*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)
Raspunsuri - Pagina 10
felicia74 spune:
Ia sa va dau eu ceva ca sa va inveleasca la inceput de saptamana (ca stiu ca multe dintre voi nu cititi forumul in weekend):
www.dropshots.com/teodora15#date/2007-12-09/19:52:31" target="_blank">Ilinca "citeste"
In alta ordine de idei, vreau sa intreb mamicile care au dat Zinnat copiilor, ce efecte negative au vazut? La noi pare a fi o irascibilitate mai mare (maraiala, mai direct). O fi de la medicament? Aaa, asa e, am uitat sa va spun ca analiza de la Cantacuzino a aratat ce banuia deja, ca nenorocitul de Proteus e tot acolo. Of, sa vedem ce o zice urologul marti
miri__b spune:
Feli tare frumisica Ili. este telegenica!
Anda....mi se pare dolofan Nichita!si tare bine ii statea in camasa cu rosu
Monet las ca ne scrii de acasa vineri-cealalta nu asta!bafta la examene! ptr Sean ca s-a descurcat fara tine.
Joy tre iei taurul de coarne.soacra pardon. si eu sunt nervoas cand e a mea la mine, si nu se compara cu a ta.incearca sa gasesti o bona ptr Vlad, sau sa-l trimiti la gradi din primavara. si pana la pranz dc il lasi, nu mai ai nevoie de soacra si o sa fie mai bine.hai ca mai e putin pana ajunge Alex in premergator si pe urma o sa stai sa te uiti cum se alearga prin casa precum Bogdan cu Stefania.
Madau nu am citit tot dar imi sarea in ochi dc povesteai ca ai adus catelul acasa. il mai tii la petshop pana la aniversare?
Pumba nu stiu sigur dar e posibil sa fi confundat fetele tale cu ale lui Monet. sorry. pune si tu poze la semnatura sa vada si ochiul lui fi-miu cum ii creste iubita.
pupici apasati(leea platesc drept de autor) ptr aniversatii saptamanii care a trecut si ptr cei de saptamana viitoare.
al meu copil o sapatamana muceste una nu.bine ca e doar atat. ii pun colargol si cam atat.dra mi-a zis sa-i dau o luna vitamina c. pot sa-i dau din nou dupa o pauza de 2 sapt?ca at cand a luat vit c nu a avut nici macar un nas infundat.
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
madau spune:
'naseara!
N-am avut net, acu' profit de ocazie cat culca tati maimutza si va zic ca suntem binisor, Miruna tot mai muceste, parca mai putintel..ieri a facut si putina febra, dar deh...vine ziua ei si trebuie sa respecte "regula"
Cami antibiotic si branula la laringita? Asa rau e? Si Miru a avut de 2 ori dar am tratat-o doar cu antitermice, Homeogene la greu si miere cu lamaie. mezina, sa se faca bine rapid
CristinaH vad ca plecati la Paris...super...sa aveti drum bun si relaxare la max.
Miri n-am luat catelul, l-am lasat la pet shop..au zis ca-l pot tine
Cuscra asa mor de ciuda ca nu v-am vazut azi..nu-ti poti inchipui sper ca s-a distrat bine piticu', ce cadouri ati primit?
Ma duc sa urez si eu rapid la sarbatoriti si mai recuperez maine cu cititul
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
pumba spune:
miri - asa deci,mi-ai incurcat fetele ?am pus ceva poze de la halloween. acum curtezi fetele lui monet?
feli - m-am distrat si eu si fetele uitandu-ne la filmuletele cu Ilinca.
e o dulce,cum danseaza ea - a mea,incerca sa o imite
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
catutza spune:
Buna seara.
Pumba , unde ai pus poze ca nu vad
Anda , am vazut pozele, mi-a placut foarte mult de Nichita ce elegant era si sa stii ca nu pare slab deloc.
Ina , super bine ca e deja construit ceva pe pamant, deja va invidiez- in sensul bun. Eu ti-am trimis ceva poze dar nu stiu daca le-ai primit asa ca o sa pun mai jos poze pentru cine vrea sa mai se uite.
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
pumba spune:
in contul comun sunt catutza
ce frumoasa e fata ,ta e o dulce
cu bentita aia pe cap.
catutza spune:
Otilia , multumim de aprecieri m-am uitat acum in contul comun si ti-am vazut pozele, sunt foarte dragute fetele tale, dar am ramas socata de ce ai tu in acvariu eu nu as avea curaj sa il tin in casa .Astept si poze de la petrecere cand ai tu timp
Off dar tantaloaica sunt, abia acum am vazut ca a fost ziua fetei tale mari, asadar : LA MULTI ANI, CLAIRE!!!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
monet spune:
uau, anda, m-ai mezmerizat cu albumu' de ziua lu' nichita! sa traiasca! da' frumusel baiat ai, mwa, ca pare mai matur decit 2 ani - asta-i pur compliment. se vede ca-i si destept, nu numa' aratos. serios, acuma. fiti sanatosi, toti, sa va bucurati de viata asta!!
am si io poze noi cu fetele la "albastrelele"
pumba, cine ti-o confundat fetele cu ale mele? miri? cind? cum? si ce daca?
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
www.seansimon.com/Images/2007/December2007.htm" target="_blank">"Albastrelele mele"
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
pumba spune:
catutza -in acel acvariu am un lizard,e mascota familie,sotul vroia catel ,dar s-a consolat cu soparla.
monet - nici problema ,dar doar ce am dat la pace si ne spuneam cuscre si acum daca bate in retragere?imi raman fetele nemaritate?
ai vazut ce baiat are? care spala,matura, destept foc- si nu vreau sa-l pierd de ginere.
monet-mai ai de invatat? sa fii mandra de sotul tau, mai rar ca el.
monet spune:
pumba, unde-s poze cu fetele tale? vreau si io sa vad.
unde stai in us?
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
www.seansimon.com/Images/2007/December2007.htm" target="_blank">"Albastrelele mele"
www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA