venit! am vazut bb-ul tau. asteptam mai multe poze.
groxy andra a inceput de curand sa tina jucariile in mana. am o jucarie de la nuk si e perfecta. pe cele luate de la noi nu le tine. si avem un soare foarte viu colorat care ii place tare si se intinde dupa el.
quote:
Originally posted by Luna1
Fetelor zdruncinata mea care nu ii place joaca decat zdruncinata mi-a dovedit mai devreme ce ras cristalin poate avea ea. Am murdarit un rand de haine din cap pana in picioare ca ne-am zdruncinat insa numai la mancare sa ne fie gandul? Mai ne si jucam. Asa ca nu ne-a mai pasat de v omitat (spatiul intre v si omitat e pus de ea asa ca nu il sterg) si ne-am facut avionul, ne-am aruncat ne-am zdruncinat si am ras ca niciodata. Uffff ce bine e, sa va mai zic ca dupa ce am ras cu lacrimi am plans de emotie?
luna ai grija totusi sa nu patesti ca mine. si andra vomita, nu ca adelise, dar destul de des si mult. cu vreo 2 ore in urma ne jucam de-a avionul si m-a facut tot una pe fata . noroc ca era sotul acasa si l-am rugat sa-si ia minunea. alex s-a prapadit de ras cand m-a vazut.
anya felicitari pt dintisor. inseamna ca a iesit fara durere daca a fost descoperit in parc. am retinut si eu cu diminutivele. si eu prefer ca restul lumii sa imi strige copiii pe nume caci am un frate mai mare pe care toata lumea il stie de bebe.
ioanadara imi pare rau sa vad ca ai probleme. sper s treaca repede si sa scapi de interventie.
karli am uitat sa iti spun cand intrebai de ratuste ca noi avem una speciala pt baita. daca apa e prea calda apare scris hot pe ea. asa am rezolvat noi problema cu temperatura apei la baitele lui alex.
andra_z am admirat o fetita tare frumoasa. pupici multi marei
gabrielabv eu acum ii faca baita doar cu apa foarte multa dar am un show de zile mari dupa ce o scot.
simo chiar mi-a placut cel mai frumos cadou primit de tine.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Simo78 spune:
Iar sunt in contratimp cu voi
karli ce ati luat frumos de la bbexpo?
Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by nma
[anya felicitari pt dintisor. inseamna ca a iesit fara durere daca a fost descoperit in parc. am retinut si eu cu diminutivele. si eu prefer ca restul lumii sa imi strige copiii pe nume caci am un frate mai mare pe care toata lumea il stie de bebe.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
exact ce spuneam...
dintisorul asta e asteptat demult, caci a avut stari de nervozitate. suge intr-una la degetele, baleste...la un moment dat renuntasem sa ma mai uit in gurita ei...si uite ce surpriza.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
andutzy spune:
Buna seara! Ne mai primiti si pe noi? Poate macar daca va spunem cu mana pe inima ca citesc zilnic tot ce se scrie si incerc sa fiu la curent cu pozele postate...
Avand in vedere ca abia am timp sa merg la toaleta sau sa ma spal pe cap, poate intelegeti de ce scriu atat de rar pe aici. Poate sunt greu de inteles, poate imi lipseste organizarea in ce fac, cu atat mai mult cu cat am si bona 6ore/zi la Dragos care ma ajuta de 2 ori pe saptamana si cu una alta prin casa.
Sa va zicem despre noi. DRagos a fost foarte incantat sa-si faca ghetutele de Mos Nicolae, le-a facut si pe ale lui Horia din exces de zel si a primit cadouri pe masura.... Horia a primit pe langa o jucarica si un dintisor(primul iepuras), care se chinuie sa sparga gingiuta din fata de vreo 2 zile - acum e in stadiul in care e impunsa fin, ca si cu un ac.Dragos este argint viu, nu sta o clipa si de multe ori este neascultator, se urca pe canapea, fotolii si sare sau se rostogoleste de acolo, tipa, bate in toate alea si toate farfuriile mele sunt pentru el "vuan"(volan), toate linguritele sunt intinse prin casa fiind "pata" cu care sapa in "ip"(lopata cu care sapa in nisip). Spune aproape tot, dar nu leaga inca in propozitii. Horia e super cuminte, un dulce si un vesel, doarme si papa fara figuri, ce mai, asa copii sa tot ai!
Va pup, sper sa revin curand cu una alta despre noi. Mi-e dor de vremurile cand puteam scrie pe forum si cateva mesaje pe zi....
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Simo78 spune:
Andrelor
Pupici Marei si bafta la exam
Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
ioanadara spune:
Nma, merci mult pentru gandurile bune.Eu sunt foarte ingrijorata acum cu voltarenul asta care ma tine insa pe picioare ,trebuie sarecunosc. uologul a spus ca nu e o pb pt bebe dar pe prospect scrie ca nu ar fi recomandat.De interventie nu mi-e foarte teama totusi pentru ca nu e prima si va fi laparoscopica deci trece repede .
mamica lui Nicolae
Ashera spune:
Buna dimineata. De fapt la mine nu e prea buna, Chris nu stiu ce are de vreo doua saptamani. Refuza sa manance, am incercat toate pozitiile de alaptare, m-am muls si am incercat si sa-i dau cu biberonul. Nu mananca mai mult de 50-60 ml, si papa cam la 5-6 ore. De doua saptamani nu a luat nimic in greutate, iar ultima luna a pus doar 200 gr. Ieri am incercat si sa-i dau lapte praf, a papat 20 ml si i-a fost foarte rau dupa. A vomitat toata seara, un fel de spuma si ceva gelatinos. Noaptea am fost cu el la urgente si i-au facut o injectie sa nu mai vomite. I-au recoltat sange si urina ptr analize si luni asteptam rezultatul. Oricum, eu nu am inchis un ochi toata noaptea si l-am tinut in pat langa mine sa-l pot supraveghea. Deci, azi sunt zombi. Daca analizele sunt naspa, asi vrea sa merg cu el in Ungaria. Pot iesi cu el din tara fara pasaport, doar cu certificatul de nastere? Sau trebuie sa-l trec pe pasaportul meu?
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
X-ray spune:
fetele am nevoie de ajutor.la 11 ma duc cu elisa la party-ul de la sot de la lucru,e pt copii.nu ma hotarasca in ce sa o imbrac,in
asta sau asta?
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
oaana spune:
Buna tuturor.
Alina.a,ambele sunt frumoase,dar imi place mai mult sarafanul roz.
Ashera sanatate multa multa la bebe,sa speram ca nu e nimic grav.
Felicitari pentru dintisori.
Carla ai un PM.
Eu sunt cam obosita,cu trei patru treziri pe noapte,asta noapte am adormit in fotoliu cu bebe in brate,m-a trezit sotul.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"