Azoospermie - cap 12 -
Raspunsuri - Pagina 6
ioana78 spune:
Miki- am reusit sa vb cu prietena mea din state. Mi-a recomandat sa incerc sa fac rost de ProXeed din Europa ca sa nu platesc de doua ori trimisul pachetului. In prima faza m-a descurajat cand mi-a spus ca nu crede ca ar fi bun, asa ca am recitit cu atentie prospectul si eu cred ca e numai bun pt barbatel. Asa ca am trimis un e-mail la mailbox@sigma-tau.nl unde am specificat clar ca al meu are azoospermie si ca sunt interesata sa cumpar produsul daca ei considera ca e bun . Am trimis azi dimineata e-mail-ul, asa ca astept cu nerabdare raspunsul.
Dalailana- sotul meu are varicocel pe bilutza stanga si eu simt un mic punctulet daca pipai bine . La al meu nu se vede cand sta in picioare, doar se simte la pipait. E cam cai o boaba de mazare. Eu asa simt. Ca sa se vada stand in picioare, varicocelul ar trebui sa aiba dimensiuni mult mai mari. Apropo, am citit undeva ca Proxeed-ul ar fi bun si pt varicocel.
Va pupicesc si dau repede fuga la bucatarie ca trebuie sa fac mancare si n-am chef.
pisix spune:
ioana78- gand la gand !
In cercertarile mele sa stiti ca am gasit pe multe sit-uri de inferilitate masculina recomandare pt ProXeed. Asa ca m-a convins
Am cautat si eu in europa si am gasit unde a gasit si Ioana
Deci, daca iti rasunde, vreau si eu !!!
Avalon spune:
Helo, helo!
Iertare ca nu am mai intrat, dar ajung la niste ore imposibile acasa, lucrez aproape 12 ore pe zi... nu am avut timp sa merg in magazine, Pisoias, de fapt eu inca nici nu m-am obisnuit cu gandul ca sunt gravida, daca nu ar fi semnalele pe care mi le da corpul cred ca nu as crede ca e vorba de mine in ruptul capului... incerc sa ma obisnuiesc cu ideea si mi-am facut un plan pentru perioada urmatoare, acum ca am trecut de noutatea momentului, respectiv voi face niste analize amanuntite pentru sindromul asta antifosfolipidic, mi-am luat o zi libera cand voi face toate aceste analize si voi face si revizia masinii, ca umblu cu ea expirata de vreo cateva saptamani.
Pupici dulci la toate fetele
bubulina1 spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Helo, helo!
Iertare ca nu am mai intrat, dar ajung la niste ore imposibile acasa, lucrez aproape 12 ore pe zi... nu am avut timp sa merg in magazine, Pisoias, de fapt eu inca nici nu m-am obisnuit cu gandul ca sunt gravida, daca nu ar fi semnalele pe care mi le da corpul cred ca nu as crede ca e vorba de mine in ruptul capului... incerc sa ma obisnuiesc cu ideea si mi-am facut un plan pentru perioada urmatoare, acum ca am trecut de noutatea momentului, respectiv voi face niste analize amanuntite pentru sindromul asta antifosfolipidic, mi-am luat o zi libera cand voi face toate aceste analize si voi face si revizia masinii, ca umblu cu ea expirata de vreo cateva saptamani.
Pupici dulci la toate fetele
Vreau sa pup si pe aceasta cale o graviduta optimista care ne aduce un gram de speranta!
Am citit cateva articole pe net despre problemele barbatilor, s-au facut cercetari pe loturi de barbati cu probleme si se pare ca cea mai buna combinatie este urmatoarea:
-Vitamina C doza maxima in special pentru fumatori
-Seleniu
-Zinc
-Vitamina B12 - se gaseste in carnea de vita in special
-Acid folic
-Vitamina E forte
-Lycopen - se gaseste in rosii
Sunt vitamine care interactioneaza intre ele si au rol de imbunatatire a circulatiei sanguine in zona testiculara. De asemenea trebuie evitata orice caldura in zona, se pare ca varicocelul asta face - incalzeste testicolul afectat si omoara spermatozoizii.
Bubulina
Speranta moare ultima!
montytaiana spune:
va admir f mult ca incercati sa imbunatatiti calitatea gigeilor sotilor sau vreti sa-i faceti sa apara
noi cand ne-am apucat nu stiam atatea lucruri, nu descoperisem acest forum,
ioana78 spune:
Pisix- cum imi dau aia un raspuns va si anunt pe toate!
Bubulina- pt informatii!
Avalon- sa ai grija de tine si de bb, las-o mai moale cu lucru!
miki-miki spune:
Pisu mama eu nu stiu engleza decat f putin asa ca dc e ceva f important ar tb sa-mi traduci Parca ziceai ca pleci la munte, ce-i cu tine pe aci?
Ioana78 al meu cand a auzit cat costa ProXeed a zis ca nu vrea. As vrea sa stiu pretul pt o cutie in Germania si Olanda dc gasesti. Eu gasisem dar am uitat. In Franta stiu sigur ca nu e ProXeed.
Bubulina
Lycopenul e un carotenoid si se gaseste in rosii. Stiu ca mai este bun pt inima.
Vitamina E nu tb sa depaseasca 50 mg/zi .Omega 3 de la Doppel Hertz are 12 mg de Vitamina E (2 capsule fac 24 mg)
Acidul Folic cu B-ri tot de la Doppel Hertz are si vitamina B12.
Fetelor , cautati produse care sa contina cat mai multe componente ca sa nu-i indopam cu prea multe pastile.
Ioana 78 dc varicocelul e palpabil inseamna ca e mare, de ce nu-l operati? Posibil ca dupa operatie in cateva luni sa-si revina gigeii.
Montytaiana
Avaloane ai pierdut discutzii interesante, cel cu autoinseminarea sau cu pozitiile. Ar tb sa o iei mai usor cu munca pt ca acum esti
Miki
La anul pui de-un pui
Avalon spune:
Iubita, pe aia cu autoinseminarea o stiu de mult, eu am conversat cu fata care a aplicat metoda imediat dupa ce a ramas insarcinata, dar pe alt forum. Stai linistita ca nu mi-a scapat nimic.
Avalon spune:
Bubulina, cea mai buna vitamina C este cea de la FLP, cica e naturala. Sau lamaie stoarsa si bauta ca limonada (dar fara zahar sau miere)... ah imi ploua in gura, de cateva zile pur si simplu as bea suc de lamaie cu cana!
miki-miki spune:
Mda, tb sa banuiesc eu ca stii. Doar nu-ti zic fetele degeaba Profa. Si eu asteptam cu interes parerea ta.
Miki
La anul pui de-un pui