LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 10
flore26 spune:
ASIZA apa de baita sa nu fie asa de calda.In apa de baie eu pun ulei Mustela pt piele atopica. Eu folosesc aproape toate produsele din gama Mustela Stelatopia tot timpul, indiferent daca are sau nu bubite, si, multumesc lui DD, nu am mai avut probleme. Nu stiu ce s/ar intampla daca as spala/o cu altceva...dar sincer, nici nu incerc . Exista cateva remedii naturiste pentru dermatita, printre care si tratamentul cu sirop de coacaz negru si sirop de maces. Eu le/am cumparat, dar nu i/am dat inca. Eu am f mare grija de ce/i dau sa manance si la ce mananc eu...fara seminte mici( kiwi, rosii, vinete, struguri), citrice, peste... si sa treaca repede
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
Dbunny spune:
Din fericire a fost numai un episod stupid de vomat care eu cred din vina cumnatului(v-am spus ca l-am lasat pe Dani 2 ore si-am plecat la film). De bicei cumnatumeu il zapaceste de cap pe Dani..il intoarce si suceste si arunca-n sus pana nu mai stie de el...aste-mi sunt banuielile, ca azi pruncu s-a comportat genial..a dormit 3 ore la pranz.a papat...nema diaree...
Dayanara grija mare ca tot aud lume cu gastroenteritis prin toate colturile...
Ktrinel...sotul in mod normal ar fii intrat si-ar fi vazut nasterea pe viu(nu numai la capul meu ar fii stat, chiar ar fi putut si taia cordonul), dar au fost complicatii, si canbd is complicatii, oricat de mici ar fi ele, nu lasa pe nimeni inauntru
roxanica
Donia mai fierb cate-o tetina..cate-o sticla..cand mi se pare ca nu-i curata sau are miros...maniile mele. ciocolata cu menta, after eight? nu merci, nu stiu de ce, dar nu-mi place combinatia...in schimb tot ceea ce-i cu frisca...yoy, inghetata, cafea, ciocolata...la greu...
Copanel nu i-am dat ca mi-e frica ca se inneaca, in schimb osul belit, fara grasimi, carne sau zgarciuri i-am dat si-l roade mult si bine...
Si-acum vestea: are Dani pasaport spaniol!!! I l-au facut in aceasi zi, asa-i sistemu la spanioli..dar am stat 4 ore la rand!! si e valabil 2 ani. peste 2 ani ii fac buletin.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
flore26 spune:
Poftiti de vizionati, acum cat sunt calde de aici in colo
Ktrinel spune:
Donia, eu nu mai fierb de vreo 3 luni nimic , de cand merge la gradi...apa dau plata...
asiza spune:
quote:
Originally posted by flore26
Hmmm, vizionat, vizionat...foarte frumos...Alessia e o dulce asa infofolita!!!! Si sa-ti mai spun un secret: mie-mi place de sotul tau ...[omulet care fuge de-i sfaraie calcaiele sa nu-l prinda Flore]
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
flore26 spune:
quote:[omulet care bate din piciorul drept] Pai o sa mai pun filmulete cu el...sa muriti de ciuda ...
Originally posted by asizaquote:
Hmmm, vizionat, vizionat...foarte frumos...Alessia e o dulce asa infofolita!!!! Si sa-ti mai spun un secret: mie-mi place de sotul tau ...[omulet care fuge de-i sfaraie calcaiele sa nu-l prinda Flore]
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
daphna spune:
buna seara,minunatelor!
cu ce sa incep,cu ciocolata aia de canada ,care nu stiu cat de buna e dar arata bestial!(intre noi fie vorba mie nu-mi place cioco).
mancarica.......cred k multi ani de aici inainte voi gati special ptr ea.poate si ptr k nu prea gatesc ptr noi,sau cand mai fac cate ceva nu mi se pare potrivit ptr bebe.sau altfel spus ,eu nu cred k e pregatita sa manance ce mancam noi.
Dianarus,vreau sa-ti spun k eu cunosc un adult care dupa un tratament indelungat cu antibiotice a patit-o,si anume pete peste tot,bubite,cosuri,umflat da rau....si cu analize perfecte se pare k antibioticul e cauza.in fine,ai dreptate e un cerc vicios..dar noi tinem pumnii si o sa treaca.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
dandusa spune:
LA MULTI ANI,ALEXANDRA
Sa cresti mare,sanatoasa,sa ai parte de mult noroc in viata
sintem racite amindoua...,aveam impresia ca ne-a mai trecut...,dar am o durere de cap...,sa fie de la bere sau de la raceala?
Adinazot,
offf cum de te-am uitat tocmai pe tine...[omulet care-si da doua palme]
Deea,
ce ma bucur ca te-am cunoscut...,esti fff frumoasa si fff tinara,bubu este minunat...,dulce foc,iti seamana ff bine
Roxanica,
nu-s machita...,da' nici mult nu mai am......,imi fac incalzirea...am descafcut o cutie cu bere...si la oboseala pe care o aveam...a fost cireasa de pe tort...,acum vad tastele dublu...Claudiu vine luni la 13.20...,sa te uiti in directia Bucuresti sa vezi foc de artificii si scintei pline de dragoste...
Ktrinel,
pozele m-au dat pe spate...,mi-au placut mult...,pe unde am fost eu,n-am vazut astfel de locuinte...,probabil ca linga port...,nu prea au ce cauta...,sau cascam gura aiurea...
Donia,
am mincat ciocolata mentolata...,sau cu menta cum i-o spune...,dar nu acasa...,chiar sint curioasa daca gasesc...,ca mi-ai facut o poftaaaaa...
Dianarus,
ce vesti ai,cum a fost la dr?
Laura,
am simtittttt,cum sa nu simt...,da' tzuci,nu gluma...
Chinco,
sint ff curioasa sa-mi povestesti cum se trezeste Bea la orele alea matinale...,ce face exact?chiar nimic nu o poate readormi?
noi mincam lapte de vaca amestecat cu cereale...,gris..,orez...,bine,nu maninca decit cerealele...,gris cu lapte si orez cu lapte,nu-i place ff tare...,doua lingurite si gata...
unt,nu maninca pe piine...,il serveste in mincare amestecat...,cind este cazul...si merge...
in rest maninca mincare de-a noastra,dar gatita ca pt ei...,cum zicea si Diana...,fara sare,fara condimente de nici un fel...,ff natural...,fara conservanti...,chiar ma intrebam...,ce mazare gatiti voi?,conservata de la borcan?sau congelata?
vroiam sa mai specific inca o data,fetelor carora le este teama ca nu pot mesteca cu doi dinti...,ei chiar nu mesteca cu dintisorii,ci cu gingiile...,deci nu are importanta citi dinti au...,tot in spate duce mincarica si-o pregateste pentru ghiozdanel...
Crinuta minca neblenduit si nepasat de pe vremea cind avea doi dinti...
curge nasul ca la robinet...,oare sint pe drumul cel bun?
merg la nani,ca ma simt beuta...si cine stie ce fac pe aci...,iar va zapacesc cu perinita&co
deci,noapte buna fetele mele...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
dandusa spune:
quote:
Originally posted by asizaquote:
Slideshow
da' de ce fugi?...,crezi ca esti singura?stai pe loc...,c-or mai fi citeva sa-ti asigure spatele...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa