Azoospermie - cap 12 -
Raspunsuri - Pagina 8
miki-miki spune:
Avaloane am ramas asa Eu una nu as face asta. Pt bani pot sa minta ca nu au pe nimeni in familie cu o boala ereditara , crezi ca iasa tot la anal genetice? Eu nu cred. Mai bine ma duc peste granitza.
Miki
La anul pui de-un pui
Avalon spune:
Bravo, Nusy! Acum, partieeee! Bafta!
Miki, draga, normal ca tu nu ai face nicioadata asta, asa cum nu ai face multe alte lucruri... discutia era asa de amoru' artei, stai calma dar nu stiu de ce crezi tu ca strainii nu au boli ereditare care nu ar putea iesi la analize? ca si aia tot pentru bani o fac, si li se fac analizele la clinica unde doneaza, de verificat nu vine FBI-ul sa le verifice arborele genealogic...
anes spune:
nusy drumul e liber deci. La treaba!
miki, Avalon, ce v-a apucat acum sa va contrati pe tema asta! Fiecare cum simte, face. Sau doar "discutati discutii"?
miki-miki spune:
Fetelor, dupa toata discutia asta ipotetica cu Avalon imi dadui seama ca de fapt nu sunt pregatita ca accept donatorul chiar asa de usor. Ma sa gasim ceva la bio si sa nu fim nevoiti sa apelam la el.
Anes discutam si noi de dragul discutziei. Cu zero gigei si FSH mare tb sa ma gandesc si la varianta donatorului, nu ma pot arunca ca gaina in boabe si sa ma trezesc la FIV ca nu am cu cine sa imperechez outzele.
Nusyc te felicit si aici ca ai scapat de marele "Chist Chinezesc". Mai ai putzin si te urci pe
Miki
La anul pui de-un pui
danyalo spune:
Helau -helau
mai dau si eu pe aici ca sa nu ma uitati!!
Dragutelor da ce discutii interesante purtati!!!
nusyk- felicitari pt. pierderea problemei!!Bine ca ai scapat! Esti relaxata acum!!!
miki,bubulina- va multumesc inca o data pt. info ' postate despre pastilutele buclucase!Inca mai tatonam-- sper sa ajungem la un compromis!
Carmen- tare faza cu sucul de lamaie( sau ce pofteai dimineata) ... Stii ca eu te-am visat ca ne-am intalnit pe strada cu Gynera si te duceai la nascare...rotunjoara ca un pepenash copt!!!-La burtika doar!
prietena mea cea mai buna e gravi in 5 luni jumate' si de la inceput a fost atrasa numa de acrituri( si in prezent ar bea numa' zeama de muraturi..si alte asemenea ) ooops!! Nu stiu ce ti-ai dori tu in adancul inimioarei tale... dar stiu ca ea o sa aiba o frumoasa pasarica pe nume Sonia! ...Asa ca eu te vad mami de printesita sa stii!! Am zis...am zis!!!!!
pisok- scoate capsorul sa te mai vedem! Hai...te rog nu intra in butoias! Stiu ca e greu...cunosc f. bine faza de dupa Fiv esuat!dar... vb. lui Avalon...trebuie un plan bun cu multe subplanuri bine aranjate... si iesi din butoi! Stiu ca e usor de zis...dar zic si io!!!
mikilina- da asa este...trebuie sa ne gandim la mai multe posibilitati...uite eu de ex. sincer cu spermograma facuta inainte de fiv...stateam relaxata...ca ceva-ceva tot se gaseste din peste 3 mil. de luptatori..iar la prima proba de sperma...2 imobili doar!! Si eu cu 16 ovocite!!!! Noroc cu a doua proba facuta la jumatate de ora dupa prima care a scos 16 ametiti la suprafata!! Aaaa?Ce zici de asta?
Mie sincer mi-a cazut cerul in cap in prima faza...ca-mi tot spuneau ca pot dona ovule ca mi se face reducere... bla-bla...si din toate ecuatia iesea sotul...noroc insa cu a doua proba! dar in final tot degeaba!Eu una nu sunt dispusa sa renunt asa usor...insa el daaaa... accepta f. senin ideea donatorului...desi la inceput nu ...acum i se pare cea mai buna solutie... mie nu...si uite asa...planul e doar la mine in cap!! Eu vreau insa Fiv pe ciclu natural...dar cica nu e asa o mare sfaraiala!!!
Hai ca m-am intins ca o placintica!
copilutzule- mami de perlutza pufoasa- tu m-ai intrebat ceva de toxo plasmoza? da...daca e pozitiv in prezent...faci tratam. pana devine negativ!
Pupici
dany
Avalon spune:
Dany, lasa ca asa rotunjoara o sa fii si tu curand , am eu o presimtire! Si stii de ce? Pentru ca ai atitudinea aia pozitiva, tot timpul vezi partea plina a paharului si asta face bine la psihic! Io nu stiu ce va fi ala micu', dar stiu ca zilele trecute asa cu pofta m-am uitat la sandvisul cu pastrama al unei colege ca saraca a taiat jumate si mi-a dat... iar cu acriturile, credeam ca e un mit al gravidelor, dar pe bune ca am golit o sticla de bors azi, nu stiu cu ce voi mai acri ciorba...
Miki, las' ca poate discutia noastra nu a fost tocmai sterila si cineva care e pregatit pentru varianta donatorului se va inspira din ea.
Avalon spune:
Heleny, biserica? Care biserica? Vrei sa spui unul sau mai multi reprezentanti ai bisericii... "multi veniti, putini alesi"... depinde cu cine ai discutat, daca vei intreba mai multi preoti vei vedea ca parerile sunt impartite, unii preoti zic ca biserica nu e de acord nici cu tehnicile moderne de fertilizare din motivul ca in cazul acestora se obtin mai multi embrioni (considerate fiinte umane inca din momentul conceperii) si unii sunt "aruncati" din anumite motive medicale (nu corespund din punct de vedere al calitatii). Alti preoti zic ca dimpotriva, biserica este pro-fiv pentru ca este in scopul procreerii... Varul meu este student la teologie si este foarte credincios, in discutiile pe care le-am avut (pentru ca stie problema mea) niciodata nu a manifestat vreo parere de genul celei pe care ai auzit-o tu. Asa ca, vezi tu, incurcate sunt caile Domnului...
dma2007 spune:
buna fetelor!
sunt si eu o azoo girl, am citit mesajul lui heleny si sunt socata
poate ca unele din voi stiti deja eu sunt la a 2 a IAD si ma tot gandesc sa fie bine sa se termine cosmarul asta
am si eu o curiozitate heleny: de unde ai aflat?????????????
asa cum a ascris avalon si eu stiu ca biserica nu este de acord cu FIV si nici cu anticonceptionalele, dar de donator nu stiam, si as fi tare curioasa sa stiu de unde ai aflat
aspiranta din decembrie 2006
sper ca in august 2008 o sa fiu !
mergem inainte!trebuie sa reusim!
heleny spune:
N-am vrut sa supar pe nimeni. pur si simplu astea sunt problemele care sunt in capul meu. De aflat am aflat de la duhovnicul meu. Pupici,
heleny