* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (77) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by raca

Gugu si pana la urma cezariana o faci la clinica privata?
Ca nici eu nu mai stau in Iasi...stau in Pascani deci undeva la mijloc intre Iasi si Suceava..si cine stie poate la urmatorul copil o sa optez si eu pt un spital privat.
Uauuu nici n-am nascut inca si ma si gandesc la urmatorul copil. Zuza rau...

31+ Razvan Gabriel

AMR 9 SAPTAMANI

Vine Barza!

Dac e sa fac cezariana da, la spitalul privat.
Eu initial eram in evidenta la dr Grigore, dar apoi nu am mai mers la ea. Imi pare putin rau, dar prea putin, pt ca nu am reusit sa comunic cu ea sub nici o forma si m-a deranjat mult ca desi am cotizat cu 2 milioane cand am fost internata, nu se prea obosea sa se intereseze de soarta mea, trebuia sa o pandesc pe holuri, desi nu aveam voie sa stu in picioare. Oare au fost prea putini bani?

GUGU 36+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 12 ZILE!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Gugule, daca este vorba de mine (si nu de laurici de piatra neamt...)
medicul meu mi-a spus ca voi naste tot natural... Dar, vom vedea.. ca asa i s-a spus si alinutei si uite ca a facut cezariana..
Oricum, mai am pana la inceputul lui februarie...

Laura 31+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

De Laurici di PIatra intrebam. Doamne ce mult imi plac numele copilasilor tai!!!

GUGU 36+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 12 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Da' chiar, mai stie cineva ceva de alina? Ce mai face? Cum s-o simti? Banuiesc ca acum nu are chef de telefoane si prieteni ca si-asa shade tot neamu' calare pe aia mica... Da' poate o mai suna careva sa vada cum e, daca se descurca, daca a inceput sa mearga... Cand iese sa ne pove si noua..

33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Da' chiar, mai stie cineva ceva de alina? Ce mai face? Cum s-o simti? Banuiesc ca acum nu are chef de telefoane si prieteni ca si-asa shade tot neamu' calare pe aia mica... Da' poate o mai suna careva sa vada cum e, daca se descurca, daca a inceput sa mearga... Cand iese sa ne pove si noua..

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Eu sper sa nu ma "sufoce" neamurile dupa ce nasc. Pun zavoru' la usa, dau telefoanele pe silent. Sa vina cand om prinde puteri amandoi.

GUGU 36+ Alex?

AMR 12 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Am vorbit eu cu ea. Vezi ca am povestit intr-un mesaj anterior cum se simte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

[quote]Originally posted by gugushtiuc

Multumesc mult !! Si mie imi plac! Si ma bucur ca au o mare insemnatate pentru barbata-meu ca sunt numele tatalui lui si al bunicii ce a avut grija de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare dragele mele!

...ce bine ca ai aparut Ange ...tot in formula de promotie , felicitari pentru bb Victorash maricel...nu stiu ce sa zic de cresterea bebelui in ultimele saptamani - Ana de ex a crescut peste 800g in ultimele 2 sapt, i-au crescut si BPD si lungimea...si asa am ajuns la cezariana, insa nu neaparat datorita dimensiunilor ei , ci mai ales datorita dimensiunilor bazinului meu.

Pana dupa amiaza cand merg la medic mai trag speranta ca voi incerca sa nasc natural...daca se declanseaza, iar de maine cand intru in sapt 39 incep sa-i cer sfaturi medicului pentru declansare naturala a nasterii ...in afara de la greu...ca la cum obosesc nu cred ca va fi "la greu".

Printre ultimele chestii de facut...tre sa trag de sotzul meu sa imi faca poze cu burtic, ca as fi tare suparata sa nu am...

Natalia Stefania 37+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

[red]AMR MAXIM 3 SAPTAMANI [red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

gugushtiuc , citeam ca acum se poate face cezariana cu anestezie epidurala, asta daca vrei sa iti vezi puiul imediat ce il scoate doctorul .Incearca sa vorbesti cu docrtorul poate acolo se face , si mai ales daca vrei sa fii constienta in timp ce se plimba toti cu mainile prin tine ......eu una nu as avea curaj....Oricum va fi , o sa fiti bine amandoi.Eu nici pana acum nu stiu cum o sa nasc, deci incerc sa ma pregatesc psihic pt ambele posibilitati si am incetat in a-mi dori ceva anume pt ca apoi sa fiu dezamagita .

Irinouka, grozave pozele :-) mi-e asa un dor de munte iarna , e primul an cand nu semnez condica ,dar merita ;-)

32+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mitsu ii spun tot felul de nume de alint: gazutza, puiutz, bebe, iubirea mamii, iar de cumparat nu am luat foarte multe lucrusoare, dar cele cumparate (ma refer la hainute) sun verzi, galbene, in culori calde. Si am primit multe si de fetite si de baietei pe care le-am spalat...de acum stam si asteptam sa vdem ce-i dam la purtat Oricum eu zic ca pot si baieteii sa poarte rosu, cum si fetitele pot purta albastru Aaa pt camera am luat patutul si comoda (masuta pt schimbat) albe, iar peretii ii fac in fistic si lila (Gugu stiee). Scaunelul pt masina l-am gasit pe bleumarin cu un pic de maro, dar nu conteaza. Tu nu ai vrut sa stii ce-i bebele tau sau nu vrea sa arate bijuteria dintre picioruse?
Ven, in principiu, am stabilit cezariana pe 3 ianuarie, dar daca se hotaraste bebe sa vina mai repede...asta e.

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gugule ce putin mai ai! SUper! Eu cred ca pe 3 ianuarie voi face cezariana (asa sper) si voi avea 40 de sapt implinite Daaar, bebe decide! Soacra mea mereu ma suna si ma intreaba cand fac 9 luni, cand am stabilit nasterea si, daca bebe e mai agitat sau are cordonul dupa gat, sa nu mai asteptam si sa-l scoatem. E ingrijorata, saraca, stiind prin ce am trecut! Voi merge mai des la eco si vad in functie de cordonul ombilical, ca tare ma tem de el!

36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput