LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 11
Ktrinel spune:
Dandusa, nu le-ai vazut ca erai prea ocupata sa «marchezi» locul :))) ... sa pui un steguletz ca ai trecut pe acolo ....
dandusa spune:
Flore
sinteti ff frumosi...,toti trei...
da' tu ziceai ca te-ai facut la par?...,nu ti-a facut radacina bine,asa-i?,pfuiii,daca erai mai aproape...,nu te faceam eu?
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
flore26 spune:
DANDUSA chiar azi am facut mazare, congelata, de la tara, ultima punga din congelator ...asa ca de acum pana la vara voi cumpara mazare la punga, bonduelle, sau alte firme. Am si eu emotii pentru tine...ce frumoasa trebuie sa fi revederea...
Si noi mancam papa pentru oameni mari, gatita pentru bb...e innebunita dupa pilaf de orez cu legume si carnita de pui si supa cu galuste...dar inca putin blenduit, altfel scoate cu degetelele toate bucatelele din gura si le baga la mine - cereale tot de la milupa, cu lapte incorporat, si doar pt 4/6 luni...restul au orez si alte chestii si il scuipa sau il scoate, nu/l mesteca - Asigurare la casa nu avem, urmeaza, dupa ce mansardam...avem in schimb asigurare de viata, eu si nicu, si Alessia tot un fel de asigurare, pana la 18 ani,cand ori scoatem banii toti, ori va primi o suma pe luna...- lapte de vaca o sa/i dau cand terminam cu intarcatul. Deocamdata suntem tot in etapa cu 2 supturi, unul la 21 si altul la 5/6.Flore Alessia Liane (16-12-2006)
flore26 spune:
quote:Nu sunt vopsita de vreo 2 luni ...acum doar m/am tuns, si saptamana viitoare ma blonzesc, ca vine chefuuuuu
Originally posted by dandusa
Flore
sinteti ff frumosi...,toti trei...
da' tu ziceai ca te-ai facut la par?...,nu ti-a facut radacina bine,asa-i?,pfuiii,daca erai mai aproape...,nu te faceam eu?
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
Dandusa, nu le-ai vazut ca erai prea ocupata sa «marchezi» locul :))) ... sa pui un steguletz ca ai trecut pe acolo ....
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
"de era ceva de matematica,nu bagai la cap...,deastea le bagi repede...",asta-i mama...
cum ai tinut tu mine...,mai,mai...
ce vremuri,ce vremuri...
Fiti mai buni de Craciun
daphna spune:
FLORE,ti-am zis ca Alessia e copia fidela a taticului ei!!!????.
ce frumosi sunteti !!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
flore26 spune:
quote:DA! stiu, si sunt foarte fericita...a luat si de la mine gingasia, genele lungi si negre si gurita mica
Originally posted by daphna
FLORE,ti-am zis ca Alessia e copia fidela a taticului ei!!!????.
ce frumosi sunteti !!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
flore26 spune:
Sa va spun...vorbeam cu Nicu despre Alessuca noastra, ce sa ia si de la cine...la care el: " eu n/as vrea sa semene cu mine la bunatate, mai bine sa fie mai rea, asa ca tine ( adica eu), ca daca o sa fie asa de buna ca si mine o sa fie luata de proasta...ca, na, daca sunt eu luat de prost nu/i nimic, ca sunt barbat, suport, dar ea e fetita, si sa nu/si bata joc de ea..." Deci, eu nu sunt rea, sa se inteleaga, sunt mai rea decat el , care el pita lu' Dumnezeu, chiar prea bun...
chinico spune:
pentru ca maine dimineata voi dormi pana la orele 7 (jdiuu, precis o sa ma doara toate oasele de atat stat in pat..) ca a preluat-o el pe shefa prestez cuminte acum.
asta ca sa vaza unii manjiti de ciocolataturi mentolate pe sub nas de prin judetul niagara ca vin cuminte si semnez condica ..
pfui. cioco cu menta. pfui. cioco cu cioco si cu glazura de cioco.
prin 20 ma indrept spre plaiurile mioritice (e prea tarziu acum - la mine e tot timpul sau prea tarziu sau prea devreme..- sa enumar cele x motive care ne-ar putea impiedica sa plecam) asa ca preluam comenzi. de ciocolaturi inverzite.
pentru culturalizare. kk-ul il aruncam si noi. spalam numai fundul.
asizule o sa papi tu la engletera menta ..mama mia..
nu stiu ce sa-ti spun de dermatita. cortizonul a fost prietenul meu ani de-a randul, face bine folosit pe termen scurt.
dia si ktrinel inca astept povestea nasterii, si e primejdios sa astept atat de mult la oboseala pe care o port cu mine..
dandusule bea face pfff..pff...trebuie sa aprind lumina, altfel miorlaie. ia la puricat ferma pe care i-o inmanez rapid..apoi pupa ceasul, il butoneaza bine..vine la rand telecomanda..da drumul la teleu..se ridica in picioare si aprinde /stinge/aprinde lumina..si gata..
am incercat sa ii dau laptele inainte sa o schimb. nu ajuta la nimic.
si nu, nu mai adoarme sub nici o forma.
intrebarile ..
de unde bucatele/soldatei/avioane...fara un dinte..
aia cu somnul o sar ca ma zgaraie pe suflet taare..
si eu inca sterilizez...si nu stiu cat timp sa o mai fac..
el-ul a fost cu mine de la inceputul inceputului pana la taiatul cordonului. si nu i-au tremurat mainile deloc!! mare minune..
maine ma duc in buricul targului sa cumpar cadourile de craciun.
asa ca ne vedem duminica.
sper ca dupa ora 7...
mai era intrebarea cu papa pt oameni mari..
uneori. daca fac legume la cuptor. sau peste la cuptor. altfel nu, tot separat.
deeaA spune:
Buna seara!E ora mea ,asa ca PISI de CHRIS,sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!
Fetelor,ma faceti sa rosesc! va multumesc f. frumos ca mi l-ati admirat pe bubu al meu(DANDUSA eu chiar asa ii zic)va pe toate apasat
ANATEO 2004 pt.primii 2 pasi
DIANARUS off,off,sanatate multa si sa va treca cat mai repede!
DONIA ,mai fierb doar tetinele,iar bibe le spal bine,bine cu apa fiarta si cu peria aceea de spalat bibe,iar apa ii dau plata asa ca doar o incalzesc.
DAYANARA,DBUNNY sanatate puilor!
pozedavidutz
deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006