* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (77) *
Raspunsuri - Pagina 6
miky_mamica spune:
Eu incerc sa ajung dar nu promit pt ca eu vizitez azi Baby Expo si nu stiu daca mai vin si maine pana acolo.......
Asa ca daca va treziti cu mine pe cap ok daca nu asta e......
Miky 35+ cu bebe Luca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
patut: http://good-times.webshots.com/album/561571316pSWjcy
Au mai ramas maxim 4 saptamani!!!!
creata2008 spune:
Se pare ca exuberanta tineretii (daca 22 ani e varsta ta reala), te anima intr-un fel deosebit. Stai linistita, ca ultima oara am fost doar 5 fete. Si a fost duminica. Acum, cu burtile si mai mari, cu diverse aniversari la foc mic, cine va putea sa vina, va veni cu siguranta, indiferent de cate apeluri la intalnrie faci tu.
Have fun anyway, fie ca o sa fiti 2 sau 10!
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
De fapt eu intrasem sa va-ntreb cum ramane cuINTALNIREA!!!
Haideti mai fetelor, chiar asa nu vreti sa ne vedem? Azi e deja vineri... S-a zis ca ramane pe sambata la 15:00, da' mai e timp de protestat/ajustat... Mai ganditi-va! Pupici tuturor!
33+ bananutsa sau capsunica?!AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
miky_mamica spune:
...... cu toate ca imi doream foarte mult sa va intalnesc si sa va cunosc personal, nu numai prin intermediul forumului DC!!!!
gugushtiuc spune:
Buna zuzici! A mai trecut o zi, au mai ramas putine si eu tot suparata sunt ca trebuie sa fac cezariana.
Bine cel putin ca acum imi incep sa-mi dau seama si de ce am starea asta.
RACA tu cum si cu cine nasti?
GUGU 36+ Alex?
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 12 ZILE!!!
raca spune:
Eu o sa nasc la Cuza Voda cu Dr. Tudor Lazar. In principiu mergem pe nastere vaginala cu epidurala...asta daca nu se impune vreo cezariana si epidurala ....o sa fie daca am noroc sa nasc ziua ca anestezistul cu care lucreaza dr meu pt epidurala nu prea vine noaptea de-acasa. Asa ca sunt multe semne de intrebare si la mine. Cu dr ne mai vedem intre Craciun si Revelion si hotaram atunci ce si cum...
31+
AMR 9 SAPTAMANI
Vine Barza!
Mitsu-bishu spune:
Vai,
gugushtiuc, eu miercuri trebuie sa ma duc la echo sa vad daca baby s-a intors cu capsorul in jos si ce are intre picioruse si numar zilele si parca ma sufoc de nerabdare, dac-as sti ca mai am 12 zile pana nasc cred c-as lesina de emotii! Ce tare esti!
Creata, 22 e varsta mea reala, nu e atat exuberanta, cat curiozitate si mai si constientizez faptul ca daca da zapada si se pune de ghetzus, plus ca burticile o sa creasca si mai si, iar frigul sta sa se lase, nu o sa mai aiba nimeni chef de iesit,... Pe urma o sa devenim mamici repede-repejor si cine va mai avea timp de "intalneli"? Ufff...
33+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
Laura Ioana spune:
Nici mie nu-mi place ideea deschiderii capitolului la Scutece! Nu ne ia nimeni numele! Acolo vom merge toate, toate dupa ce vom naste toate, toate! Si e mai frumos sa facem trecerea de la Odisee la Scutece, cand va fi momentul, intr-o atmosfera de sarbatoare si cu un capitol nou-noutz. Asta e parerea mea.
Angi mare dreptate ai ca nu e sfarsitul, ci inceputul! Da! Mai ieri, parca, eram la testele de sarcina pe care le faceam ca nebunele (zuzele) si acum am ajuns la nastere...e impresionant cum trece timpul!
36+ AMR 4 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
raca spune:
Si cu cezariana GUGU eu zic sa stai linistita. Si eu daca as fi fost in situatia ta as fi facut la fel. Consider ca e un lucru mult mai responsabil fata de copilul tau si fata de tine sa te asiguri ca o sa ai parte de cea mai buna ingrijire in momentul in care nasti. Nici eu nu m-as fi lasat la voia intamplarii si sa nasc cu cine apuc. Oricum nu e deloc devreme ca si termen pentru nastere, asa ca nu vad de ce iti faci atatea ganduri. Ce te-ai fi facut daca ai fi avut nevoie de cezariana de urgenta in momentul in care se declanseaza nasterea si dr tau e plecat si singurul disponibil e dr de garda care probabil ca e printre "gastile" spitalului de a ajuns sa fie de garda de sarbatori???
Eu sunt de parere ca DD stie cel mai bine ce face si el aranjeaza lucrurile in asa fel incat sa iasa asa cum trebuie.
Curaj
31+ Razvan Gabriel
AMR 9 SAPTAMANI
Vine Barza!
Mitsu-bishu spune:
Aaaa, LauraIoana,
Chiar voiam sa te intreb cum te descurci cu bebe, cum vorbesti cu el daca nu stii ce e si mai voiam sa te mai intreb ce i-ai cumparat? Ca eu nu gasesc nimic unisex pur, adica orice vad imi da impresia ca are asa o tenta de "fetita" sau "baietel", in afara de seturile alea albe pentru nou nascuti, da' nu pot sa cumpar numai d'alea... Ca sunt atatea lucrusoare frumoase! Am facut o comanda pe la redoute, dar tot simt ca unele lucruri o sa fie inutile, ca parca se potrivesc numai intr-unul din cazuri . Da-mi si mie un hint, te rog...
33+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 7 SAPTAMANI
an-k spune:
vai in ce ritm ametitor scrieti, nu am pretentia ca as putea citi din urma, asa ca sa va scriu cate ceva de noi...
Am fost ieri la control si colul este deschis 1cm dar inca este lung, asa ca m-a asigurat ca mai am macar 2 sapt.
De saptamana viitoare intru in vacanta prenatala si probabil ca imi voi petrece f mult timp pe net.
Cand eram gravi cu Biuta am postat 2 listute- defapt 3 dar de 2 am avut nevoie, le-am cautat si le-am gasit, deci trebulie sa incep sa fac bagajul de spital, si alergatura prin magazine. Maine mergem in Achen la targul de Craciun si vreau sa iau si cateva lucrusoare puiului.
Daca va intereseaza listutele le pot posta si aici.
Pupici
anca si micutza Bianca(14/03/2005)