Gravidute si mamici din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 11
kriss79 spune:
neata
Addiana, bine ai revenit! bine ca nu a fost ceva grav..credeam ca ai patit ceva..pupici!
Miha, sa purtati sanatosi cosuletul auto!cum de era asa de ieftin, era la oferta? nu vreau la 400 lei..dar parca 150..vreau sa fie sigur..stiam ca nu gasesti mai ieftine de 220-250 lei..ca m-am mai uitat pe net. Dupa botez luam si noi unul..
Cosuletul luat are tot ce ii treb.? adica dispozitivul de prins..eu habar nu am cum il prinzi de bancheta..
Vad ca-s prima pe ziua de azi..asa ca dau un capucinno!si va doresc o zi minunata!
eu am niste nervi de ieri..ca iar mi-a fost agitata..si tensiunea de la botez..sunt cam varza..mai am un pic si ma pun pe plans
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
slimatei spune:
neata...multumim cristina..ai grija de tine..nu te mai agita... o sa fie totul bine...multa rabdare si
alessiei
emma multa sanatate...
miha ...[:)))] ce le mai trece prin cap....ntz, ntz, ntz....
mai avem putin...putin...
cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
kriss79 spune:
neata
Oana, parca azi mergeai la dr..asteptam vesti de la tine!

dupa cosuletul auto..acum am alta intrebare: daca incepi cu un lapte praf e recomandabil sa il schimbi dupa? Intre Humana si Milupa care o fi mai bun? a mea a mancat putin putin Humana in maternitate si acasa in prima zi..dr siminieceanu a zis in maternuit.ca e bine sa mergi tot pe acelasi lapte praf si acasa..
eu sunt necajita ca adoarme des la san(in ultima per)si dupa aceea in somn isi suge pumnisorul..stiu ca o sa spuneti ca-s batuta in cap, dar daca nu se satura cu ce ii dau? am mai intrebat in stanga, dreapta..si mi-au zis ca de ce nu ii dau dupa san..si completare cativa ml..nu mereu..la o masa-doua ziua..
Peste tot pe site-uri scrie ca e bine sa intrebi pediatrul asupra laptelui praf dat lui bb..dar al meu o cam tine una si buna ca nu trebe!
Oricum mai am rabdare pana la vizita de 2 luni..care va fi pe marti-miercuri cred, ca pleaca la Timisoara a doua zi dupa botezul Alessiei(vine si el, ca suntem prieteni de fam) si sta vreo 2 zile acolo..
Poze
Cristina
mihamora spune:
Neata,
Multumim pentru capucino Kriss![]()
De obicei se recomanda sa nu schimbi laptele, dar nu e nici o problema daca o faci cum trebuie, treptat si daca bebe accepta.
Eu folosesc humana.Si milumil este bun.In ultimile 2 luni i-am dat de 2 ori lapte praf si asta pentru ca nu aveam cereale si nu puteam sa-i dau san.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Nonna76 spune:
Eu una as da lapte praf doar la indicatia medicului.
Oricum Andrei al meu u va vedea asa ceva.Daca nu se satura n-are decit sa mai suga.Eu stiu ca daca copilului ii e foame plinge,nu-si suge degetele.
Eu vreau Craciun cu zapada.sa-mi scot copiii afara de sarbatori,sa fac bulgari cu Vlad iar Andrei sa se uite la noi.Dar nu-i nici un semn ca vine zapada.
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Eu una as da lapte praf doar la indicatia medicului.
Oricum Andrei al meu u va vedea asa ceva.Daca nu se satura n-are decit sa mai suga.Eu stiu ca daca copilului ii e foame plinge,nu-si suge degetele.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
da,la ind ped..dar nu sta cu ea sa-i sparga creierii toata ziua..
al meu are 65 ani..poate e mai traditionalist
suge pumnul..si dupa se apuca de plans..
Poze
Cristina
ella10 spune:
salutare!
Addiana bine ai revenit, bine ca ai avut doar probleme cu calc si cu net-ul si nu a fost ceva mai grav.
Eu nu am mai intrat, doar v-am citit din umbra cum s-ar spune.
Va doresc o zi buna!
poze
BIANCA ANTONIA 
32+
oana8188 spune:
Da, Kriss, am fost la doctorita, ne-am programat pe 20 decembrie, sa vedem acum daca mai asteapta domnisoara mea pana atunci; deocamdata, in afara faptului ca e foarte jos cu capul, deci pregatita, colul e inchis asa ca mai stam cumintele pana joi dimineata.
Probabil ca o sa intru eu pe internet cand o sa ajung acasa sa va povestesc tot.
Se pare ca are deja in jur de 3500 de grame si cred ca intr-o saptaman mai "punem" un pic
. O sa fim grasanele lui tati 
Oana
39+
Alexandra
aeperju spune:
quote:
Originally posted by mihamora
"Sa-ti cumpeli tu papuci,nu vezi ce papuci ulati ai?"
Emma- multa sanatate,poate se face bine mai repede. Ati mai fost si la alti medici?
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
inca nu. o sa mergem in ianuarie in iasi (sa vad la cine). Acum sta, linistiti ca am trecut prin prea multe, tre sa ne revenim.
emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by slimatei
neata...multumim cristina..ai grija de tine..nu te mai agita... o sa fie totul bine...multa rabdare sialessiei
emma multa sanatate...
miha ...[:)))] ce le mai trece prin cap....ntz, ntz, ntz....
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
multumim mult.