LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

am niste pitici restanti:
1.
voi ati inceput sa le dati si altfel de cereale? adica nu alea mamaligoase, terci....ci din alea ca pt adulti? aici avem de la Heinz, niste cereale pt 12+(niste cerculete mici) care se pot si rontai si pune in lapte la inmuiat..incerc sa ii schimb micul dejun .
2. asigurarea de viata la casa , aici, are o clauza: daca mori, sotul ramane cu casa platita
3. in toate povestile nasterilor, am obsevat ca sotii/tatii nu au fost prezenti live...e doar o intamplare, sau asa se procedeaza in tara? la mine au stat non-stop langa mine si mama si sotzul .. deci au participat in direct.
4. teutz, alexia ta era cu un copan de pui in mana? cum era gatit? le dati deja asa ceva? va rog, info

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

1.i-am dat cereale de la Milupa pt 8 luni cu musli dar nu prea i-au placut
2.inca nu avem asigurare de viata
3.in general nu e voie cu taticii in maternitatile din romania,la iasi era voie numai in sala de nastere cu sotul in rest nu am vazut pe nimeni sa stea langa gravidute...pana sa ajunga sotul eu nascusem deja...
4.inca nu i-am dat copanel sau bucati de carne dar vom incerca

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

ktrinel, bune intrebarile tale, vroiam si eu sa intreb din astea si tot am uitat..
deci mai sunt copii pe papa de bebe, sau numai noi astia mai slabuti? restul toti mananca mancare de oameni mare, paine felii cu unt si soldatei si etc etc?
iar am ratat startul se pare :))

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

si noi tot pe papa de bb am ramas,din cand in cand mai papa si ce mancam noi....dar tot blenduita e mai buna

Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Madana-bine ai revenit
Marani-19kg?
cate cazuri au aparut prin maternitatiasemenea medici nu se pot numi oameni

deci le dati la fulguleti UNT sau nu?eu ii mai pun din cand in cand in piureu

multa sanatate fulguletilor bolnaviori

Aniversare 1 An
luna 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Buna seara fetelor!
M-am bucurat sa vad ca fulgusorii merg la un an. Noi facem luni un anisor si sta in picioruse dar nu merge inca.
Avem aproape 10 kg si mancam lapte praf... si restul...
Prea putin mananca si asta este supararea noastra.
Fructele ii plac si sosurile cu rosii. Supa nu!!!!
Sterlizez biberoanele inca si le tin in sterlizator....
Ii place ce mananc eu...

BB 9 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=19981231213.16777024213.1189079607849&page=1" target="_blank">Matei la 8 luni

Matei_dec_2006_laNastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

donia pai ce am manca noi in mod normal (cand vine mama sa gateasca ) doar ca scos sare, piper, partea cu prajitul. in rest...unda verde. ti-as da un exemplu dar azi avem iar chiftele si pe astea le stiti . a, acum doua zile am avut varza la cuptor cu copanele de pui pt alex, si piept pt mine si d.
1. nu fierb nimic.
2. nu am bagat nici un alt lapte. tzi si ziua. cred ca nici nu ii voi da lapte de vreun fel. poate mai incolo..pe la 2 ani..de vaca ? nu stiu...chiar nu m am hotarat. mananca cu placere iaurt, branza desarata, cascaval. si mult. deci nu cred ca e cazul momentan de nici un alt lactat. si cum nici cu intarcarea nu ma grabesc...

bambo din pacate cazurile astea erau de mult, doar acum au prins curaj sa vorbeasca :((( trist..:(((

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Chinico, imi pare rau ca n-am reusit ieri, dar...te pup apasat si-ti urez din suflet LA MULTI ANI FERICITI!!!!

Sa ne traiasca si fulguletii sarbatoriti!!!

Donia,

Nu am dispozitie de nimic...va spun doar ca Denis mi-a facut acum o dermatita de contact se pare (habar nu am de la ce ca au fost multe schimbari in viata lui de cand cu spitalu' si deci nu prea pot face legaturi) si astia-mi dau tot felu' de creme cu cortizon care eu nu vreau sa i le aplic...ce naiba sa fac? Ca e urata rau...

RApid totusi: ii dau unt, dar nu pe paine, ci in mancare...cereale doar terci, luni voi incheia o asigurare pe viata si invaliditate cu beneficiar Denis la 19 ani...si...taticii nu prea au voie sa participe la nasteri, nu ii lasa, decat daca-s bastani cu bani si ung bine in dreapta si-n stanga si daca-s din breasla lor doftoriceasca, altminteri...or fi cazuri da-s rare de tot...

...si avem si anemie...

Revin...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica, i-ai dat varza? cum a fost acceptata? tu te feresti de lapte ...ca idee in sine, ca e de vaca (stiu ca esti adepta laptelui matern)...sau cum faci tu separatia intre lapte si produse lactate?

asiza, imi pare rau iar sunteti bolnaviori ...pt dermatita ...daca e urata rau, eu zic sa pui un pic de cortizon, ca nu are nimic...in rest hidratare puternica pe piele si atentie la alergeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

katrinela gustat, placut. eu increzut in dansul. lasat sa manance cat a dorit. absolut nici o problema. nici o strambatura, nici o durere de burta, nici macar un partz ceea ce va dorim si dvs

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ktrinela, multam...hidratare nu cred ca trebuie ca nu-i dintr-aia uscata...am mai pus crema de galbenele...oi vedea...am tot vrut sa-ti spun ca am vazut pozele alea cu zapada maaareeee...ce mi-au placut!!! Pfiu...de 3 ori le-am vizionat!

...ca tot mi-am amintit...nu trecem inca pe lapte de vaca...exista ceva lapte de continuare de la 1 an...de la Parmalat parca...trebuie sa vad exact despre ce-i vorba (ca am vazut doar promoterii in Cora, dar nu m-am uita pe fituica care mi-au dat-o) si daca e ok, cred ca merg pe mana lor...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
salutari si si de la yagmur, m-a rugat....
dianarus MOR!!!!!!!!!!!!! de ciuda, de oftica, de griji.....stii tu vb....cate bube rele, toate-n c....babei mele.....cam asa e la voi!!!! ati fost la doctori? ce au spus? cum mai e marc?? multa sanatate.....again, mai gandesc mereu la voi!
asiza si tu brutus????? off, mititelul, nu se mai termina problemele!!! sanatate si voua! cu gatutul cum mai e?
dbunny, dayanara SI VOI?????????
mai....va rog eu mult, sa inchidem si butoiul cu fulguleti bolnaviori....nu se mai poate asa ceva!!!!
donia mancare ca a naostra nu papa, pt ca nu prea mai am chef sa gatesc, in plus mie imi place muuuuuulta ceapa in mancare. dar i-am facut azi, ca pt noi mazare cu carne de vita. pus un pic de ceapa, un pic de morcov ras si ardei tocat marunt la fiert, carnea am fiert-o cam 1/2h separat, apoi pus peste legume, apoi adaugat mazare de la conserva, marar si gata. o BUNATATE! a declarat copilul meu care a papat tot tot!
dandusa luuuuuung si apasat!!! ai simtit, da????
cereale nu i-am dat decat din acele de bb......o sa o intreb pe sora mea ea de care i-a dat stefaniei......buna idee
asigurare de viata am, dar habar n-am ce e cu ea.....mi-au facut-o ai mei, ei platesc......
ce mai era??????
a! da....sotul in sala de nasteri.....depinde si de dc......doctorita mea e de acord sa participe si sotii, dar al meu nu avrut.....
unt nu ii dau, zis similiceanu ca are grasimi din acelea rele. acum.....sa zic drept, dau .......mor, am un lapsus....crema de branza.....asa....almette care nu stiu cate grasimi bune are.....asa ca.....
intrebari si eu, daca tot suntem la varsta intrebarilor:
1. cum curatati olita? adica cu ce o spalati?
2. am uitat......sa mor, parca m-am prostit......o sa revin, sper ca imi voi aminti......gata, a venit: cat, cum si la ce ore dorm copiii vostrii? trebuie sa ii schimb programul de somnic, e clar nemultumim de ce prestam acum si vroiam sa imi fac o idee multumesc anticipat

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput