Gravidute si mamici din IASI (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna seara
azi a fost ziua de vizite: pe la socrii, la mama in Bucium..
am mers cu masina si i-a placut tare mult, spre finalul destinatiei a adormit:)
Tre sa cumparam si noi scaun de masina..cum cei micuti nu tre sa stea in fundulet sa nu le afecteze coloana..oare le e daunator scaunul de masina? voi de la cate luni l-ati utilizat?
In rest..suntem pe ultimii metri cu botezul..cu listele, cu cumparaturile, caci nasii ei vin de la Brasov si vor sta la noi pe perioada intregului weekend.
pupici
somn usor mamici, burtici si copilasi!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

salutam toate fetele ..abia am ajuns si noi de la dr...si de pe drumuri.... nimic deosebit..colul lung,lung..chiar prea lung..cu toate ca eu numai azi am mers pe jos vreo 5 km....dar nimic.. a zis ca tb stimulat...cred ca stiu la ce se referea..nu-i ca-mi displace.. si daca totusi nu se intampla nimic pana sambata...tb sa ma internez...asa ca mai am de asteptat...

va urez somnic usor !

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Kriss. exist ascaun de masina tip scoica. eu l-am folosit de la 1 luna. sta pe spate ca in cosulet. nu ii soliciti coloana de loc, iar scaunul care il are acum e cu 5 grade de inclinare..cind doarme il las mai pe spate, cind nu..la 90 grade. cauta si tu pe net, sunt multe modele

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna fetelor! am avut ceva probleme cu calculatorul si cu internetul....am fost moarta... am reusit sa va citesc din urma si citeam si citeam si ma intrebam daca pana termin de citit a nascut stefania sau nu??!!! dar se pare ca mai asteptam cu

miha bun venit acasa! am vazut pozele cu amira...sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! le rade prin somn de n-are treaba! intr-o poza este robert cu inca un baietel in patutul amirei, sa inteleg ca ai vrut sa-i testezi rezistenta la greutate?? iar robert e un dulce "bebe,ia si papa tzitzi ca e foalte buna buna" -super faza!

ella la multi ani! cu intarziere... sarcina usoara in continuare si multa sanatate! arati super, burtica e minunata (am tras cu ochiul la poze)

michelle felicitari lui domi deja sta in fundulet!

kriss, michelle, ella ma bucur ca mi-ati simtit lipsa si din pacate nu m-a furat mos nicolae dar cine stie poate poate mos craciun

emma imi pare foarte rau...nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau! dar totusi doctorul ce explicatie ti-a dat? de ce nu s-a rezolvat problema cu ochisorul? sanatate multa si sa treaca cat mai repede!

oana sanatate multa lui stefan! ai vazut ca nu e asa de greu de stat cu amandoi copiii acasa! cand mai merge denisa la bunica pentru o zi sau doua imi e mai greu pt ca raisa o cauta ptin toata casa si nu se joaca singura...sta numai dupa fundul meu!

gata...la cat am scris am recuperat zilele in care am lipsit! revin mai pe seara!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

SALUTARE!
Multumesc pentru sugestia cu privire la carnita pentru bebelusi! Cumpar de indata piept sau pulpite refrigerate!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Stefania - pai eu pun sa vina pana sambata, nu?

Diana - bine ai aparut, multumim pt felicitari.

Kriss - si eu am folosit scaunul de masina de la inceput, sunt pentru diferite varste, incepand de la 0 luni.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

vad ca stimularea face bine..nustiu in ce sens dar se aglomereaza petele..asa ca..poate nu e nevoie sa ma internez....

va multumesc si va pup pe toate....

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cristina,sunt cosulete pentru masina care se pot folosi din prima luna. De la 0-13 kilograme.Noi chiar azi am achizitionat unul,din Carrefour.Am dat 150 RON pe el,dar erau si de 400 daca vrei.

Diana,bine ai revenit! Sau bine ti-a revenit netul! Multumim de aprecieri! Asa-i ca am copii frumosi? Robert intr-adevar e tare haios,scoate cateodata niste perle...Ieri,de exemplu,l-am lasat pentru cateva ceasuri la soara-mea si nefiind vreme de stat in parc au purces la o plimbare.La un moment dat Robert ii spune sa intre in nush ce magazin,la care ea mirata il intreaba ce vrea sa cumpere de acolo."Sa-ti cumpeli tu papuci,nu vezi ce papuci ulati ai?"

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by addiana

emma imi pare foarte rau...nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau! dar totusi doctorul ce explicatie ti-a dat? de ce nu s-a rezolvat problema cu ochisorul? sanatate multa si sa treaca cat mai repede!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

nu stie de ce. a zis ca nu i s-a mai intamplat. :(

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

"Sa-ti cumpeli tu papuci,nu vezi ce papuci ulati ai?"

Emma- multa sanatate, poate se face bine mai repede. Ati mai fost si la alti medici?

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput