LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura13 spune:
fiu'miu a adormit pe patul mare cu tati....are el ce are de nu mai vrea in patut dupa amaiza......bine ca vrea macar seara
mai era....laptele de vaca deocamdata bagam lapte praf, dar atunci cand ii fac (RAR) lapte cu gris/orez ii fac cu lapte.....donia: zuzu/mili. deci cu cereale cred ca am merge lapte de vaca
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
asiza spune:
Laura, sar'mana de intrebare...cu gatul stam bine, nu mai e rosu...dar inca tuseste urat si are muci, ca doar nu s-o lasa mai prejos decat canadianul Cristinel ...Orele de somn: 11.00-13.00 si 16.00-18.00 cu plusuri si minusuri, dar asa in mare ca sa-ti dai seama, cam astea sunt!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
madaluta spune:
am vazut k vorbiti despre lapte de vaca Vs lapte praf. pediatra noastra ne-a sfatuit sa mergem pe cel praf( Nan jr, caci noi tot cu nan ne-am facut mari)dar sa ii dau din cand in cand si din cel de vaca( a nu se intelege din cel de la tarani, ci pasteurizat)pt k altfel sunt mari sanse k la 2-3 ani cand se va termina cu nanul, sa il refuze pe cel de vaca.
Deocamdata l-a recomandat pe cel de vaca in diverse combinatii( cu cereale, orez, gris, braza, iaurt)urmand k mai tarziu sa ii dam si in bibe sau cana.
Madalina 17+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
Donia spune:
asiza, bine ca-ti mai aud glasciorul... pai vezi daca nu mai stai de vorba cu noi? De aia n-ai chef de nimic
Dermatita de contact e pe suprafata mare? Adica tot trunchiul? un picior intreg? Daca nu, eu i-as da cu cortizon, ca doar nu e chiar dracul gol cortizonul asta pe piele. Strat subtire, nu mai multe zile decat e necesar si... gata cu dermatita de contact.
Cum adica nu e uscata? Supureaza?
Laura... zulu, carevasazica
Olita noi nu prestam.
Intrebarea 2... si eu cu memoria... stropitoare. Aha, m-am uitat la mesaj... Somnul. Se culca seara pe la 8,30-9 si doarme pana pe la 7,15 dimineata. Un nou somn de la 9 la 11, apoi inca unul de pe la 13 la 15. Dar si la noi se pare ca e vremea de o schimbare... inca nu stiu cum va fi.
Irinabr, nu te stresa cu supa ca doar nu-i decat zeama chioara... conteaza mai mult ca hidratare decat ca aliment nutritiv.
dianocica, e timpul sa te felicit si eu pentru casa (si nu numai...) Si noi am prestat la garsoniera o gramada de ani. Ce zici, nu veniti in judetul Niagara sa va faceti casa visurilor voastre? Cu cathedral ceiling cu tot...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Am uitat sa-mi cer scuze ca vorbesc cu gura plina... apropos, va place ciocolata mentolata?
asiza, cand te-oi duce in tari straine sa iesi la plimbare cu aparatul foto si sa faci o suta douzeci si noua de mii de poze. mi s-a facut un dor de Anglia!!! Ieri dimineata era invitat la radio un sofer de taxi din Londra - cica sunt 22000 de taxiuri in Londra Avea un accent atat de fain... mortal! Atunci as fi dat o tura cu taxiul... vorbea de Piccadilly Circus
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
quote:astea? moooooooooooor. mancam non stop. aveam o prietena al carei iubit care lucra in grmania. la 2 saptamani venea cu sacosa . pfiu..ce pacat ca s-au despartit...
Originally posted by Donia
Am uitat sa-mi cer scuze ca vorbesc cu gura plina... apropos, va place ciocolata mentolata?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Donia spune:
quote:Da, da, da, si de alea am mancat! Dar uite ce a primit sotul www.candleseh.com/Fragrances/chocolate_orange.jpg" target="_blank">ciocolata mentolata in forma de portocala
Originally posted by dianocicaquote:astea? moooooooooooor. mancam non stop. aveam o prietena al carei iubit care lucra in grmania. la 2 saptamani venea cu sacosa . pfiu..ce pacat ca s-au despartit...
Originally posted by Donia
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
laura
1.cu carpa de praf
2. de la 11.30-12 30-45-60min si de la 4,30-5 1-2h. sau de la 1.30 2-2,5h
asiza bine ati revenit. welcome back, ca sa zic asa..
apropo de laptele de vaca. d mooare cand vede reclama la fulga. efectiv intepeneste. se opreste din orice si se uita la tv. eventual te si trage de maneca sa faci liniste.
donia da' sti ca nu e corect ce faci, da? :(((( omulet cu balele-n brau...
diana si david 03.12.06
mamaana spune:
evident ca am citit doar pagina curenta...
nu-mi place ciocolata cu menta, nici cu orice fel de umplutura de fructe (sunt mai conservatoare)
aseara de cum am intrat in casa si pana s-au culcat au stat numai cu mine - in brate sau lipite de pantalonii mei; nu au plans de loc, daca nu ne vad dimineata e bine
hai sa va distrati un pic: http://www.snotr.com/video/675
azi la servici am reusit sa fac ceva treaba, dar nu f multa ca doar e vineri , in schimb mi-am mutat deskul, si sunt mult mai multumita acum: deskul meu de anul trecut a fost ocupat de alt coleg care e in concediu acum si pe care oricum nu-l cunosc ca s-a angajat aici dupa ce am plecat eu
sper ca sunteti bine toate cu tot cu fulguleti
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
porumbita80 spune:
Buna seara mamici!
Imi cer scuze de o absenta asa lunga, nu am motiv pursisimplu o mare cucoana lene dea scri. De citit zilnic. Am savurat cu mult drag povestile voastre de nastere, poze cu fulguleti frumoasi.
Noi suntem ok din toate punctele de vedere.Mario pe zi ce trece e tot mai inalt si mai frumos, face tot mai multe prostii.Nu avem probleme deocamdata de nici o culoare multumesc lui Dumnezeu. Eu sunt super bine pana acum am luat 1 kg zic ca ma incadrez bine in grafic deocamdata:).
Asa sa raspun si eu la intrebari
1.da ii dau ceriale pentru maturi le papa bine dar mai avem si de la humana pentru bebe, lapte de vaca de mult am trecut de cand aveam 11 kg, il accepta foarte bine.Bucati manaca bine chear pot sa zic mai bine decat blenduit.
2.da pe mine ma asistat sotul la ambele nasteri si ma va asista si la a 3-ea, fara el nici nu intru in sala de nasteri la cat de fricoasa sunt.Intra la mine in salon de cate ori ii poftea sufletelu bine cu taxa de vigoare la asistente:)
3.Asigurare de viata inca nu avem noi ne gandeam la aia de studii. Nici nu concep sa nu aiba studii superioare:)
Cu mii de scuze pentru fulguletii care au sarbatorit si eu nu i-am felicitat. La multi. multi ani.
Si un mare la multi ani pentru frumoasa Alexandra
Kokorino eu tot astept ceva noutati despre sandokanii hai nu fi rea intra si zine ceva