* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (77) *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Stoisor,si eu am avut aceeasi problema pe la 20 de sapt,chiar am vb cu fetele de aici .Stai linistita doar increstinezi un om!Daca burtica iti permite poti sa il tii si in brate;nu e voie sa botezi 40 de zile dupa nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Ce faceti zuzici?
In dimineata asta am dormit si eu in sfarsit pe saturate, ca nu mai pot, in fiecare zi numai la 6 jumate' ma trezesc...
De fapt si azi m-am trezit tot la 6 jumate' (si m-am culcat pe la 1 jumate' azi noapte), ca sa pregastesc copilul pentru scoala, dar vinerea nu am ore (si nici nu am de gand sa calc azi pe la facultate), iar sotul meu poate azi sa-l duca el cu masina pe Andrei la scoala (ca in restul zilelor numai eu il duc), asa ca dupa ce a plecat cu Andrei m-am trantit la loc in pat si am dormit pana la 11 ... am fost franta...

Am citit acum din urma. Angeli ce ne-ai speriat! Pupici pentru bb Viktorash cel maricel!! Bine ca sunteti OK!!

Irina superbe pozele in zapada!!! Doamne, cat imi doresc si eu sa merg la munte (desi mi-e frica cu burtoiul), i-am si zis sotului meu ca ce-ar fi totusi sa mergem???

Pupici la toate zuzele,

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Aaaa, si stati ca nu pot sa nu ma laud, in noaptea asta la 12 pun si eu AMR-ul!!!!!!!
Ca v-am mai zis eu ca am o buba pe creier cu el!!!

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Evident ca si dorim si avem posibilitatea!

In primul rand... stiu ca azi e ultima la munci! Iupiiiiiii! Sa fie intr-un ceas bun! Sa mananci de la stat tot prenatalu'!

Apoi despre poze... da, acum inteleg! As fi vrut sa fiu acolo. Sa ma plimb cu atv-ul. Sa invat sa schiez. Ca de 4 ierni ma chinui. Prima iarna aveam examen de licenta si mi-a fost frica ca imi rup taman mana dreapta (am antecedente - 3 ghipsuri la piciorul drept, o atela la stangul si 2 ghipsuri la mana dreapta!!!). Apoi mi-am pus mana in ghips, independent de schiat. Anul asta, la inceput, am avut examenul de disertatie, iar acum... Mariuca.

Si mi-e un dor de o cafea savurata in zapada mare, la munte. De o bataie cu bulgari. De mirosul de aer tare.

Iar tu esti asa de luminoasa! La soare ma pot uita, da' la tine ba!

quote:
Originally posted by irinouka

daca doriti si aveti posibilitatea, am pus cateva foto facute uichendul trecut la munte...in timpul si dupa excursia cu pricina.

voila!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

foarte bun pontul cu centrul de morfo fetala de la ilfov, multumiiiim!!!

irina 35 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Angi, eu nu m-am speriat! Dar asteptam o veste de la tine. Si cu Alina a fost la fel. Nu stiam motivul pentru care a intrat de urgenta in cezariana, dar nu am "simtit" nimic negativ. Important e ca bebe Viktoras e mare si cuminte si nu te deranjeaza pana dupa Craciun. Teoretic. 3250 grame e super ok. Mami ne-a nascut si pe mine si pe fratiorul meu la 3900 si 52 cm amandoi. La indigo, dar la interval de 10 ani. In ultima perioada, teoria (iarasi!!) spune ca bebelusul ia aproximativ 30 grame pe zi. Daaar... practica ne arata ca, de fapt, in ultimele 2-3 saptamani, bebelusul nu mai creste atat de ametitor, precum a facut-o pana atunci. Eu zic un maxim de 3500-3600 pentru Viktoras. Si la mine, Mariuca si-a dublat greutatea intr-o luna!!! Dar asta pentru ca, v-am mai spus, ei nu au o crestere plana, ci in salturi.

Din ce am vazut, toate fetele se duc ori pe 20, ori pe 21 la control. In zilele alea o sa venim cu tolbele pline de vesti! Sa ne strangem toate si sa fim pregatite sa umplem 3-4 capitole pe zi! Mai ales ca multe dintre noi vom fi deja acasa.

Cum sunt si oamenii astia!!! Daca nu cu vorba buna, macar cu frica sa mearga si sa primim un tratament corect si uman. Si, din ce am vazut, fiecare ziar si-a ales cate un spital. Am remarcat asta si acum cateva zile. Pe cand niste reportaje si din tara?

fata!

Mergi la inceput

Lala D - 27 decembrie e o zi frumoasa! O sa-ti placa mult!

Shose, dar ti-am zis acum vreo cateva luni ca am fost nasi la Craiova. Si ca daca stiam, faceam o intalnire de infratire Bucuresti-Craiova. Da, nunta a fost in vara, pe 30 iunie. Eram gravida in aproape 3 luni, a doua zi terminam saptamana 11. Am dansat toata noaptea ca o nebuna. Toata lumea a remarcat nasa! Nici n-aveau cum s-o rateze, pe de alta parte! Iar sotul meu, evident, nu s-a putut abtine! El a angajat un fotograf, dar tot el si-a luat aparatul si a fugit in lume cu finutii. La fantani, pe strada, in Muzeul de Arta... a fost superb!

Ven - si 26 decembrie e o zi sfanta, asa ca bucuria e si mai mare pentru voi!

Miky, normal ca bebelul a recuperat. Ce te asteptai?? E baiat mare si vrea sa demonstreze asta! Sa fie bine cu amandoi, asta-ti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

FETELOR, lipseste omul o zi de pe forum si ce-mi vad ochii: S-A DAT DRUMUL LA NASTERI!!!!
Nu mi-a venit a crede cand am citit...n-are rost sa va spun ca m-a apucat un plans de nu m-am putut opri o ora...asa ca am asteptat sa ajung la zi cu cititul si dupa aia sa scriu.

ALINA FELICITARI PENTRU PUIUL TAU. ANA BINE AI VENIT PE LUME. SA DEA DD SA FII SANATOASA FRUMOSA SI DESTEAPTA CA RESTUL VINE DE LA SINE. VA PUP PE AMANDOUA SI ALINA ABIA ASTEPT SA TE INTORCI ACASA SA NE POVESTESTI CUMA FOST.

Angi sa stii ca ne-ai speriat un pic cu lipsa ta de pe forum dar ma bucucr ca totul e bine cu tine si cu bb Viktor.

Doamne, m-au apucat niste emotii de nici nu mai stiu ce voiam sa spun. Mai bine va pe toate si mai scriu can imi amintesc ce voiam sa va mai spun.

30+

AMR 10 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

iar uitasem sa-mi schimb semnatura...De la emotii...

31+

AMR 9 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

irinouka,

Nu am vrut sa te jignesc, da' puterile unui numar se invata in clasa a 5 -a... Puterile lui 3 sunt foarte usor de dedus in ce se termina... Deci e un calcul banal... Imi pare rau ca nu iti mai aduci aminte, dar sigur ai stiut candva, nu am vrut sa zic ca esti de scoala ajutatoare . Uite: 3 la 0 = 1, 3 la a 1-a = 3, 3 la a 2-a = 9, 3 la a 3-a = ..7, 3 la a 4-a = ..1, pe urma ..3, ..9, ..7, s.a.m.d, nu ramane decat sa imparti produsul ala la 4 si vezi cat iti da restul... Si cauti intre primele 4 puteri! Nu sunt eu o profa prea buna, da' sper ca ai inteles ce am spus... Sau poate nici nu te intereseaza . Pup sa treaca!

33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

De fapt eu intrasem sa va-ntreb cum ramane cu

INTALNIREA!!!

Haideti mai fetelor, chiar asa nu vreti sa ne vedem? Azi e deja vineri... S-a zis ca ramane pe sambata la 15:00, da' mai e timp de protestat/ajustat... Mai ganditi-va! Pupici tuturor!

33+ bananutsa sau capsunica?!

AMR MAXIM 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput