Gravidute si mamici din IASI (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Si noi abia ne-am intors de la plimbare. Toti patru. Victor in carut. A dormit mai tot timpul. Stefan a facut un om de zapada. Nici noi nu am avut aparatul. Tare mult ne-a priit iesirea. Ce bine ca a nins!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Si noi am fost la plimbare pe zapada! I-a placut, dar mai mult a dormit! Si am tras o fuga si la Polivalenta unde mosul (bunica) a mai adus ceva cadouri si pt bebe si pt mami! Pupici!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

buna seara, si noi am fost la plimbare,avem si poze-am 7 luni-

Noi nu ne-am jucat cu zapada, inca suntem prea mici, dar la anu'...

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by GETY

Mamicile Slimatei si Oana8188 asteptati pe Mos Craciun sa va vedeti cu printesele voastre in brate?

Asa creste Maria Diana

Ce tare esti!! Nu, eu nu mai astept mult! Joi vine fata noastra, Alexandra! O sa fiu acasa pe 24, Doamne Ajuta!! Primul Craciun impreuna .

Oana 39+ Alexandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora

buna seara, si noi am fost la plimbare,avem si poze-am 7 luni-

Noi nu ne-am jucat cu zapada, inca suntem prea mici, dar la anu'...

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Superbe pozele!! Dar am si eu o intrebare: baiatul tau e vreodata suparat? Ca in toate pozele e vesel; are o fatuca de copil fericit si linistit, imi vina sa-l mananc!! (Ptiu, ptiu, sa nu-l deochi)

Oana 39+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oana felicitari! Ma bucur ca joi te intalnesti cu minunea mica, Alexandra! M-a impresionat cum ai scris ca va fi primul Craciun impreuna cu ea! Vei fi cea mai fericita mama din lume cand vei vedea ingerasul si-l vei tine in brate!
Mihamora sa va traiasca Dominic! E un baietel tare dragut! Cand imi aduc aminte cate sacrificii si ce tratament ai facut pentru a-l avea si cat de fericita esti acum, cred ca a meritat! Sunteti ca familie un Intreg foarte reusit! Domi ii da o "culoare" foarte frumoasa!
Iriss bine ai venit! Si eu sunt din Tg.Frumos si ma bucur ca esti si tu pe aici! Nu stiu nimic de dr. Cojocaru. La ce spital e? Cauta la "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani" titlul "Doctori de Iasi" poate scrie acolo de d-ei. Si inca ceva- sctie repede primele 7 mesaje, pentru a scapa de moderare.

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Michelle..super pozici...multa fericire in continuare...va sta super...

las' ca la anu' o sa fim si noi la zapada..si no' sa ne mai faca nimeni in ciuda...

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Stefania,tot aici esti?

Michelle,ai un copil superb! Sa-ti traiasca!

Astept sa vina tati sa iesim si noi un pic la zapada!

O duminica frumoasa tuturor!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Fetele.... stiu ca sunt informatii mai in urma, dar intreb si eu repede, ca sa ma linistesc.. sau nu : tocmai am descoperit ca am o scurgere roz... aveti idee cat poate sa mai dureze? Oare se intampla azi? Sau maine? Precizez ca nu am contractii de nici un fel....Ce sa fac? Sa stau in pat?

Oana 39+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Oana,la mine a mai durat 2 saptamani Suna medicul si vezi ce-ti spune.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput