Gravidute si mamici din IASI (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamicile Slimatei si Oana8188 asteptati pe Mos Craciun sa va vedeti cu printesele voastre in brate?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ZAPADAA! URA URA URA!!!
va dau , ceai si ce doriti, dar pe fuga...ma duc sa-mi hranesc zgatiile si apoi afaraaaa! am incarcat bateriile pt aparat si abia astept sa fac poze! cred ca eu sunt mai entuziasmata decat denisa! cu toate ca si ea ma intreaba intr-una "iesim afara?" "hai, nu iesim afara?" "cand iesim afara?"
aseara pe la 9 cand am vazut ca e asezata zapada imi venea sa ies la bulgareala!
pupici si o zi buna tutror!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Addiana plimbare placuta cu fetele!
Si noi iesim acusica!
Stefania vineri pe la 2.30 erai in zona Halei Centrale? A trecut o graviduta pe langa mine, cu un "sal" (nu stiu exact cum se cheama, arata ca o pelerina) negru. Erai tu?
Acum ca am experienta alaptatului, nu as hrani copilul artificial pentru nimic in lume! Si daca ne ajuta DD vreau sa-l alaptez cat mai mult! E ceva placut si mai ales practic; sa nu mai zicem de sanatate (anticorpi) si de economia facuta (cam 2mil pe luna)! Merita!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Da, da vin vin. Din pacate pentru bebica ca era frumos sa venim doar asa... pentru un Carrefour mic. Dar asta e. Speram s-o rezolvam. Acum, lasam totul deoparte si ne bucuram de sarbatori. Primul Craciun al puiului nostru..uau...super frumos....
Stateam si ma gandeam cum ati fost alaturi de mine cand am nascut, am recitit mesajele de la Kriss...si ce greu mi-a fost... prin cate am mai trecut...ptiu...amintiri, amintiri... Daca da Dumnezeu sa rezolvam si ochisorul lui Andrei si sa fie sanatos tun ar fi super super. Doamne ajuta!Va pup pe toate!
Mama mia am cazut in borcanul cu melancolie...cred ca ninsoarea asta frumoasa de afara m-a adus in starea asta.
Hai sa ne veselim la un sanius! Yupiiiiii!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
Uao cit de multa zapada, doar ca eu nu pot merge la saniusO sa iesim si noi mai tirziu macar asa sa ne plimbam putin prin zapada ca de bataie cu bulgari ...nici nu se pune problema
Emma sa dea Dumnezeu sa se face bine puisorul tau si sa fie totul bine
Ieri am fost la serbarea nepotului meu, a fost super frumos iar bebelina mea s-a miscat intr-una cit a durat serbarea, cred ca-i placeau mult colindele si cintecelele copiilor
Va doresc o zi super si muuuuuuuultaa zapada!

poze
BIANCA ANTONIA
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iryss24 spune:

scriu pentru prima data pe acest forum si sunt la a doua sarcina, in 31 de saptamani si as vrea sa vb cu cineva care a mai nascut sau a fost cel putin pacienta a doamnei Cojocaru Camelia!Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna!

alina sa stii ca intr-un fel as fi vrut sa fiu eu..mai ales in perioada asta...ce mult m-as fi bucurat....ador iarna si iasul....da' n-aveam cum...caci eu sunt la 2000 de km distanta ...iar fetitza asta nustiu ce combina si ce asteapta..sa speram ca vine spontan si nu tb intervenit ...

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

fetelor a fost super afara...ne-am bulgarit, am facut ingerasi in zapada si bineinteles un om de zapada cu morcov ca nas, iar ochii si nastureii din masline(atat am gasit la chioscul de langa noi) cand reusesc o sa pun pozele sa ne admirati capodopera! am intrat in casa ude pana la genunchi, cu mainile inghetate, cu obrajii si nasul rosii...parca eram si eu copil!!!!
acum ma duc sa fac ceva de mancare! ca ne e foame de la atata zapada!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Bravooooo! v-ati distrat nu gluma. Acum merge o ciocolata calda..mmmmm

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Azi am fost consemnata la program admnistrativ. Au iesit la bulgareala doar tati si Robert.Si bineinteles ca tati a uitat sa ia aparatul foto.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput