Varicela in sarcina
Raspunsuri - Pagina 3
mihaser spune:
Miha stai linistita ca nu e o problema. Cu cat am mai multe informatii cu atat e mai bine...Am vazut si eu ca doctorul Tutunarul i-a recomandat unei gravide din Timisoara sa faca analiza de care spui si tu si pe cea care ai facut-o si tu a lichidului amniotic...Mi-a spus o mamica de clinica de langa Budapesta si am de gand sa0mi fac analizele...Deocamdata pe 15 fac triplutest, iar dupa 18 saptamani o sa le fac si pe acestea daca e necesar...Oricum o sa mai merg la o eco pana in 8 ianuarie sa vad ce face bebe...
Despre infectionistul asta nu am auzit, dar o sa ma interesez...Oricum sa stii ca in ceea ce priveste toxoplasmoza la ambele sarcini mi-am facut analiza, chiar daca a costat 50 de ron, insa din pacate doctorii nu mi-au spus si de asta pentru varicela...Cred ca foarte putine gravide o fac! Acum realizez ca tot atata rau iti poate face si o rubeola pe care poti sa o iei, mai ales daca ai un copil la gradi.
Eu sper din tot sufletul ca o sa fie bine, la fel cum a fost si in cazul vostru.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
mihaser spune:
Revin cu o intrebare: tu ai facut PCR din lichid amniotic pentru depistarea ARN-ului viral la Geneticlab in Bucuresti?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
mihaneb spune:
mihaser,
da, la Geneticlab am facut analiza. Am auzit ca s-ar mai face si la Spitalul Titan (Sfintii Constantin si Elena). Szeged-ul mi-l recomandase atunci un medic ginecolog de-aici din Bucuresti. Iar despre analizele de dinainte de sarcina si de la inceputul sarcinii, ce sa zic: la Cluj (de unde sunt eu), din nenumaratele femei pe care le cunosc si care au nascut pana acum, doar uneia i s-a recomandat analize pt. toxo, cmv sau listeria. Mergea la o clinca privata. Am mai incercat sa le conving eu pe cateva de necesitatea acestor analize dupa ce patisem eu pocinogul, dar n-am avut decat doua succese. E si normal, nu sunt medic. Stiu, costa, dar viitoarele mame au dreptul sa fie informate si sa aleaga. Eu, de exemplu, i-am spus medicului ca am pisica si l-am intrebat ce analize sa mai fac, dar mi-a spus ca nu e cazul de altele. Oricum, nu cred ca pisica a fost cauza (o aveam de 8 ani).In fine, astea sunt alte discutii. Eu iti doresc numai bine si astept sa aud peste cateva luni ca esti mama fericita a doua minunatii.
monalac spune:
mihaser,ce mai faci?o graviduta cu varicela a postat un mesaj pe forum e disperata,ma gandeam ca poate o ajuti tu sa mai scape de stres,spunandu i cazul tau.multa sanatate!
16+
Mami de
Cris
Poze Cris

mamica si