Strumfi de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 9
X-ray spune:
quote:
Originally posted by Simo78quote:
Originally posted by alina.a
fetelor de otilia mai stiti ceva? cate "cafele" am mai baut dimineatza in odisee cu ea si cu lia...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
Si cu mine nu?
Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
iarta-ma,cum naiba sa uit.ce vremuri eu tinuta la pat cu lia...
karligutza spune:
alina.a si eu tot cu prima as zice... cea verde!
si-acu' tu cu astfel de pareri o s-o'mbraci cu a doua
karligutza
sunt mamica Adelutei
Trimitem un gand? - o actiune
X-ray spune:
anya felicitari pe dintisor!of de i-ar iesi si elisei,nu ma mai inteleg cu ea,eu care nu stiam ca am copil in casa de multe ori.nu ma plang pt mine ci ma doare sa o vad cum e vesnic maraita si se freaca cu degetelul singura pe gingie,eu ii mai fac masaj cu degetelul de silicon...si ii iese sus dar e asa inflamata toata gingia din partea stanga incat nu-mi dau seama daca incisivul sau caninul.defapt incerc sa ma inbarbatez ca nu e caninul.of draga mea ce fete mari avem...sa-ti zic ca dragul meu sot nu mai comenteaza atat cand vine vorba de bb2...
ashera eu am facut o poza elisei,doar capul si putin din bust,am scos-o in format de buletin la un centru foto si am fost numai cu ea la politie si i-a facut pasaportul,lor nu le convine sa se chinuie sa faca poze la un bb asa mic.la urgentza ti-l elibereaza in cateva ore.dar fara pasaport nu poti iesi din tara si iti trebuie si procura tie de la sotz daca iesi numai tu.Doamne ajuta sa nu fie ceva grav,daca te mai pota ajuta cu ceva cu mare placere.
va multumesc pentru idei
stefania_97 spune:
quote:
fetele am nevoie de ajutor.la 11 ma duc cu elisa la party-ul de la sot de la lucru,e pt copii.nu ma hotarasca in ce sa o imbrac,in
asta sau asta?
Mie mi-a placut a doua
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Iar sunt in contratimp cu voi
karli ce ati luat frumos de la bbexpo?
de ce esti in contratimp? vad ca pui intrebari la zi
si ca sa iti raspund la intrebare in propozitie formulez: Noi am luat de la bbexpo ratusca care face lipa lipa prin apa , un crocodil cu ochii mari si bulbucati tot pentru apa , cateva hainute de la Aziz si, cel mai important, am luat scaun de masa pentru cand vom incepe diversificarea.... a fost reducere de 100 ron la scaunul Jolly de la Chicccccoo. Per total sunt multumita... este evident ca eu as mai fi cheltuit caci m-au mai atras niste jucarele de plus care au ate de care tragi si canta (mai am din astea, dar tot as mai lua) insa erau cam scumpicele si am zis singurica sa renunt si sa nu-mi fac de cap. unde-i sotul sa citeasca? cat sunt de rationala?
karligutza
sunt mamica Adelutei
Trimitem un gand? - o actiune
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
daca vreti am din plin.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
liadorian spune:
quote:
Originally posted by alina.aquote:
Originally posted by Simo78quote:
fetelor de otilia mai stiti ceva? cate "cafele" am mai baut dimineatza in odisee cu ea si cu lia...
Si cu mine nu?
iarta-ma,cum naiba sa uit.ce vremuri eu tinuta la pat cu lia...
Si azi nu ne putem hotari cu ce imbracam strumfitele pentru petreceri! Votez pentru sarafanul roz!
Lia si Miruna Demetra
X-ray spune:
multumesc de ajutor,sunteti tare dragutze.bine ca ne-a dat si stefania cafeaua
nma spune:
buna dimineata.
alina.a eu optez pt sarafanul vrede.
stefania multumim de cafea. eu chiar am nevoie caci iar am avut o noapte cu multe treziri. la noi o noapte e super si 2-3 nu. am mai incercat sa dorm acum dar strumfita a dormit fix 20 min.
karli pana cand e bbexpo? poate ajung si eu maine prin bucuresti.
eu am scapat de primul examen, am reusit sa iau 8 dar am aflat ca urmatorul e marti si habar nu am cand o sa mai invat.
alex a intrat cu andra in patut si se joaca cu ea. uneori imi pare ca la el zambeste cel mai frumos. ii place mult sa se joace cu ea.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
CarlaV spune:
Oaana, am raspuns la PM. Tocmai ma gandeam ca fetele din Moldova nu vorbesc cu mine, ca bantuiam aseara pe forum de una singura si nu ma bagau in seama .
Fii-mea s-a reglat deocamdata cu scaunele, in sensul ca a facut la ora fixa. Masa ei de aseara a durat 2 ore jumate, dar macar mi-a dormit pana la 6. Sa vedem ce facem in continuare cu puiul de puseu.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei