* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (77) *
Raspunsuri - Pagina 7
laura_dimitris spune:
Buna fetelor!
Irinuka si Ellenuta... felicitari pentru ultima zi de munca!!!! Asta da zi mare !!!!
Irinuka, mi-au placut la nebunie fotografiile de la munte.... M-au facut sa visez cu ochii deschisi! Si, superba este acea fotografie in care esti cu sotul tau si cu muntii plini de zapada in spatele vostru...
Angi, bine ca ne-ai linistit... Pe cuvant ca te-am visat asta noapte.. ba nasteai tu ba nasteam eu ...
Lala, felicitari pentru vestile bune de la ecografie!!
Gratiela, m-ai dat gata si pe mine ca pe irinuka... Mi-a fost greu si sa citesc ce le-ai cerut copiilor tai... Dar, cred ca nu este surpinzator daca te gandesti ca la masa la restaurant creata mi-a calculat cati bani trebuie sa dau... Asta este o mostra de tangenta pe care o am eu cu matematica...
Laura 31+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
stoisor spune:
asa mi_am spus si eu , nu are ce sa fie rau in faptul ca increstinez un ingeras nu?
Am o rugaminte la fetele care m-au trecut in lista ....sunt din 1980 nu din 1977,cred ca sa luat de la mamica eladea2005pt ca suntem nascute in aceiasi zi....dar nu si in acelas an...as fi fost umpic mai coapta la minte cred
Ce zice-ti voi ca de la 30 sapt pot pune si eu AMR-ul?....10 saptamani? mai am umpic pana Miercuri ,doar atunci se implinesc cela 30 saptamani la noi
pusic la toate
29+ cu Sara Ioana
ma duc sa-mi iau PORTOCALE ,as manca o tona ,dar asta este booala veche la mine cu portocalele
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by raca
Si cu cezariana GUGU eu zic sa stai linistita. Si eu daca as fi fost in situatia ta as fi facut la fel. Consider ca e un lucru mult mai responsabil fata de copilul tau si fata de tine sa te asiguri ca o sa ai parte de cea mai buna ingrijire in momentul in care nasti. Nici eu nu m-as fi lasat la voia intamplarii si sa nasc cu cine apuc. Oricum nu e deloc devreme ca si termen pentru nastere, asa ca nu vad de ce iti faci atatea ganduri. Ce te-ai fi facut daca ai fi avut nevoie de cezariana de urgenta in momentul in care se declanseaza nasterea si dr tau e plecat si singurul disponibil e dr de garda care probabil ca e printre "gastile" spitalului de a ajuns sa fie de garda de sarbatori???
Eu sunt de parere ca DD stie cel mai bine ce face si el aranjeaza lucrurile in asa fel incat sa iasa asa cum trebuie.
Curaj
31+ Razvan Gabriel
AMR 9 SAPTAMANI
Vine Barza!
RACA multumesc pt vorbele de duh. Stiii ca si mie mi-a trecut prin cap ca asa a vrut DD sa se aranjeze lucrurile.
Acum cateva luni un sofer neatent a intrat cu masina in cea a sotului meu si cine crezi ca era la volan? Medicul care imi va face cezariana! Asa l-am cunoscut. Stau si ma gandesc ca poate nu a fost intamplatoare faza asta.
GUGU 36+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 12 ZILE!!!
stoisor spune:
am uitat ceva .....am trei numere la loto..........acum am verificat biletul....am avut 4 numere de cateva ori dar mai mult nu se arata dom'le deloc
laura_dimitris spune:
Gugule, sa nu fii suprata de cezariana...!!!!
Important este ca bebe si mamica sa fie bine sanatosi !!!
Cred ca tie, de fapt, ti-e frica de nastere, de fapt ca s-a apropiat momentul... Ca si pe mine ma apuca uneori.. Mai ales cand imi amintesc ce dureri am avut alea 2 ore dinainte sa nasc si cum am putut sa urlu... Si acum o iau de la capat...!!
Trece!
Si ramanem cu minunea din brate si cu amintirea durerilor!!!!
Fetelor, am vorbit cu alina. Este bine. Sta intr-o rezerva doar ea si ana si va veni si mama ei sa stea cu ele noaptea. Ana este o frumoasa. Inca nu i-a venit laptele si o doare operatia dar se simte in vocea ei ca este fericita!!!
Eu sunt fericita ca socrela mea draga s-a apucat sa gateasca bunatati grecesti.... Aseara a venit cu tolba ( a se citi valizele ) pline de cadouri. Cel mai tare m-a entuziasmat scaunelul de masina pentru eleni si jucariile aduse lui dimitris.
Ma bucur ca vine week-end-ul si stau acasa !!!!!!!
raca spune:
Gugu si pana la urma cezariana o faci la clinica privata?
Ca nici eu nu mai stau in Iasi...stau in Pascani deci undeva la mijloc intre Iasi si Suceava..si cine stie poate la urmatorul copil o sa optez si eu pt un spital privat.
Uauuu nici n-am nascut inca si ma si gandesc la urmatorul copil. Zuza rau...
31+ Razvan Gabriel
AMR 9 SAPTAMANI
Vine Barza!
gugushtiuc spune:
LAURICI, tu inca nu ai programata cezariana?
GUGU 36+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 12 ZILE!!!
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Gugule, sa nu fii suprata de cezariana...!!!!
Important este ca bebe si mamica sa fie bine sanatosi !!!
Cred ca tie, de fapt, ti-e frica de nastere, de fapt ca s-a apropiat momentul... Ca si pe mine ma apuca uneori.. Mai ales cand imi amintesc ce dureri am avut alea 2 ore dinainte sa nasc si cum am putut sa urlu... Si acum o iau de la capat...!!
Trece!
Si ramanem cu minunea din brate si cu amintirea durerilor!!!!
Fetelor, am vorbit cu alina. Este bine. Sta intr-o rezerva doar ea si ana si va veni si mama ei sa stea cu ele noaptea. Ana este o frumoasa. Inca nu i-a venit laptele si o doare operatia dar se simte in vocea ei ca este fericita!!!
Eu sunt fericita ca socrela mea draga s-a apucat sa gateasca bunatati grecesti.... Aseara a venit cu tolba ( a se citi valizele ) pline de cadouri. Cel mai tare m-a entuziasmat scaunelul de masina pentru eleni si jucariile aduse lui dimitris.
Ma bucur ca vine week-end-ul si stau acasa !!!!!!!
LAURA, nu din cauza emotiilor sunt suparata si nu mi-e frica de nastere naturala dimpotriva asta mi-as dori.
De mica cred ca asta a fost cea mai mare dorinta a mea, sa fiu mama, sa aud si eu primul scancet al bebeului meu cand e scos.
Vorbeam cu un prieten de-al nostru zilele acestea care, uitandu-se in albumul de la nunta, zicea ca cel mai mare vis al unei femei e sa se vada mireasa. Uite ca nu e asa, nu cred ca am stat vreodata sa-mi imaginez cum o sa arate rochia, cum o sa fie nunta , bla...bla...bla..., cel mai mult am visat la momentul cand o sa ma screm de durere si o sa vad in bratele mele un bebitz mic, inca plin de sange si toate cele de prin burtica.
Cu cezariana... ciu-ciu, o sa fiu anesteziata si am sa ratez aceste momente.
Cam asta cred ca e motivul supararii mele, ca nu o s afie asa cum mi-am imaginat. De fapt in viata mea cam toate evenimentele importante au iesit anapoda. Cred ca ar trebui sa nu mai fiu suparata pe soarta si sa ma obisnuiesc cu asta.
GUGU 36+ Alex?
AMR 12 ZILE!!!
laura_dimitris spune:
Gugule, daca este vorba de mine (si nu de laurici de piatra neamt...)
medicul meu mi-a spus ca voi naste tot natural... Dar, vom vedea.. ca asa i s-a spus si alinutei si uite ca a facut cezariana..
Oricum, mai am pana la inceputul lui februarie...