*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
madutzo, lasa draga, nu te necaji, mai bine mai putine si bune, le triezi si tu. pune pozele sa le vedem, sa vad sarbatoritul in aceeasi zi cu fiu-meu.
n-ai vazut si la mine cate sunt incadrate prost, asa e cu copiii care se misca
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Madutza10 spune:
Prima parte ,cele de la tort ,sint super naspa ,in ceata ,celelalte sint ok dar astea cu tortu erau importante ,ce-i pun si eu in album de la ziua lui??Macar citeva daca ieseau clare ,avea si puiu meu amintire ....
Aici sint pozele :http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Sf.Andrei 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Madutza, super pozele! Mi-au placut mult! Tu arati suuuper misto, piticului ii vine bine noua freza, tortul a fost tare aratos si sigur si bun la gust!
Catutza, Jolie Ville e in Pipera, pe erou Iancu Nicolae.Imi place mult ca e foarte larg spatiul, cu muuulte posibilitati de joaca si in week-end e 25 ron intrarea, mai ieftin ca in alte locuri, desi recunosc ca e cel mai de fitze loc de copii pe care l-am vazut.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
xandra28 spune:
hai, madutza, nu te necaji soro!
mie majoritatea pozelor mi se par ok! mai ales cea unde are creasta aia gelata, e suuuper smecher!!!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
madutza, freza copilului e fte buna, in stilul ala, putin "bros" era si nichita numai ca era tuns de mine, adik cu goluri de par
m-am chinuit sa-mi dau seama care tipa de-acolo seamana cu tine, k s-o vad pe sora-ta, dar nu mi-am dat seama.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Sa traiasca sarbatoritii ultimelor zile, sa creasca mari si frumosi!
Am vizionat si eu multele poze din weekend-ul asta, frumosi copii mai avem
Anda, cred ca descrierea lui Noki e ff fidela, exact asa reiese si din poze. Superb Nichitutzul, la fel mamica lui.
Nu dai si aici niste idei de meniu festiv, pls, ca numai bunatati am vazut pe-acolo?
Noki, de-abia astept sa vedem si pozele tale - deci nici aici n-a stat fotograful pe tusha
Madutza, hai ca nu sunt chiar asa ratate pozele, poate mai merge ceva prelucrare (incearca un contrast mai mare, sharpen...) Si mai poti scoate poze si de pe inregistrarea video! E mortal Orlando pierdut printre bile!
Vazut si filmuletele cu domnisoara Ilincutza, asa de matura si cuminte imi pare!
De fapt, majoritatea copiilor imi par acum maturi, clar nu mai sunt bebelusi.
Admirat si albastrelele dulci ale lui Monet, sunt absolut adorabile, mai ales ca le vad tot timpul impreuna si la unison
Vazut si pe Serban la tort, e frumos ca o fetita
Si Biencutza de Catutza e o scumpa
Insa n-am gasit pe nicaieri pozele lui Pumba
Sper ca n-am ratat nici o poza
Maria & Cristian (22 dec 2005)
Madutza10 spune:
Multimum de aprecieri dar sincer eu sint tare mahnita ,n-o sa iasa nici una bine cind le voi scoate ,ce pun copilului in albumul de ziua lui??Imi vine sa-l omor pe finu care se lauda ca ce aparat smecher are si ies pozele bine.
Xandra ,aia cu creasta e de la Sf Andrei cind avea par:)
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Sf.Andrei 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Maria, dragut din partea ta ca ai intrebat de poze. Le-am pus la semnatura: poze din acest week-end: loc joaca Jollie Ville si party Nichita.
Si io, si io am vizionat albastricile frumoase by Monet! Scumpe-foc!
Si pe cumintelul de Serban cu tortul lui cu tot!
Unde e Bia lui Catutza????
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Iaca-le !
quote:
Originally posted by catutza
...asa ca o sa pun mai jos poze pentru cine vrea sa mai se uite.
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de decembrie
Cata siBianca-Maria(2.11.2005)
Madutza10 spune:
Am mai pus niste poze
Anda ,asta-i sormea ,cea care filmeaza ,nu semanam mai deloc .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Sf.Andrei 2007