Gravidute si mamici din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Miha, sa purtati sanatosi cosuletul auto!cum de era asa de ieftin, era la oferta? nu vreau la 400 lei..dar parca 150..vreau sa fie sigur..stiam ca nu gasesti mai ieftine de 220-250 lei..ca m-am mai uitat pe net. Dupa botez luam si noi unul..
Cosuletul luat are tot ce ii treb.? adica dispozitivul de prins..eu habar nu am cum il prinzi de bancheta..
Ala de 400Ron era de la Chicco,si nu avea nimic in plus fata de www.magazine-online.ro/bebe-strumf/detalii/cos-auto-bodyguard-bertoni/36389/auto/" target="_blank">asta care l-am luat noi,pe care scrie Bertoni.
Cat despre completare...eu ti-am spus parerea mea si nu mai insist...oricum vei face asa cum crezi tu ca e mai bine...Dar,draga mea,e normal ca un copil sa mai si planga,chiar daca ne place sau nu...O data ce ti-a luat atat de bine in greutate nu vad care e problema de spui ca nu se satura.Aaaa...ca-i place sa stea la san,eventual sa si adoarma acolo? Si mie mi-ar place daca m-ar mai primi mama acolo.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
"hai bai mama lasa-ma cu lacrimogene de-astea"

Da, da!!!Oana
39+
Alexandra
slimatei spune:
oana felicitari inca odata... poate ai sa ai fetita ascultatoare...nu ca a mea....
.. ca a mea a depasit ascultarea rugamintelor mele... sapt. trecuta o rugam sa mai stea o sapt..si acum nu mai vrea ea...![]()
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
addiana spune:
buna fetelor!
am fost la gradinita la impachetat cadouri pt serbare...
mai am de umblat dupa rochita alba si dupa pantofi ca i-au ramas mici cei din vara
(adica trebuie sa-i iau pantofi doar pt serbare...ca in primavara oricum n-o sa-o mai vina!!!!) bineinteles dupa cadourile pe care mos craciun ar trebui sa le "procure", dar vad ca ne-a lasat pe noi sa umblam bezmetice prin oras, si pe langa asta n-am nici o idee ce sa-i iau barbatului!!!
kriss subscriu si eu la ce a spus miha, daca a luat in greutate bine ar fi pacat sa intrerupi alaptarea...eu cand le-am intarcat la 10 luni imi parea asa de rau, si acum imi e dor de acele momente! dar bineinteles ca pana la urma vei face cum iti este tie mai bine si mai usor, dar sa stii ca e de groaza prepararea laptelui noaptea, apoi sterilizatul, schimbatul tetinelor la o luna, etc...e mult de munca si mai ales costisitor. o sa vezi si siminiceanu o sa-ti zica la fel, o sa-ti recomande chiar pastilute ceva pt stimularea lactatiei... vad ca m-am intins destul!
pupici si ZAPADAAAA! abia astept sa vina craciunul!
ho...ho...ho... si merry christmas! 
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
pupici si ZAPADAAAA! abia astept sa vina craciunul!ho...ho...ho... si merry christmas!

Aseara la cererea expresa a familionului am facut Coltunasi. Sa va mai spun cine mi-a fost de mare ajutor
Nu vreau totusi sa-mi inchipui cum va arata bucataria mea peste vreo 2-3 ani cand va intra si Amira in decor.
ella10 spune:

NINGE,ati vazut ce frumos ninge, sper sa se aseze nu ca as putea merge la sanius dar macar asa sa simtim ca e iarna
poze
BIANCA ANTONIA 
32+
ghinetz spune:
Ela, multumesc ca mi-ai spus tu ca ninge. chiar ca e frumos! Dimineata m-am bucurat degeaba.
Fetele...pregatiti saniutele, va astept pe derdelus (nu plec chiar de acum, doar imi fac avant)
kriss, subscriu la ce au zis fetele. Daca ai reusit doua luni sa alaptezi...e pacat sa renunti acum. Daca ii introduci completare s-ar putea sa refuze mai apoi sanul (asa se intampla de cele mai multe ori). Si Diana ti-a spus si ce inseamna completare (sterilizare, biberoane, costuri...mare bataie de cap) Asa, ai totul la indemana. Mancare la purtator, cald atat cat trebuie, igiena. Si Victor papa des. Si acum se mai trezeste noaptea, uneori si la 2 ore. E greu. Numai noi stim uneori cat e de greu. Dar mergem inaine.
Insa, daca tu crezi ca psihic te vei simti mai bine daca o masa i-o da alticneva (si tu sa iesi la plimbare, de exmplu...)Stiu si eu! E drept, vrem ca bb sa fie sanatos. dar trebuie sa fim si noi ok. Asa ca ai de ales: te impaci psihic ca atata timp cat suge bb e sanatos, dar dependent 100% de tine (cel putin pana l 5-6 luni cand ii introduci o masa solida, treptata desigur) sau...ca sa fie bine, sa mai iesi, sa mai vezi lume - daca ai cu cine il lasa - ii dai o masa de lapte praf, dar iti asumi riscurile (repet, unul e acela de a refuza sanul). Alegerea e numai a ta. Si imi mai permit o sugestie: de ce nu iesi la plimbare cu caruciorul? E - cum se spune - compromis capro-varzist. Hai...ca nu vreau sa crezi ca sunt prea cicalitoare. doar ca mi-esti draga si vreau sa iti fie bine.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
GETY spune:
Kriss79, subscriu la ce-au scris mamicile sa nu intrerupi alaptarea.
Sper sa nu te superi, dar cazul tau seamana cu al meu.
Maria mea a pus in 4 luni cat am alaptat-o exclusiv la san numai 2,6 kg, putin fata de alti copii care puneau si cate 800 kr.-1 kg. De la 3,2 kg. a ajuns la 5,8 kg. Dar m-am incapatanat sa nu-i dau altceva decat san. Nici ceai nu i-am dat. De la 4 luni cand am inceput sa-i dau completare lapte praf a inceput sa refuze sanul incetul cu incetul. Apoi am ajuns sa o alaptez doar noaptea de vreo 3 ori. Mi-a parut tare rau ca n-a supt mai mult la san, mai ales ca citeam la alte mamici cum isi alaptau cu multa dragoste puii.
Aeperju, te asteptam in Iasi.
Mariussimiuc, dar tu ai mare ajutor in bucatarie, am vazut eu. Ce-o sa mai zic cand o sa creasca fetita?
Ati vazut ce frumos ninge!
Asa creste Maria Diana