*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (174)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Si totusi, unde sunt pozele lui Pumba ?
Weekend-ul asta am facut si eu super-triere de poze, am vizionat tot ultimul an al puiului ca sa le gasesc pe cele mai bune, de facut cadou de sarbatori .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
io-te bianca ce sprancene arcuite, ce falcutze, ce copanele....miam-miam
maria-alexia, si nu vedem si noi ceva din trierea aia, k io n-am mai vazut poza cu cristi din anul 1944? era toamna...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria_alexia/maria_alexia.jpg)
maria_alexia spune:
Anda, asa-i, in ultimul an n-am mai pus chiar nici o poza pe net . O sa incerc sa fac ordine pe-acolo, imi pare rau ca am pierdut primul an odata cu inchiderea lui yahoo, le-am migrat pe shutterfly si nu-mi place... Pretexte de genul asta
Si totusi, ce bunatati aveati voi prin farfurii la party-ul lui Nichita?
![](images/user_woman.png)
Madutza10 spune:
Fetelor ,a primit Orlando o gramada de cadouri ,foarte multe haine de la Alabala ,Zara ,Z ,toate pe gustul meu dar ma oftic rau ca nu o sa apuce sa le poarte pe toate ca-i raman mici si saraci invitati au dat o groaza de bani pe ele ,toate sint superbe ,acu' tre' sa gasim ocazii sa le imbracam .Cel mai mult l-a i9ncantat atv-ul electric de la sormea ,fotoliul gomflabil si o pista de formula 1
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Sf.Andrei 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Si totusi, ce bunatati aveati voi prin farfurii la party-ul lui Nichita?
nu ma mai intreba ca ma enervez si acu'. nu era nicio bunatate, aratau binisor si atat, as avea de comentat multe, dar nu pot ca am avut si invitati de pe forum si nu se face de fatza cu ei. dk o intrebi pe noki, ea zice k a fost bun, k e dragutza
![](icon_smile_big.gif)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
![](images/user_woman.png)
Madutza10 spune:
Anda si la noi meniul a fost naspa ,puiul shaghai arata ca niste gogosi pline de grasime ,cartofii cam uscati ,pizza era bunicica iar ca bauturi, Prigat ,care au baut numai copii mari ,fresh nu aveau si nici nu mi-au dat voie sa aduc ,apa plata si sampanie care nu a baut nimeni ,noroc ca ne-am ,,scos'' cu tortul ,ala a fost extraordinar de bun .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Sf.Andrei 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Andache, iar ma enervezi!!!!Mai fetelor dragi, va rog io mult sa nu o mai ascultati pe tanti asta, ca numai neadevaruri graieste.
DECI: mancarea a fost foarte buna si tortul idem. Si da! era tiramisu - ca asta era buba ei!!!! Este sa nu tiramisu! Era, domne' si mai ales a fost foarte bun la gust. Adica insiropat, cu gust de capucino etc. Dulce si bun.
Mancarea-mancare - un fel de snitel umplut cu sunca - foooarte bun - am zis io si Adila-mancaul-sef si Roxana-graviduta-sefa - bulete de cascaval, care au fost si alea ok, ceva platouri de mezeluri proaspete si cascaval cu masline etc si degete de snitel de pui, fooarte bune!!!
Deci: io am mancat la toate locurile de joaca - mai putin la Pipera, unde nu se mananca decat la petreceri si noi am fost sa ne zbenguim, nu la invitat - si pot zice asa: la Booboo personal mi-a placut cel mai mult, ca asta e o chestie care tine de gust personal si mie-mi plac mult aripioarele prajite si acolo am mancat asa ceva, in alta parte nu. Apoi vine Kids Dream, la Nichita, unde e mancare fooarte buna, proaspata si cu gust, apoi Kiddyland, unde e cam uleioasa mancarea dar au un frappe excelent si in final Arlechino, loc pe care io nu-l sufar din niciun punct de vedere si mancarea naspa si loc mic etc...
Concluzia: iar se streseaza Andache degeaba..Da' sigur ca ea nici nu are termen de comparatie, as zice io. Adica normal ca nu compari mancarea de la loc de joaca, de tip fast-food cu mancarea de la restaurant. Ca nu sunt comparabile...
Vecina, unde umbli??? E prima zi a bonei azi? Cum e?????
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
quote:
anda77
io-te bianca ce sprancene arcuite, ce falcutze, ce copanele....miam-miam
![](pupic.gif)
Maria , poate pui si tu poze cu voi ca ai restanta mare rau
![](icon_smile_wink.gif)
Noki , am vazut ceva in pozele voastre
![](icon_smile_big.gif)
![](inlove.gif)
Am vazut pozele de sambata , pare super ok locul de joaca. Cred ca o sa ajungem si noi dar in cursul saptamanii ca e mai liber.
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de decembrie
![](craciun2.gif)
Cata si
![](copilas.gif)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Catutza, hi hi hi..ce scumpa e Bia! Si ce poze de poveste!!!Cu fulgi de nea si printese!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Asaaa...vazut si eu poze cu copii frumosi..Bia de Catutza foarte frumoasa, intre confetii, cu coif de printesa, Nic by Anda foarte gatit si dichisit, nu pare delog slabanog asa cum se plange mamica lui
...mi-a placut ca am revazut-o si pe Alexia de Roxi...apropo ROXI, cati cm are fii-ta? Ca arata a copil de 4 ani lejer
. Orlando - fara cuvinte, mai ales poza cu creasta e dementiala....vad ca iar a primit un ATV..Cuscra mai ai loc in casa de ele?
Ma duc sa vad si pozele cu albastrelele lui Monet..azi sunt relativ freeMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2