Azoospermie - cap 12 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Multumesc Dar nu stiam ca te intereseaza varianta asta... pentru orice varianta exista solutii. Mie imi place sa o caut pe cea mai buna din toate solutiile, in functie de variantele posibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

miki, sa stii ca ti s-a dus deja vestea ca esri priceputa rau. montytaiana ascris despre tine la cap. Inseminare ca esti meddic si prescrii retete foarte bune . Nu-i asa montytaiana ? Oricum, foarte tare nu a grsit, nu-i asa fetelor. Miki este nucleul/cataloizatorul acestui subiect.
bubulina1 .
ioana78 din cate am citit sie eu, daca se simte varicocelul, trebuie operat, iar apoi nr. gigeilor va creste. Operatia nu-i dificila pt. pacient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Deocamdata nu ma intereseaza varianta asta dar sunt unele aspecte care merita stiute. De ex nu inteleg cum a gasit un donator de la care ia gigeii proaspeti. Cum tu spui ca ai discutat cu ea banuiesc ca stii. Si uite ca nici eu nu stiam ca te-a interesat varianta asta

Miki
La anul pui de-un pui

Mergi la inceput

Anes ma duc sa vad ce se spune de mine.

Miki
La anul pui de-un pui

Mergi la inceput

Touche!
Daca vrei sa discutam la modul general, sa-mi dau asa, o parere obiectiva, ca oricum nu ne intereseaza pe niciuna din noi, ei bine, putem s-o facem, desigur... Cea mai buna solutie nu mi s-ar parea sa apelez la o banca de sperma din RO, din simplul motiv ca nu am nicio incredere in persoanele care administreaza aceste banci... una la mana... apoi mie imi place sa am controlul asupra situatiei, asa ca as lua fraiele in propriile maini si mi l-as cauta singura... pe donator! Bineinteles daca as fi in situatia in care nu ar exista alta solutie (biopsie, etc etc etc) si eu cu sotul as avea o comunicare perfecta in asa fel incat el ar accepta acest lucru, si anume sa avem un copil la care sa nu-si aduca el contributia genetica, ci un alt barbat... asta am sti numai eu cu el, nimeni altcineva in lumea asta, nici macar copilul care se va naste...
Solutia este pur ipotetica dar extrem de REALIZABILA si daca va mai intereseaza, pot continua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

[quote]Originally posted by miki-miki

Anes ma duc sa vad ce se spune de mine.

Am uitat sa-ti spun ca era un capitol din anul 2006 (am uitat care) . Sorryy! Am sa mai caut si daca gasesc iti spun. Ma informez si despre asta, in eventualitatea in care ma hotarasc sa incerc o IA. Oare putem face cu 4,5 mil/ml? Am inteles ca ar trebui min. 5 mil/ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denyy10 spune:

multumesc pt.raspunsuri...deocamdata nu a facut nici o spermograma,nu prea vrea,il conving eu...trec la amenintari daca nu...asta e...

predoi

Mergi la inceput

Anes de aia nu gasii nimic. Si zici ca sunt medic din 2006 Si eu nu stiam
Avalon zici ca e extrem de realizabila. Mie mi se pare deloc.

Miki
La anul pui de-un pui

Mergi la inceput

Ba da e realizabila. Ia gandeste-te la urmatorul scenariu: creezi un cont de mail. Intri pe site-uri de studenti in special, forumuri unde poti posta anunturi. Sunt foarte multi studenti care o duc greu cu banii, trebuie sa-si plateasca cursuri, locuri de camin, etc si bursele sunt insuficiente iar parintii nu au posibilitatea sa-i sustina material. Majoritatea au joburi part-time pentru a se descurca. Si mai sunt si potentiali donatori ideali (tineri, inteligenti, etc). Postezi un anunt pe mai multe site-uri si pomenesti de recompensa materiala, desigur. O sa fii surprinsa cate raspunsuri vei primi. Aaaa, probabil sunt multi isteti care nu ar dori sa aiba copii crescuti de altii si vor intreba, desigur pentru ce-ti trebuie... tu poti sub anonimat sa spui ca esti biolog si faci o lucrare de doctorat, ca este vorba de un experiment pe mai multe categorii de persoane in functie de varsta, bla bla bla. In momentul acela poti avea suficiente oferte pe care le poti selecta, te poti opri la cativa. Contra unei sume de bani le poti cere sa faca analize genetice, infectioase (sida, hepatita, sifilis, tot tacamul) pe care tot tu le vei plati. Apoi nu ramane decat sa ajungi la momentul ovulatiei si sa ceri proba proaspata. Restul, e simplu, a povestit virgo ce si cum.
Ce ti se pare irealizabil in toata povestea asta ipotetica, sa nu uitam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Azi, in z 16 a CM, am fost la eco si...am scapat de chiiist!!!!!!
Si am luat numai tincturile naturiste...
Ovarul drept era curat iar pe ovarul stang (cel pe care a fost chistul) am 2 foliculi,unul de 16.7 mm si unul de 17.3 mm(saracul ,recupereaza acum...).Deci,inca nu am ovulat... Endometrul 13 mm.

Va pup...sunt bucuroasa!!!!!!

Nusy

Mergi la inceput