Azoospermie - cap 12 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Heleny parerea mea e sa te duci sa mai intrebi si alti preoti.
Fetelor avem o oitza ratacita si anume Ailemac
Ailemacbine ai venit pe si imi pare rau ca te confrunti cu ac pb

quote:
va salut! sunt ailemac.
ma simt bine in compania voastra fetelor.
imi dati un pic de incredere cand sunt cu voi.
azi am facut a doua spermograma. una dupa centrifugare. rezultat 0.
nu stiu ce sa mai fac. FSH este 14.52.
doctora la care merg spune ca nu exista nici un tratament pt azoospermie. imi vine s-o bat. nu ne da nici o speranta desi celelalte analize sunt ok. ce sa fac???!!!
chiar nu putem scadea FSH-ul asta?? nu exista nici un tratament????

Tratament pt FSH nu exista , acesta arata dc se produc sau nu. Cu cat e mai mare cu atat e mai rau. Printr-un tratament bun care stimuleaza testicolele FSH poate scadea si asta inseamna ca incep sa se produca. Puteti face biopsie testiculara pt extragerea gigeilor dar exista posibilitatea sa nu gasiti iar dc gasiti puteti face FIV+ICSI cu ei.

Miki
La anul pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

miki miki
uite ce am scris despre tine e la sub Inseminare 21 pag 18 parca
andriushca pentru tratamente naturiste ce au fost incercate si au dat rezultate atat pt ea cat si pt el, intra pe sub. azoospermie, miki-miki este experta in retete o preocupa medicina alternativa si este si studenta la medicina sau isi da doctoratul acum nu mai retin exact, si ea mereu le-a sfatuit pe fete, si chiar si la azoospermie s-au vazut rezultate, nu spectaculoase dar da au aparut gigeii, si prin punctie au fost colectati si folositi la fIV uri
vb cu ea e super dragutica, sigur in funstie de problemele tale iti recomanda ceva, eu chiar daca nu scriu acolo le citesc zilnic, m-au molipsit cu optimismul si voia lor buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

heleny nu s-a suparat nimeni cred, eu una eram chiar f curioasa sa stiu cine ti-a spus pt ca ma intereseaza in mod direct
acum dupa ce ai scris ca duhovnicul tau, sa stii ca o sa incerc sa intreb si eu pe cineva

aspiranta din decembrie 2006
sper ca in august 2008 o sa fiu !

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

cat despre varianta cu donator gasit de mine
si eu ma gandeam m-am saturat de Giulesti, de asteptarea de acolo pe holuri, de faptul ca iti fac decat o eco si nici nu stii daca ai ovulat dupa IA pt ca nu iti fac eco a doua zi, de faptul ca te tin doar 5 min pe masa, de moisa, de faptul ca dr BM e mereu ocupat si grabit, ca nu imi explica nimic, ca nu m-a pus sa fac nicio analiza etc

asa ca eu am pe dr meu ginecolog de dinainte de a afla problema si a trece la IAD, care este f priceput si oricum fff rabdator si iti explica uneori mai mult decat e cazul
el face IA si Fiv la clinica particulara la care lucreaza dar nu au acolo banaca de sperma
si ma gandeam sa scriu pe DC poate venea cineva sa isi faca toate amnalizele sa vb cu el, si daca era toatul ok il chema la recoltare si in ziua IAD
acum recunosc ca nu m-am gandit la varianta lui avalon sa zic ca e pt cercetare, care mi se pare f buna
eu ma gandeam sa stie pt ce e dar sa nu ne intalnim niciodata, eu sa nu stiu cine e, el sa nu stie cine sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

anes poti face inseminare si cu 4.5 mil si cu mai putin..pt ca la inseminare nu este nevoie decat de 1 mil si aia sunt cei mai buni si mai viabili..restu ii arunca chiar daca la spermograma ies mai multi...chiar dr meu mi-a spus asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna seara!

Vad ca ati avut ce discuta in weekendul asta....buuuun!

eu una raman foarte rezervata in privinta IAD sau FIV cu donator, am mai spus asta, e o chestie pur personala.

Am fost sambata la IDS, am refacut analiza FSH pentru a vedea daca nu cumva laborat din orasul nostru nu s-a inselat. Vom avea rezultatul marti.
am fost si la dr. Matei si l-a pus pe sotul meu sa reface o spermograma, chiar daca el nu prea vroia (stiam noi ca era degeaba...), si bineinteles ca a iseit un mare 0. Asta e, nici nu ma asteptam sa fie mai bine. Macar sa iasa bine FSh-ul la IDS, asta ar insemna ca testicolul incepe sa lucreze si functia incepe sa-si revina. Nu ma bucur inca, astept ziua de marti!

In schimb, am facut planul de bataie cu dr. Matei, care este o draguta si un om si doctor extraordinar!!! Tot respectul si gandurile bune catre dansa!
Va inchipuiti ca si-a adus aminte de noi??? nu ne-am mai vazut cu dansa de cel putin 6-7 luni, nici nu mai stiu! Este un dr extraordinar!

Deci planul de bataie:
- asteptam sa se deschida clinica de FIV a dr. Tutunaru unde va "activa" si dansa
- vom face biopsie cu un prof - dr. strain (cred ca e israelitean, nu am retinut numele) iar dr. Matei ne-a asigurat de profesionalismul dansului si eu am incredere in dansa!
- mi-a dat lista de analize pentru FIV
- este de acord cu stimulare si bipsie in simultan!!!!

Deci, lucrurile se pun pe un fagas frumos, iar eu sunt din ce in ce mai increzatoare!

Si am mai aflat astazi ca la anul, in luna mai, vom fi nasi (vom cununa o pereche de prieteni) si suntem foarte bucurosi!

Va pup pe toate!

iyoana
Sarbatori fericite si cu bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by montytaiana

de faptul ca te tin doar 5 min pe masa, ........

Daca ma tineau 5 min pe masa dupa IA.... plecam de acolo tzopaind intr-un picior ....
Dar este o asisitenta blondutza cu parul strans in coada.... scarbita rau de viatza RAU DE TOT ,scarbita .... Care mi-a dat "eject" imediat ce a iesit proful pe usa.
"Haideti doamna ca nu avem timp de odihna.." Adica io venisem la odihna ,tratament si masaj.... Asta dupa ce i-am indesat in buzunar "banetul"... inainte de a incepe inseminarea.
La plecare imi venea sa o "scarpin" la buzunare sa imi iau cotizatia inapoi...

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Avalonel burticel . Ce idee... Bestial!!! Nu-mi trecea prin capshor!! Sar'na!!!Io ma gandeam la ceva mai tinerei ... Sa "imbrobodesc" niscaiva liceeni...contra cost binenteles, dar nu stiam cum...
MikishorSar'na si !!!ptr.listutza!!
DanyVroiam sa stiu daca a avut toxo , a tratast-o exista sansa sa revina boala ????
Ioanaaaa Bravoo!! Ma bucur ptr. voi!!
Hai ca incet incet ... ne urnim!!! Nu??? Va rasari soarele si pe strada noastra!!
Pisooooc ???? Sa stii ca daca nu apari "strig" dupa tine pana ragusesc... si o sa ma ai pe constiintza ca nu o sa mai pot pleca cu colindul (asa mai pun si o un banutz deoparte....)
Apropos??? Ma primitzi la voi cu colindul??? Vin si cu "perlutza", si o pun sa va zgarie usile daca nu deschideti!!!!

Va pup pe toate si va imbratzisez!!!!

Edit: Colega mea.. cea cu sotulacke prostanac... A are o dilema..Nu stie ce sa faca... sa tina sarcina sau nu. Acum m-am convins ca sunt amandoi "dusi" .Nu stiu daca sa lasse sarcina sau nu ..ca si-au dat sema ca au datorii....
Ea a venit sa-mi ceara sfatul...
Cu toate ca s-a zbarlit pielea pe mine numai cand am auzit cuvantul "avort" i-am spus ca " nu ma bag... ca nu a ramas insarcinata cu mine sau cu sotul meu..." Poate am fost rea dar am simtit nevoia sa ii raspund cu aceeasi moneda.

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Copilutzule draga, stii ce as fi facut eu in locul tau? Ma stii ce inventiva mi-s! Cand ar fi zis asistenta aia ciufuta sa ma dau jos ca nu sunt la statiune... aoileu imi si imaginez scena... eu facand un gest docil de a respecta ordinele, o tentativa esuata de a cobori de pe masa... si chiar in acel moment un pacatos de carcel care ma rapune la loc... of of of ce m-as fi vaitat... vai vai vai... scumpa, nici cu lasoul nu ma dadea jos de acolo si as fi stat cat doream... mai ai nevoie de scenarii? Ti le croiesc la comanda, dar te rog eu nu te mai lasa asa dominata de situatii

Eram sigura ca vor fi cateva din voi interesate de ideea mea cu donatorul... desigur, a alege o banca de sperma din RO inseamna a alege un donator despre care nu veti sti nimic niciodata (decat ceea ce vor dori sa va spuna despre el, ganditi-va ca sunt doar "vorbe-vorbe", caci nu semnati nicio hartie, nimeni nu are vreo raspundere)... pe cand atunci cand vi-l cautati singure puteti avea toate informatiile necesare, inclusiv aspectul fizic, starea de sanatate, tot ce doriti...

Si inca ceva: "never say never"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Avalon ce bine ca te-am prins !!!
Am citit pe fIV schema ta de endometru si ma gandeam sa o incerc la rece, inainte sa fac FIV, sa vad daca ma ajuta

Dar voiam sa te rog din suflet sa scrii toata schema ta de tratament sa o studiez.

Da stiu ca esti doxa ...

Mergi la inceput