LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 9
flore26 spune:
quote:Bey...alo...canada??? Ce urmariti de fapt cu asemenea postari??? Ia faceti bine si trimiteti si spre Romania vreo 2 baxuri de cioco din asta in forma de porto, daca tot ne/ati facut pofta...si sa nu se mai intample, da?? Acu recuperez din greu...cu masca de argila de fata si compotul de ananas in bot...
Originally posted by Doniaquote:Da, da, da, si de alea am mancat! Dar uite ce a primit sotul www.candleseh.com/Fragrances/chocolate_orange.jpg" target="_blank">ciocolata mentolata in forma de portocala
Originally posted by dianocicaquote:astea? moooooooooooor. mancam non stop. aveam o prietena al carei iubit care lucra in grmania. la 2 saptamani venea cu sacosa . pfiu..ce pacat ca s-au despartit...
Originally posted by Donia
Am uitat sa-mi cer scuze ca vorbesc cu gura plina... apropos, va place ciocolata mentolata?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
donia da' sti ca nu e corect ce faci, da? :(((( omulet cu balele-n brau...
Ei, hai ca e un progres... tot deshidratare se numeste, dar macar nu mai izbucnesti in plans
mamaana, si Cristinel sta lipit de mine chiar daca nu plec la servici... dar mi le imaginez pe amandoua ale tale...
N-am sonor la calculator...dar ce rade baietelul! "Credeam ce Europa e o tara!"
porumbito, tu deja l-ai planificat si pe al treilea?
m-a vazut flore cu ciocolata in gura... pardon! numai ti s-a parut!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
porumbita80 spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by dianocica
donia da' sti ca nu e corect ce faci, da? :(((( omulet cu balele-n brau...
Ei, hai ca e un progres... tot deshidratare se numeste, dar macar nu mai izbucnesti in plans
mamaana, si Cristinel sta lipit de mine chiar daca nu plec la servici... dar mi le imaginez pe amandoua ale tale...
N-am sonor la calculator...dar ce rade baietelul! "Credeam ce Europa e o tara!"
porumbito, tu deja l-ai planificat si pe al treilea?
m-a vazut flore cu ciocolata in gura... pardon! numai ti s-a parut!
pai da nu-s gravida in 8 saptamani
Donia spune:
Si el doarme, doarme, doarme... si eu trebuie sa plec dupa Roxana... ce ma oftic, trebuie sa-l trezesc in 5 minute
A fost Roxana la patinoar azi... v-am povestit? Isi fac ora de sport acolo. Si sa vedeti faza. Patinele i-au ramas mici si urma sa mergem sa ii cumparam unele noi. Dar intr-o zi vad ca vine de la scoala cu patine in traista... cica au acolo patine donate de alti copii si le iau cu imprumut pentru un an... trebuie sa le duc si eu pe alea care i-au ramas mici, ca e bun sistemul asta, sa nu cumpar in fiecare an patine noi. Desi probabil ca ii voi cumpara si eu, insa acum nu e urgenta, vad eu cand reusesc sa ii iau.
Dbunny spune:
Din fericire a fost numai un episod stupid de vomat care eu cred din vina cumnatului(v-am spus ca l-am lasat pe Dani 2 ore si-am plecat la film). De bicei cumnatumeu il zapaceste de cap pe Dani..il intoarce si suceste si arunca-n sus pana nu mai stie de el...aste-mi sunt banuielile, ca azi pruncu s-a comportat genial..a dormit 3 ore la pranz.a papat...nema diaree...
Dayanara grija mare ca tot aud lume cu gastroenteritis prin toate colturile...
Ktrinel...sotul in mod normal ar fii intrat si-ar fi vazut nasterea pe viu(nu numai la capul meu ar fii stat, chiar ar fi putut si taia cordonul), dar au fost complicatii, si canbd is complicatii, oricat de mici ar fi ele, nu lasa pe nimeni inauntru
roxanica
Donia mai fierb cate-o tetina..cate-o sticla..cand mi se pare ca nu-i curata sau are miros...maniile mele. ciocolata cu menta, after eight? nu merci, nu stiu de ce, dar nu-mi place combinatia...in schimb tot ceea ce-i cu frisca...yoy, inghetata, cafea, ciocolata...la greu...
Copanel nu i-am dat ca mi-e frica ca se inneaca, in schimb osul belit, fara grasimi, carne sau zgarciuri i-am dat si-l roade mult si bine...
Si-acum vestea: are Dani pasaport spaniol!!! I l-au facut in aceasi zi, asa-i sistemu la spanioli..dar am stat 4 ore la rand!! si e valabil 2 ani. peste 2 ani ii fac buletin.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
flore26 spune:
DEEA te/am cautat in capitolul trecut...pfu da ce tinerica, si ce fulgulet ai...sa/ti traiasca
Asta seara tati ne/a facut o surpriza: a venit mai devreme de la lucru si ne/a dus in centru sa vedem brazii impodobiti. Am fost asa fericita, ca un copil mic...si ne/am simtit asa de bine...imediat pun pozeFlore Alessia Liane (16-12-2006)
asiza spune:
quote:
Originally posted by Donia
asiza, bine ca-ti mai aud glasciorul... pai vezi daca nu mai stai de vorba cu noi? De aia n-ai chef de nimic
Dermatita de contact e pe suprafata mare? Adica tot trunchiul? un picior intreg? Daca nu, eu i-as da cu cortizon, ca doar nu e chiar dracul gol cortizonul asta pe piele. Strat subtire, nu mai multe zile decat e necesar si... gata cu dermatita de contact.
Cum adica nu e uscata? Supureaza?
Dermatita asta nu e pe suprafata mare...e pe gat, in fata, extinsa spre barbie si putin pe umeri...si vreo 2/3 bubite si pe gat in spate...si vreo 2 bubite neingrijoratoare pe manute...dar acolo pe gat sunt ciorchini...care parca se domolesc ziua si ii ia naiba seara, cand se inrosesc si se umfla...sunt bubite rosii, nu sunt uscate,dar nici nu supureaza...(nu, nu e sudamina, daca va gandeati cumva la asta)...si nici nu par ca-l deranjeaza. In seara asta i-am dat un strat subtire de crema Triderm...mai, ce-mi mai recomandati voi, astea mai patite intr-ale dermatitelor???? Baitza cum sa fie???
Donia mersi de sfaturi...abia astept sa plec...si-ti trimiiiiit la pozeeeeee....de-o sa-ti doresti sa nu ma fi rugat sa fac atatea ca nu-ti face face hardu' ...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
lizzy spune:
in primul rand scuze pt mesajul disperat de dimineata...
eram panicata in special pt ca il vedeam cum sufera de mancarimi.
peste zi s-a mai calmat... am fost la dermatolog si la alergolog.
dermatoloaga m-a intrebat diverse despre el, istoric ultimele luni, etc. s-a uitat atent la el, pe toate partile, inclusiv cu o lupa (+ pt ea) dar m-a tratat ca pe o proasta si m-a lasat in ceata (- pt ea). mi-a dat zyrtec si locoid, care e butirat de hidrocortizon. a spus ca fiind alergie acuta nu am de ales, ca pe termen lung e nociv, dar cateva zile sa-l dau. am sa urmez medicatia. i s-a parut o alergie virala, mai ales ca a avut si febra pana ieri. nu mi-a placut ca nu parea sigura pe ea. desi e cotata the best... sfaturi in schimb... zero, adica nu mi-a spus nimic de reguli alimentare sau de igiena speciale. noroc cu unele dintre voi, care deja m-au sfatuit, multumesc!
alergoloaga a zis ca pare sa fie spre dermatita atopica dar nu e inca, sau oricum nu se poate spune cert. sa treaca puseul acesta si apoi il urmarim mai atent.
nu cred sa fie alergie alimentara pt ca nu e prima data cand mananca albus adaugat in ceva, de ex. sufleul de conopida il fac cu ou intreg, omleta a mai mancat... nu am avut nici un aliment cu potential alergen care sa fi dat reactii, nici pestele, nici portocala, absolut toate au fost toate ok. ciudat...
DAR, prea multe antibiotice, mi-a spus ea. aici e un cert vicios din care nu stiu cum iesim. ma rog sa fie bine.
dbunny, dayanara, sanatate la pitici!
madana, da-mi te rog detalii despre bubite, pe pm eventual. si despre exoterma, parca asa se numea.
ktrinel, la noi nimeni din familie nu are voie sa asiste la nastere sau travaliu. doar impricinata...
asiza, un pic de crema pe baza de hidrocortizon poate stopa extinderea. 1-2 zile, cred ca e suficient.
donia, diner mints, alea adevarate... preferata mea! mmmmmmm....... :-))
acum la culcare iar i s-au umflat toate bubitele, iar arata nasol, sper sa poata dormi mai bine ca azi noapte.
pupici
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Ktrinel spune:
asiza, baitza sa fie nu prea calda...putin de tot calda. si eu vreau poze..
nu-mi spuneti ca nu aveti ciocolata din aia cu menta acolo...dianocico ,de ce nu ai zis, ca varam in cizme cateva..mie nu imi place, si am adus-o la servici...
asiza spune:
Dandusa, draga mea...putin mai este pana luni......ma bucur enorm pentru voi!!!!...si scuze c-am absentat aseara de la cheful burlacelor ...nu eram in forma!
Dianocica, am cam citit pe diagonala si am pierdut mesajul tau in care spuneai ca ti-ai luat casa...noroc cu fetele astea care te tot felicita...o fac si eu...Sa fie intr-un ceas bun si s-aveti noroc de ea!!!!
Anateo, vazut pozele de la munte...Seba e un scump...m-a dat gata felul in care se dadea pe bob...super tare ...Denis s-ar fi dezechilibrat cred!!!
Donia, da, sterilizez inca o data pe zi si biberoanele si canuta cu cioc si batista bebelusului...Apa n-am fiert-o niciodata ca folosesc apa plata imbuteliata si o incalzesc doar.
Dbunny,
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!