Varicela in sarcina
Raspunsuri - Pagina 2
Karina22 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Karina iti multumesc din suflet! Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos! Tu esti gravida in 6 saptamani, nu?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Da....6 saptamani fericite
Am uitat sa-ti spun ca si eu am facut boala o data in copilarie, si din acest motiv a zis medicul ca nu e nici un pericol pentru bb, oricum o sa o stresez de fiecare data cand merg la ea si am mai facut si o forma usoara. Tine-ma si pe mine la curent, te rog daca afli noutati in legatura cu varicela si sarcina, m-ar interesa mai multe pareri. Sper sa fie bb al tau bine

Karina22
6+
Irina71 spune:
Miha, ai fost la doctor ? Ce ti-a spus ? 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
mihaser spune:
Salut!
Da Irina...acum am ajuns acasa de la medic. I-a spus sotului (ca eu nu am intrat ca inca mai sunt contagioasa) sa stam linistiti ca in astfel de cazuri nu se face avort. A spus ca s-a consultat si cu alti medici si toti au fost de aceeasi parere. O sa merg sambata la triplu test si dupa Anul Nou o sa-mi faca un 4D si acolo a zis ca o sa se vada clar daca are sau nu malformatii... Mai am ceva emotii, dar oricum m-am linistit!
Slava Domnului ca nu e foarte grav ca as fi innebunit!
Va multumesc mult pentru mesaje si pentru faptul ca mi-ati fost aproape in perioada asta de cosmar. Din pacate la noi in tara inca mai ducem lipsa de informatii...Daca as fi stiut ca voi trece prin toata nebunia asta mi-as fi facut vaccin inainte de a ramane gravi.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
Irina71 spune:
YESSSSS !!!!! 

Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
ciuf spune:
Miha, ma bucur sa aud ca totul e ok. As vrea sa te stiu linistita si sa nu ai ganduri negre. Bucura-te de burtica!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adar spune:
Ai vazuuuuuuuuuutttttt ???
Sa dea Doamne-Doamne sa fie bine si la urmatoarele teste!
Va pupacim!
ANDREEA GEORGIANA spune:
pe burtici!Subscriu: YESSSSSSSSSSSSSSSSSS!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
mihaneb spune:
mihaser,
analiza SIGURA pentru a afla daca bebe a fost afectat se cheama PCR din lichid amniotic pentru depistarea ARN-ului viral. Cel mai aproape de Timisoara, se poate face la Szeged sau la Bucuresti, din ce stiu eu. Eco, fie chiar 4d, poate avea scapari(Doamne fereste!). Daca-mi permiti o sugestie: discuta si cu un infectionist bun. Cu siguranta gasesti la Timisoara. Imi amintesc ca in perioada sarcinii, aflasem ca acolo este un medic infectionist care e Visiting Professor la California University. Ma rog, pe mine ma interesa pentru ca era in contact cu prof. Jack Remington (tot infectionist, renumit pentru cercetarile lui privind toxoplasmoza. Se pare, cel mai avizat din lume pe problema nenorocirii asteia, pe care majoritatea covarsitoare a ginecologilor din Romania, exceptand Bucuresti-ul, o ignora. Si stiu ce vorbesc, ca de-aia m-am trezit cu ea in cel mai nepotrivit moment).Succes mult!
mihaneb spune:
mihaser, am vazut mesajul de dincolo abia dupa ce am trimis mesajul anterior. Si-mi pare rau, pentru ca daca-l vedeam mai repede, probabil ma abtineam sau il scriam altfel. Ma refer la faptul ca tocmai ce te linistisesi si hop si io, desteapta foc! Nu-mi ramane decat sa-ti cer scuze si sa sper ca n-o sa-ti provoace nelinisti care sa-i dauneze lui bebe. Stii si tu, trebuie sa fii foarte calma si increzatoare in perioada asta, asa cum eu n-am reusit sa fiu in timpul sarcinii.
mihaneb spune:
mihaser, am vazut mesajul de dincolo abia dupa ce am trimis mesajul anterior. Si-mi pare rau, pentru ca daca-l vedeam mai repede, probabil ma abtineam sau il scriam altfel. Ma refer la faptul ca tocmai ce te linistisesi si hop si io, desteapta foc! Nu-mi ramane decat sa-ti cer scuze si sa sper ca n-o sa-ti provoace nelinisti care sa-i dauneze lui bebe. Stii si tu, trebuie sa fii foarte calma si increzatoare in perioada asta, asa cum eu n-am reusit sa fiu in timpul sarcinii.