LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

madana bine ai revenit. simte te ca acasa

danita sanatate multa

dbunny, dayanara iar? o fi ceva in aer....:((( pernele se spala la masina dar trebuie sa ai grija la uscat. sa le tot intorci si sa le usuci cat mai repede sai uniform. se intelege ceva?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

katrinela
1. d serveste unii nestle simpli de oameni mari la care rontaie la greu. ii plac mult de tot, mai ales simpli, fara lapte.
2. adica nu mai da nici un ban? beton...
3. in spitalul in care am nascut eu nu era voie cu barbati
4. nu cumva ai absenta la povestea nasterii??

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel
[am niste pitici restanti:
1.
voi ati inceput sa le dati si altfel de cereale? adica nu alea mamaligoase, terci....ci din alea ca pt adulti? aici avem de la Heinz, niste cereale pt 12+(niste cerculete mici) care se pot si rontai si pune in lapte la inmuiat..incerc sa ii schimb micul dejun .
2. asigurarea de viata la casa , aici, are o clauza: daca mori, sotul ramane cu casa platita
3. in toate povestile nasterilor, am obsevat ca sotii/tatii nu au fost prezenti live...e doar o intamplare, sau asa se procedeaza in tara? la mine au stat non-stop langa mine si mama si sotzul .. deci au participat in direct.
4. teutz, alexia ta era cu un copan de pui in mana? cum era gatit? le dati deja asa ceva? va rog, info
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

1. nu. zic merci ca le papa si pe astea... dar eu ii mai dau orez cu lapte, facut tot de milupa, fff bun
2. si noi avem asigurare din aia
3. la mine a fost prezent sotul in sala la cezariana... de emotionat ce era a facut doar 3 poze dar a savurat momentul... si eu m-am simtit bine/safe sa-l stiu langa mine
4.da, si eu am cascat okii... noi cred ca mai avem mult pana acolo... dar alexia are dinti, nu 2 ca oana ... oana cred ca si l-ar freca de gingiile de sus cu sarg, ca altceva ...

Mergi la inceput

dayanara, dbunny, of, iarasi.. sper sa n=-o luati de la capat... tinem pumnii
dianarus, ati venit de la dr? cum e marc?

Mergi la inceput

ktrinel, bune intrebarile tale, vroiam si eu sa intreb din astea si tot am uitat..
deci mai sunt copii pe papa de bebe, sau numai noi astia mai slabuti? restul toti mananca mancare de oameni mare, paine felii cu unt si soldatei si etc etc?
iar am ratat startul se pare :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Adica vin tocmai din Canada sa fac capitol nou si voi nu scrieti decat 6 pagini la capitolul asta frumusel... ma simt ofensata! Ce nu v-a placut la el? Nu i-am pus fundita?

chinico, nu pot decat sa ma bucur... nu ca te trezeste Bea, dar totusi multumita ei te avem mai des pe aici.
O curiozitate... pentru capitolul culturalizare... "am spalat un kk" - pe aici kk se arunca, in Germania se spala?

aka ce tot povestesti tu acolo... imi pare rau de tot. I s-a rupt si Roxanei o data pielita aia de care spui tu, din gurita, si a curs la sange... nu mai stiu cum s-a lovit.

dianarus, mai fetelor daca ieri am plans toata ziua, azi o sa fiu socata toata ziua... saracul Marc, sper ca pana la ora asta ai aflat de la ce a fost... Dar sa stii ca alergiile pot sa apara si pe parcurs, chiar daca initial nu a avut probleme... eu ma tot gandesc la albusul de ou din pandispan.

bebinuta, de voi nu ne povestesti nimic?

dianocica, ce faine sunt pozele... ma gandeam la Mowgli ... meserie!

anateo, felicitari pentru primi pasi!

bamboletta la 3 dimineata...

Madana, bine ati revenit!

Dbunny si dayanara, sper sa nu fie nimic grav cu copiii si orice ar fi sa treaca repede. Azi!
dayanara, eu n-am putut sa mai repar o perna, n-a mai iesit mirosul nici dupa spalat... e drept ca nu era de fulgi, poate la tine o sa mearga.

danita, un pupic de la mare distanta (ca sa nu se ia ) ca sa treaca mai repede... cu alte cuvinte, sa te recompui cat mai curand.

flore, iti dau o solutie...cumperi o noua tasatura cu dedicatie pentru Alessia!

marani esti scumpa la vedere... sper ca numai intr-un chef o duci!
"povestea nasterii am scris-o, pe 2.12 de ziua bubamarei, pe la ora 5.30 a.m. cred. Nu mai stiu capitolul si pagina dar pot rasfoi." - vroiam povestea nasterii TALE! ce crezi tu, ca mi-a scapat a lui bubamara?

Ktrinel, nu dau inca altfel de cereale, ci doar terci.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

ktrinel, bune intrebarile tale, vroiam si eu sa intreb din astea si tot am uitat..
deci mai sunt copii pe papa de bebe, sau numai noi astia mai slabuti? restul toti mananca mancare de oameni mare, paine felii cu unt si soldatei si etc etc?
untu' are 65% grasime. eu n-am putut. da, servim mancare de oameni mari gatita ca pt copii mici

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Despre noi (in afara de faptul ca eu sunt azi intr-o dispozitie socatoare... cred ca de la atat aplans ieri am ramas mai sensibila...) - Cristi mucoseste intr-o veselie, tuseste mult, dar papa bine, n-are febra si e veselut.
asizaaaaaaa cum sunteti?

Despre voi acum... am si eu vreo doua intrebari:
- le mai fierbeti... diverse... biberoane, apa pentru lapte, pentru cereale, etc?
- mamicile care alapteaza, dar ci celelalte, cand planuiti sa le dati lapte de vaca? Daca alaptez sa ii dau si lapte de vaca? Ma bate gandul sa ii dau cerealele cu lapte. Dar sa va zic modelul actual: trezit, supt, cereale preparate cu apa. la fel seara, doar ca intai ii dau cerealele si apoi san. Si cerealele astea ma gandesc sa i le dau cu lapte de vaca la un moment dat, in viitorul apropiat, continuand si cu san. Idei? pareri?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by Dia1609

untu' are 65% grasime. eu n-am putut. da, servim mancare de oameni mari gatita ca pt copii mici

Ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Donia, hai ca raspund eu, ca ma pregatesc de plecare si nu pot disparea fara sa va spun Weekend placut! Deci: rareori mai fierb biberoanele, dar apa pentru cereale da. L-am trecut pe lapte de vaca, dar uneori ii mai dau si lapte praf.

Pe saptamana viitoare,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput