*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

in contul comun ( otilia)in south dakota locuim acum.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Intru si eu un picutz la schimbul 2 ca sa va spun ca am ajuns in sfarsit cu Rianna acasa si parca s-a umplut casa de veselie din nou. Revederea a fost deosebita, desi primele secunde i-a fost oarecum rusine de mine, a venit imediat la mine in brate si mi-a spus "mami, te iubesc!" Cu tati n-a fost atat de "generoasa", ba chiar l-a respins pentru cateva minute bune, abia dupa ce am intrat in casa s-a dat pe langa el si a inceput sa se joace cu el. Rianna a crescut foarte mult, mi se pare tare inalta si a facut niste falcutze!! Trebuie sa pun niste poze mai recente, probabil saptamana asta candva.

Am admirat si eu poze de la ziua poetului, precum si albastrelele lui Monet. Acum ma duc s-o vad be Bia de Catutza si pe printese de Pumba.

Edit: Pumba, in contul comun de yahoo? Ca acolo eu nu gasesc poze recente de la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Noi suntem bine! Mai avem de facut si azi antibiotic si gata (sper)!
Madau, nu am vrut deloc sa-i dau antibiotic , dar cand am ajuns cu ea la spital dr. m-a cam speriat, si mi-a zis ca nu era neaparat antibioticul dar trebuia sa ii faca HSH-ul ala, care se face pe vena. (eram speriata pentru ca am auzit ca in cazul laringitelor s-au intamplat si cazuri cand copilul nu mai putea respira).
Oricum, asta e, macar sa avem si noi sarbatori linistite! (avand in vedere antecedentele ei cu manifestari "atipice"; dupa o aparenta stare de bine, ma trezeam ca face febra mare si alte complicatii!)
Miruna cum e ? Sper ca mult mai bine!

Anda, ai o minunatie de baiat! Frumoooos foc! Superbe pozele! Toti copii sunt superbi si se vede ca s-au distrat!

Din jurnalul intzepaturilor noastre - ieri dimineatza la 6 cand a venit tanti sa ne faca doza, Daria a inceput sa strige in somn "nu pune mana pe mine, nu pune mana pe mine!". Mi-a picat fatza! In rest le suporta bine, insa intreba mereu cand vine dna. asistenta "ce-mi face doamna mie?"

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

multumim de complimente ca-i dragut, dar grasut nu e, sa stiti. statea camasa aia mai umflata, iar pe sub raiatii matlasati avea dres. dk i le dau pe toate jos mai ramane foarte putin de nichita la ziua lui a mancat un crantzanel de pui, atat, asta a fost masa de pranz..
nu stiu ce poze ati vazut, ca io v-am dat din greseala link la un slideshow cu doar cateva poze, dupa el mai erau 185 poze!

monet, ce rochite frumoase au fetele tale! si ce haios se stramba maya cand sufla in betigasul de baloane:) mi-a placut covorul sotron, dar voi sunteti fericiti ca aveti dita'i curtea, pot fetele sa faca si sotron "traditional", cu creta ala tip covor ne-ar trebui noua, prin bucuresti

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Remember me????

Am avut un week-end fuuuull, ca de obicei, cu treceri rare si scurte pe la hotel, vorba Andei.

Sambata am fost la un super loc de joaca, la mini-mall-ul Jollie Ville. Suuuperb, mare, spatios si plin de toate tipurile de jocuri!

Duminica, ehehehei, duminica am fost la marea sarbatorire: ziua Nichitosului! Suuper party, nene, ce sa mai! In acest context profit de ocazie sa declar pe tanti Anda cea mai stresata mamica de pe planeta si evident FARA MOTIV!!!!! Ca sa detaliez: ma asteptam sa vad un Nic cumiiinte, blegutz, slabutz etc. Da' de unde!!! Un flacau in toata regula!! Cuminte??? Nope!!! Plin de energie, s-a catarat la infinit prin toate catacombele alea, a socializat suuper cu clovnul - de care bufnitei mele i-a fost frica si-l dadea constant afara din locul cu bile - s-a jucat frumos in bile in care plonja cu maaaaare elan de pe tobogan. Slabutz??? Nebunii de mamica slabatura-batz! Pare chiar dolofanutz, dar nu este. Este doar extrem de bine proportionat, nici gand de slab. Ca nu mananca...asta da, nu a mancata cine stie ce..dar cine a mancat??? In afara de Alexia by Roxi, care nu mai avea manute cu care sa bage in gurita mancarea...
Dar ce mai conteaza pana la urma cat mananca, daca arata bine copilul? Se hraneste omuletul cu hrana spirituala, domne'!
Mamica lui...ce sa mai zicem, o frumoasa!Tortul yumiii, bun de tot - am halit 2 portii!
Una peste alta, petrecerea a fost o reusita, sarbatoritul e un frumos si un smecherit si jumatate iar mamica frumoasa si deh...prea iubitoare!

Ma duc sa mai incarc ceva poze de la party - din perspectiva noastra privit si revin.

Sunt full de treaba perioada asta. Nu pot tine deloc pasul cu cititul, cu uratul la subiectele de LMA...incerc totusi sa recuperez!

Sa nu uit....Lavi, ma rog pentru tine azi sa iasa totul bine cu taticul tau!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

repede o posteala si de la mine ca-i soacrella ACRELLA afara.

ea sta aici ca isi repara/pune/reface dintii. nu sta sa ma ajute pe mine, nop. va dati seama ca o trimiteam demult la tara.

am ajuns sa nu o suport cu ochii. ieri cand au venit imi venea sa-mi opresc copilul si sa-i trimit si pe ea si pe cristi inapoi de unde au venit.
este ffff imprastiata. insira lucrurile in toata casa si daca ii zic ei sau lui cristi sar amandoi de cur in sus ca-s io prea pretentioasa. ca atare, incepand de astazi devin NESIMTITA in adevaratul sens al cuvantului.
stiu pe cineva care are JEG in casa de-l iei cu galeata, mi-e sila/greata sa intru fara papuci la ea in bucatarie ca te lipesti de covoare, de gresie, de masa, de tot. eu una nu ma duc la ea la wc ca fac hepatita. asa va ajunge si la mine, pe cuvant.

dar numai zic nimic.aseara stangeam rufele de pe uscator cu Alex in brate ca daca-l lua cristi sau soacramea asta plangea la ei. cum il luam eu si ii vb soptit la ureche, cum tacea si gangurea. dar nu ar fi zis vreunu las ca strang eu, stai cu copilul...NUUUUUU.
si sa stiti ca numai sunt deloc stresata de curatenie, dar nu-mi plac lucrurile insirate. adica vine de afara cu Vlad, de l ausa de l aintrare pana in baie era cate ceva aruncat inclusiv pe jos. cate ceva articol de imbracaminte adica.
de ale ei si de la cristi la fel. sosetele lasate la jumate de metru de usa de la intrare, langa pantofar. aaaaaaaaa avem pantofar, dar afara sunt vreo 4-5 perechi de ghete, papuci, pantofi!!!! si ce daca avem un sifonier micut in hol, hainele, gecile, stau tooot pe scaun in sufragerie!!! sau pe canapea, sau aruncat
e pe tricicleta, pe carut.....
eu nu pot sta cu praf nesters 2 zile ca cred ca am ceva alergie mica ca ma apuca stranutu, ma mananca nasu...si cele care stai in Buc, stiti cum se aduna de dimi pana seara praf. dar nu...cica-s io prea prea.

io am mai facut o greva de treaba odata, acum vreo 2 ani si nu i-a convenit lui cristi, tot eu am fost cea rea si razbunatoare.

LA MULTI ANI CELOR CA AU MAI IMPLINIT 2 ANISORI de la ultima mea urare. SA FITI SANATOSI SI VOIOSI SI LA PUNGA GROSI.

si SANATATE MAXIMA PUISORILOR BOLNAVIORI.

va pup si ma gandesc la voi chiar daca nu apuc sa va citesc.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Am petrecut de minune aseara ziua piciului ,a fost tare frumos ,toata lumea s-a simtit bine ,au fost 12 copii si vreo 22 de adulti ,care au petrecut in cafenea .
Orlando a fost foarte incantat de absolut tot ce s-a intimplat acolo ,foarte emotionat la tort ,fericit sa vada multe cadouri ,sint multumita ca a iesit bine si baiatul meu s-a simtit in al 9-lea cer

Anda ,Sa-ti traiasca poetul ,am vazut pozele ,super misto cred ca a fost si la voi,a aratat tare bine Chichita :)

By the way ,pe mine m-a mancat undeva simbata sa-mi tund copilul si saracu are o fata ....,m-am certat si cu tati pe tema asta ,ca am uratit copilu' chiar de ziua lui

Poze pun cind adoarme baiatu' la prinz

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Sf.Andrei 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SI VA MULTUMES DIN SUFLET PENTRU URARILE FACUTE DE ZIUA LUI VLADUT. MI-AU DAT LACRIMILE VAZAND CA V-ATI GANDIT SI LA NOI!!!

MULTUMESC

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna

Hele , ai PM ce face Maia? cum ii este manutza?

Noki , unde este mall Jollie Ville ? ca sper rusinea mea nu stiu.

Joy , multa putere sa faci fata situatiei. E pacat ca in loc sa te ajute mai mult te incurca

Camy , o pupam pe mica vorbareata sa se faca cat mai repede bine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Sint plina de draci ,m-am lasat pe mana unui fin sa pozeze aseara si au iesit pozele de kkt ,ce am facut cu aparatul meu sint ok ,mor de ciuda :(((

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Sf.Andrei 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput